Credite

  Descoperă oferta de credite de la ING Bank pentru planurile tale îndrăznețe!

  Oferta de credite de la ING Bank a fost gândită special pentru planurile tale îndrăznețe și ideile pe care îți dorești să le pui cât mai repede în aplicare.

  Indiferent care sunt aceste planuri, ING Bank a gândit un credit special pentru tine. Dacă ești clientul nostru, știi deja ce ne caracterizează: suntem transparenți, știi mereu ce ai de plătit și când, și ne place să simplificăm lucrurile la maxim. Achiți ratele la creditul ING tău în câteva click-uri, chiar de la tine acasă. Fără drumuri la bancă, fără timp și energie pierdute.


  ING te ajută să obții rapid și cu costuri mici, creditul de care ai nevoie

  Îți dorești un credit pe care să îl obții rapid, cu costuri mici – fără să ai nevoie de justificări și nici de documente de venit în anumite situații? ING Personal – Creditul pe repede `nainte e perfect pentru tine!

  Dacă ai planuri mai mari și poți garanta cu o locuință, ING Credit pentru investiții imobiliare cu garanție ipotecară care ți-ar putea finanța visurile.

  Pentru achiziționarea unei locuințe, avem alte două propuneri, din care te invităm să alegi, în funcție de situația ta: creditul ING Prima Casă sau ING Ipotecar.

  Vrei să ai mai mulți bani pentru cumpărăturile tale mai mari și mai mici? Cardul de cumpărături ING Credit Card ar putea fi perfect pentru tine! Iar dacă ești ca majoritatea oamenilor și rămâi fără bani chiar înainte de salariu, avem o altă soluție adaptată: linia de credit ING Extra’ROL, prin care faci rost de bani cash rapid, pentru a-i cheltui exact când ai nevoie de ei.