2 minute
Unde-s mulți
puterea crește
și binele strălucește!
În România există o mulțime de oameni care nu ratează nicio ocazie de a face bine și de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși. Ne bucurăm să îți spunem că și datorită donațiilor voastre, 3 dintre asociațiile dragi nouă au fost premiate la Gala Societății Civile. Te invităm să le cunoști, să le transmiți un gând bun și dacă poți, să te alături celor ce iubesc să facă bine.
Așadar, un mare rând de aplauze vouă, tuturor donatorilor, Asociației pentru Dezvoltare Urbană, Asociației Dăruiește Aripi și Asociației M.A.M.E.

Gala Societății Civile promovează și premiază activitatea sectorului non-profit, neguvernamental din România (asociații, fundații, federații, grupuri de inițiativă, persoane fizice cu inițiativă civică). Anul acesta, pe scena virtuală a Galei au urcat Asociații pe care le-am susținut împreună cu voi prin campanii de donare în Home’Bank sau prin parteneriate cu ING.
Premiul II la categoria „Campanii de comunicare pe teme sociale" pentru proiectul #candinchiziochii, derulat anul trecut în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Urbană

Pe scurt:

Prin acest proiect am realizat primele enciclopedii tactile cu peisaje urbane și naturale, destinate celor 1.500 de copii înscriși în clasele pentru elevi nevăzători.

Prin desene simplificate pentru nevăzători ce pot fi tipărite în relief, cei mici pot înțelege acum mai bine lumea care-i înconjoară.
Premiul II la Categoria “Sănătate” pentru: “Tratamente la domiciliul copiilor cu boli cronice grave din Dobrogea”, realizat în parteneriat cu Asociația Dăruiește Aripi

În ce a constat:

În 2019, alături de clienții noștri care au donat în Home'Bank, am contribuit la continuarea proiectului. Mai exact, monitorizarea medicală și asistența la domiciliu pentru 120 de copii cu boli cronice grave din Dobrogea.
Premiul III la Categoria „Sănătate” pentru “VR pentru copiii din spital”, proiect implementat împreună cu Asociația M.A.M.E

Mai exact?

Anul trecut, am dus tehnologia VR (Virtual Reality) în Centrul Steluțelor și în Institutul Oncologic București. 320 de copii internați în secția de oncopediatrie au beneficiat de terapie prin VR.

Astfel, copiilor le-a fost distrasă atenția de la durere, stările de stres le-au fost diminuate, iar relația dintre medici și micuți s-a îmbunătățit considerabil. Anul acesta, cu ajutorul tău și al celor care au donat în Home’Bank, construim un loc de bine pentru copii, printr-o aplicație VR care să le permită să suporte mai ușor tratamentul injectabil.
Felicitări asociațiilor prietene pentru super inițiativele lor și felicitări și vouă pentru donații, încredere și dorința de a ajuta.
 

Cât de folositor ți-a fost acest conținut?
Share