Carduri și conturi

  Alege cardurile ING, pentru plăți sigure și simplu de realizat!

  Pentru a-ți încasa salariul sau pentru cumpărăturile tale mai mari și mai mici, cardurile ING au fost selectate special pentru ca tu să ai mereu la dispoziție un mijloc de plată sigur și simplu, ușor de utilizat și la îndemână.

  Instrumentele de plată de la ING Bank pot fi folosite în cele mai diverse locuri, pentru operațiuni sigure și simplu de realizat. 

  Fie că vorbim despre cardurile ING sau despre conturile noastre, despre opțiunea de plată direct prin telefon sau cea prin care-ți muți salariul la ING, totul a fost gândit pentru a fi foarte simplu. Majoritatea operațiunilor bancare le poți face direct prin Home'Bank, cel mai simplu și prietenos serviciu de internet banking.


  ING Card Complet de salariu și conturi curente în lei sau valută

  Folosește ING Card Complet pentru a-ți încasa salariul, în timp ce beneficiezi de zero comisioane de retragere sau la încasări și plăți. Îl primești pe loc și e imediat gata de a fi folosit. Dacă îți dorești un card bancar premium cu asigurare, ING Gold e pentru tine. Îți oferă multiple beneficii, de la asigurarea inclusă și până la cursul de schimb preferențial.

  Pentru operațiunile tale curente, ING Bank îți propune conturile curente în lei sau valută. Instrumente sigure, simplu de utilizat prin intermediul ING Home'Bank, cel mai prietenos serviciu de internet banking, prin care ții legătura oricând cu banca ta.

  Iar pentru că ne plac lucrurile foarte simple, îți oferim opțiuni în plus: opțiunea Portează-ți banii, prin care îți aduci salariul la ING Bank, cu zero costuri de transfer și ING Pay, prin care-ți plătești cumpărăturile direct cu telefonul mobil.