Credit de nevoi personale ING

  simulator-calculator-credite-nevoi-personale

  Vrei o canapea mai mare, dar cu dobândă fixă mai mică? Prinde oferta la ING Personal.

  • Ia creditul 100% online sau din orice Office.
  • Ai dobândă fixă avantajoasă între 5,99% - 15,49% pe an.
  • Adu-ți creditele de la alte bănci sau ia o suma nouă.
  • Poți împrumuta până la 180.000 lei, fără garanții imobiliare.
  • Faci câte simulări vrei, fără să îți afecteze șansele la credit.
  Vreau să fiu sunat

  Calculator credit de nevoi personale

  Iată un exemplu de calcul orientativ pe care îl personalizezi cu datele tale și afli toate costurile creditului.

  Dobândă variabilă
  Dobândă fixă
  ING Personal cu dobândă fixă
  lei
  ani
  Rată lunară:
  lei
  Micșorează-ți dobânda rapid prin:
  Rate egale
  Rate descrescătoare
  Asigurare de viață (val. descrescătoare)***: Asigurare de viață (val. descrescătoare)***:%/12 pe luna
  Comision lunar de administrare lei
  Comision de analiză: 200 lei

  Nu ești client ING?

  Lasă-ne datele tale și un consultant din ING Office te va contacta să îți ofere mai multe detalii.

  Ești client ING?

  Poți lua creditul pe loc, direct din ING Home’Bank*. 100% online, fără niciun drum la bancă.

  ! Simulările de credite la ING nu îți afectează șansele la credite

  * Creditele pentru produse eco sau refinanțări de la alte bănci se pot acorda momentan doar în locațiile ING.

  ** Discountul ECO se ofera pentru achizitia produselor prietenoase cu mediul, din categoria: mașini electrice sau hybrid plug-in cu emisii de carbon sub 50gCO2/km ; panouri solare sau fotovoltaice, echipamente care folosesc energie regenerabilă, echipamente verzi de mobilitate personală, echipamente care îmbunătățesc eficiența energetică a locuinței, stație de încărcare a mașinii la domiciliu și a sistemelor de control al energiei din locuință. Lista completa o poti consulta aici

  *** Valoarea primei de asigurare de viață și șomaj de la NN Asigurări, dacă ai optat pentru ea.

  **** Suma afișată este orientativă și nu reprezintă un angajament contractual, ea poate varia în urma verificărilor punctuale făcute pe aplicația de credit. Suma nouă reprezintă un credit nou contractat de la ING Bank care exclude refinanțarea creditelor de consum deținute în prezent la ING Bank

  Cu ING Personal poți face multe minunății, de la dorințe împlinite până la planuri de care să te ții. Fă o simulare de credit și află repejor rata și tot ce trebuie să mai știi.

  Bani pe loc, fără documente de venit

  Poți primi creditul pe loc, în orice ING Office sau în Home’Bank**, secțiunea Credite -> ING Personal, dacă ești salariat sau pensionar.

  Dobândă fixă de la 5,99%/an până la 15,49% pe an.

  Dacă ai veniturile la ING, refinanțezi un credit de la altă bancă și îți faci o asigurare ING Credit Protect, înseamnă că o să ai și ratele mai mici la împrumutul de nevoi personale. Ceea ce e de dorit. Ai o dobândă specială și o poți alege fie pe cea fixă sau pe cea variabilă.

  Ce comisioane sunt?

  • 0 lei pentru analiza dosarului, dacă angajatorul tău are încheiată o convenție salarială cu ING, altfel 200 de lei doar dacă se acordă creditul
  • 0% comision rambursare de anticipată daca alegi dobanda variabila si 0,5% sau 1% în funcție de perioada rămasă, pentru creditul cu rata fixa;

  Vezi detalii aici.

  Asigură-te că în situații neprevăzute nu mai stai cu stresul ratelor.

  Încheie o asigurare ING Credit Protect pentru situații neprevăzute. Află aici detalii despre asigurarea ING Credit Protect.

  Poți închide creditul ușor direct în Home'Bank

  Rambursează anticipat simplu și rapid direct din Home Bank / Atunci când vrei să achiți tot creditul, o parte din el sau să reduci perioada de creditare. Intri în Home Bank, selectezi creditul, apeși butonul ”Rambursează”, faci plata și gata!

  Dobândă cu 0,5pp mai mică pentru produse eco

  Dobânda este redusă dacă iei creditul pentru achiziția unei mașini electrice sau hybrid plug-in cu emisii de carbon sub 50gCO2/km. Aceeași dobândă mai mică se aplică și pentru creditele utilizate în scopul achiziției și instalării de panouri solare sau fotovoltaice, a echipamentelor care folosesc energie regenerabilă, a echipamentelor verzi de mobilitate personală, a echipamentelor care îmbunătățesc eficiența energetică a locuinței, a stației de încărcare a mașinii la domiciliu și a sistemelor de control inteligent al energiei din locuință. Ai toate detaliile aici.

  *Creditul de nevoi personale poate fi acordat pe loc, fără adeverință de venit de la angajator sau alte documente, atunci când veniturile tale sunt verificate exclusiv în baza de date a ANAF și dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate. Există situația în care creditul nu poate fi acordat sau analiza financiară nu poate fi făcută în aceeași zi din motive independente de voința băncii. Ne rezervăm dreptul de a solicita documente suplimentare și de a nu acorda creditul instant.

  **Creditele acordate în scopul achiziționării unei mașini cu motor electric 100% sau hybrid tip plug in se pot acorda doar în ING Office.

  Aplică acum

  Ce obțin?

  Între 2000 lei și 180000 lei.

  În cazul în care ai deja produse de creditare la noi (ING Personal, ING Credit Card, ING Extra’ROL), suma maximă pe care o vei putea obține este egală cu diferența dintre 180000 lei și valoarea cumulată a limitelor aprobate pentru produsele menționate. Această diferență se numește sumă nouă / credit nou. Pentru creditele destinate achizitiei produselor din categoria ECO (ex: masini electrice, panouri fotovoltaice, ale echipamente versi, etc), suma acordata nu poate depasi valoarea din documentul de achizitie al produsului (factura, chitanta, alt document emis de vanzator, extras de cont bancar, etc).

  Între 1 an și 5 ani.

  5 ani

  Cât mă costă?

  Ai o dobândă anuală mai bună dacă:

  • îți aduci salariul la ING
  • închei o asigurare de viață și de șomaj ING Credit Protect
  • refinanțezi cel puțin un credit extern
  Valoarea creditului cel puțin 90.000 lei între 50.000 lei și 89.999 lei între 20.000 lei și 49.999 lei mai mici de 20.000 lei

  Dobânda fixă*

  5,99% 7,99% 9,99% 12,99%
  Dobândă variabilă* (marjă fixă + IRCC)

  7,89%
  ( marja: 2,03% + IRCC)

  9,89%
  ( marja: 4,03% + IRCC)

  11,89%
  ( marja: 6,03% + IRCC )

  14,89%
  ( marja: 9,03% + IRCC )

  La dobânzile de mai sus se adaugă +1,5% dacă nu închei o asigurare de viață și șomaj ING Credit Protect, +0,5% dacă nu încasezi venituri recurente la ING, +0,5% dacă nu refinanțezi un credit de la altă bancă. IRCC este variabil trimestrial iar valoarea actuala este 5,86 %.

  Valoarea dobanzii pentru creditele acordate in scopul achizitionarii unor produse prietenoase cu mediul este:

  Valoarea creditului cel puțin 90.000 lei între 50.000 lei și 89.999 lei între 20.000 lei și 49.999 lei

  mai mici de 20.000 lei

  Dobânda fixă* 5,99% 7,99% 9,99% 12,99%
  Dobândă variabilă (marjă fixă + IRCC)*

  7,89%
  ( marja: 2,03% + IRCC )

  9,89%
  ( marja: 4,03% + IRCC )

  11,89%
  ( marja: 6,03% + IRCC )
  14,89%
  ( marja: 9,03% + IRCC )

  La dobânzile de mai sus se adaugă +1,5% dacă nu închei o asigurare de viață și șomaj ING Credit Protect, +0,5% dacă nu încasezi venituri recurente la ING. IRCC este variabil trimestrial iar valoarea actuala este 5,86%.

  Taxe și comisioane ING

  • 0 lei pentru analiza dosarului, dacă angajatorul tău are încheiată o convenție salarială cu ING, altfel 200 de lei doar dacă creditul se acordă.
  • 0,5% comision de rambursare anticipată pentru creditul cu dobândă fixă, dacă perioada rămasă de rambursare a creditului de nevoi personale este mai mică de un an, sau 1%, dacă perioada rămasă de rambursare este mai mare de un an.
  • 0% comision de rambursare anticipată pentru creditul cu dobândă variabilă
  • 0 lei comision pentru deschiderea contului curent în lei cu card atașat ING Card Complet.
  • 0 lei comision pentru administrarea contului curent în lei, dacă încasezi venituri recurente la noi și faci minim o plată lunară (orice tranzacție cu excepția transferurilor între conturile proprii/debitări rate/debitări comisioane). Venitul recurent înseamnă venitul (ex. salariu, pensie, chirie etc.) încasat lunar în cont, cel putin 3 luni consecutive, în valoare de minim 700 lei/lună/cont. Nu se consideră venit recurent încasările provenite din jocuri de noroc. Dacă nu îndeplinești aceste condiții, comisionul de administrare este de 9 lei/lună.

  Taxe și comisioane terți

  • Taxe percepute de Registrul Național de Publicitate Mobiliară:
   • 87,60 lei taxa de înregistrare a ipotecii mobiliare percepută la acordarea creditului
   • 65,70 lei taxa de modificare/prelungire a ipotecii mobiliare
   • 43,80 lei taxa de ștergere a ipotecii mobiliare percepută la momentul rambursării integrale a creditului
  • Prima asigurare
   Prima de asigurare lunară percepută de NN Asigurări de Viață S.A. pentru asigurarea de grup ING Credit Protect: 0,1794% din suma asigurată (calculată ca 100% din soldul creditului)

  Exemplu : pentru un credit rapid de nevoi personale în valoare de 20.000 lei, prima de asigurare în prima lună de rambursare este de 35,88 lei, urmând să scadă odată cu scăderea sumei pe care o mai ai de rambursat.

  Taxele și comisioanele sunt debitate automat din contul tău bancar ING. Tu nu trebuie să faci nimic, doar să te asiguri că ai banii în contul curent la data scadenței. Prima de asigurare se retrage din contul curent în a 3-a zi lucrătoare a lunii.

  Lista completă de Taxe și Comisioane o regăsești aici


  Poți alege modalitatea în care faci rambursarea creditului, respectiv în rate egale (rata este egală pe toată perioada creditului și în prima parte a perioadei de creditare rata este mai mică, ceea ce duce la un grad de îndatorare mai mic) anuități) sau rate descrescătoare (suma împrumutată se diminuează într-un ritm mai alert, iar dobânda și suma totală plătite către bancă sunt mai mici)


  Exemplu de calcul reprezentativ, calculat pentru un credit de nevoi personale în valoare de 35.000 lei, acordat cu dobândă fixă pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont ING și contractarea asigurării de plată a ratelor (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de NN Asigurări de Viață S.A ): primă de asigurare de 0,1794%/ lună, percepută la soldul creditului, dobândă anuală fixă de 10,49%/an, valoarea sumei lunare de plată 752,11 lei, prima de asigurare în prima lună de rambursare este de 62,79 lei, urmând să scadă odată cu scăderea sumei pe care o mai ai de rambursat, valoarea totală plătibilă 45.523,89 lei și DAE de 11,56%/an care include: Comision analiza dosar 200 lei, Comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil dacă încasezi venituri recurente de min. 700 lei/lună și faci minim o plată lunară, dar nu către conturile proprii - detalii la secțiunea Taxe și comisioane ING, altfel plătești 9 lei/lună), taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 87,6 lei, taxa de stergere RNPM de 43,8 lei si taxa modificare/prelungire RNPM de 65,7 lei.Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau 1% daca perioada de timp rămasă din credit este mai mică, respectiv mai mare de 1 an. Creditul este garantat cu ipotecă mobiliară. Exemplul de calcul este valabil până la 31 Iulie 2024.
  Exemplu de calcul reprezentativ, calculat pentru un credit de nevoi personale în valoare de 35.000 lei, acordat pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare descrescătoare, cu încasarea venitului în cont ING și contractarea asigurării de plată a ratelor (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de NN Asigurări de Viață S.A ): primă de asigurare de 0,1794%/ lună, percepută la soldul creditului, dobândă anuală fixă de 10,49%/an, valoarea sumei lunare de plată 889,29 lei, prima de asigurare în prima lună de rambursare este de 62,79 lei, urmând să scadă odată cu scăderea sumei pe care o mai ai de rambursat, valoarea totală plătibilă 46.643,92 lei și DAE de 11,60%/an care include: Comision analiza dosar 200,0 lei, Comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil dacă încasezi venituri recurente de min. 700 lei/lună și faci minim o plată lunară, dar nu către conturile proprii - detalii la secțiunea Taxe și comisioane ING, altfel plătești 9 lei/lună), taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 87,6 lei, taxa de stergere RNPM de 43,8 lei si taxa modificare/prelungire RNPM de 65,7 lei.Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau 1% daca perioada de timp rămasă din credit este mai mică, respectiv mai mare de 1 an. Creditul este garantat cu ipotecă mobiliară. Exemplul de calcul este valabil până la 31 Iulie 2024.
  Exemplu de calcul reprezentativ, calculat pentru un credit de nevoi personale în valoare de 35.000 lei, acordat pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont ING și contractarea asigurării de plată a ratelor (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de NN Asigurări de Viață S.A ): primă de asigurare de 0,1794%/ lună, percepută la soldul creditului, dobândă variabilă trimestrial de 12,39%/an, formată din IRCC (acum la valoarea de 5,86%) plus marjă fixă (6,53%), valoarea sumei lunare de plată 785,47 lei, prima de asigurare în prima lună de rambursare este de 62,79 lei, urmând să scadă odată cu scăderea sumei pe care o mai ai de rambursat, valoarea totală plătibilă 49.632,68 lei și DAE de 16,14%/an care include: Comision analiza dosar 200,0 lei, Comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil dacă încasezi venituri recurente de min. 700 lei/lună și faci minim o plată lunară, dar nu către conturile proprii - detalii la secțiunea Taxe și comisioane ING, altfel plătești 9 lei/lună), taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 87,6 lei, taxa de stergere RNPM de 43,8 lei si taxa modificare/prelungire RNPM de 65,7 lei.Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau 1% daca perioada de timp rămasă din credit este mai mică, respectiv mai mare de 1 an.Creditul este garantat cu ipotecă mobiliară. Exemplul de calcul este valabil până la 31 Iulie 2024.
  Exemplu de calcul reprezentativ, calculat pentru un credit de nevoi personale în valoare de 35.000 lei, acordat pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare descrescătoare, cu încasarea venitului în cont ING și contractarea asigurării de plată a ratelor (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de NN Asigurări de Viață S.A ): primă de asigurare de 0,1794%/ lună, percepută la soldul creditului, dobândă variabilă trimestrial de 12,39%/an, formată din IRCC (acum la valoarea de 5,86%) plus marjă fixă (6,53%), valoarea sumei lunare de plată 944,71 lei, prima de asigurare în prima lună de rambursare este de 62,79 lei, urmând să scadă odată cu scăderea sumei pe care o mai ai de rambursat, valoarea totală plătibilă 48.334,13 lei și DAE de 13,74%/an care include: Comision analiza dosar 200 lei, Comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil dacă încasezi venituri recurente de min. 700 lei/lună și faci minim o plată lunară, dar nu către conturile proprii - detalii la secțiunea Taxe și comisioane ING, altfel plătești 9 lei/lună), taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 87,6 lei, taxa de stergere RNPM de 43,8 lei si taxa modificare/prelungire RNPM de 65,7 lei.Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau 1% daca perioada de timp rămasă din credit este mai mică, respectiv mai mare de 1 an.Creditul este garantat cu ipotecă mobiliară. Exemplul de calcul este valabil până la 31 Iulie 2024.


  Exemplu de calcul reprezentativ, calculat pentru un credit de nevoi personale în valoare de 35.000 lei, pentru mașină electrică sau panouri solare/fotovoltaice, pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, cu încasarea venitului în cont ING și contractarea asigurării de plată a ratelor (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de NN Asigurări de Viață S.A ): primă de asigurare de 0,1794%/ lună, percepută la soldul creditului, dobândă anuală fixă de 9,99%/an, valoarea sumei lunare de plată 743,47 lei, prima de asigurare în prima lună de rambursare este de 62,79 lei, urmând să scadă odată cu scăderea sumei pe care o mai ai de rambursat, valoarea totală plătibilă 47.076,14 lei și DAE de 13,41%/an care include: Comision analiza dosar 200 lei, Comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil dacă încasezi venituri recurente de min. 700 lei/lună și faci minim o plată lunară, dar nu către conturile proprii - detalii la secțiunea Taxe și comisioane ING, altfel plătești 9 lei/lună), taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 87,6 lei, taxa de stergere RNPM de 43,8 lei si taxa modificare/prelungire RNPM de 65,7 lei.Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau 1% daca perioada de timp rămasă din credit este mai mică, respectiv mai mare de 1 an.Creditul este garantat cu ipotecă mobiliară. Exemplul de calcul este valabil până la 31 Iulie 2024.


  Exemplu de calcul reprezentativ, calculat pentru un credit de nevoi personale în valoare de 35.000 lei, pentru mașină electrică sau panouri solare/fotovoltaice, pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare descrescătoare, cu încasarea venitului în cont ING și contractarea asigurării de plată a ratelor (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de NN Asigurări de Viață S.A ): primă de asigurare de 0,1794%/ lună, percepută la soldul creditului, dobândă anuală fixă de 9,99%/an, valoarea sumei lunare de plată 874,71 lei, prima de asigurare în prima lună de rambursare este de 62,79 lei, urmând să scadă odată cu scăderea sumei pe care o mai ai de rambursat, valoarea totală plătibilă 44.284,04 lei și DAE de 11,04% care include: Comision analiza dosar 200 lei, Comision administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil dacă încasezi venituri recurente de min. 700 lei/lună și faci minim o plată lunară, dar nu către conturile proprii - detalii la secțiunea Taxe și comisioane ING, altfel plătești 9 lei/lună), taxa de înregistrare la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 87,6 lei, taxa de stergere RNPM de 43,8 lei si taxa modificare/prelungire RNPM de 65,7 lei.Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau 1% daca perioada de timp rămasă din credit este mai mică, respectiv mai mare de 1 an.Creditul este garantat cu ipotecă mobiliară. Exemplul de calcul este valabil până la 31 Iulie 2024.


  Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale proprii, variația indicelui de referință IRCC ce poate determina creșterea ratei dobânzii și majorarea sumei lunare de rambursat. De asemenea în cazul în care veniturile obținute sunt în altă valută decât cea a creditului, te expune riscului valutar. Consecințele nerambursării creditului conform condițiilor contractuale pot fi raportarea la Biroul de Credit și la Centrala Riscurilor Bancare, precum și declanșarea procedurilor de recuperare.

  Care sunt criteriile minime de eligibilitate pentru împrumutul de nevoi personale?

  Am listat mai jos ce îți trebuie pentru un credit de nevoi personale:

  • Venit lunar cel puțin egal cu venitul minim net pe economie. Pentru contractul de muncă pe perioadă determinată maturitatea creditului solicitat nu poate depăși perioada contractului de muncă.
  • Minim 1 an vechime în muncă și minim 6 luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an.
  • Îndeplinirea tuturor criteriilor de eligibilitate nu garantează clientului acordarea creditului. Banca își rezerva dreptul de a respinge cererea de credit fără a prezenta motivele respingerii.

  Minim 1 an vechime în muncă și minim 6 luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an.

  Venit lunar cel puțin egal cu venitul minim net pe economie.

  În plus, vei primi discount de 0,5 pp la dobânda creditului pentru venituri mai mari de 700 de lei/ lună aduse la ING și minim o plată cu cardul atașat contului ING Card Complet în magazine sau online, plata unei facturi sau un transfer în lei din Home Bank către alte conturi decât cele proprii (cu excepția debitarilor de rate și comisioane datorate ING).

  Astfel de situații pot apărea dacă veniturile tale scad față de momentul contractării creditului sau prin creșterea ratelor de referință ce intră în componența dobânzii creditului tău (de ex: ROBOR, IRCC, EURIBOR au valori în creștere).

  Conform legislației, consumatorii nu pot cere ștergerea datoriilor la instituția bancară de la care au contractat creditul pe acest motiv. Dacă întâmpini dificultăți de plată a ratelor lunare, recomandăm contactarea băncii pentru a găsi împreună soluții care să permită într-un mod suportabil plata obligațiilor creditului

  Ce documente sunt necesare?

  Dacă ești salariat sau pensionar și iei creditul din ING Office este important să ai cu tine actul de identitate în original. În cazul în care ești deja client ING, te rugăm să aduci și cardul ING. În cazul în care sunt necesare documente suplimentare sau ai un alt tip de venit, vom avea nevoie de documentele din această listă.
  În cazul în care creditul este necesar pentru achiziția produselor din categoria ECO (ex: masini electrice, panouri fotovoltaice, ale echipamente versi, etc), trebuie să vii în ING Office cu documentul emis de furnizor/comerciant care să ateste tipul produsului achiziționat. Documentul trebuie să nu fie emis cu mai mult de 30 de zile în urmă, și să fie pe numele tău sau al unei rude de gradul 1(soț, soție, părinți, copii)
  Dacă ești client ING și aplici pentru credit în ING Home'Bank, lucrurile stau mult mai simplu. Nu trebuie să prezinți, să încarci sau să trimiți niciun document. E suficient să confirmi și să completezi câteva date personale în aplicație.

  Înainte de a aplica pentru credit, vei semna un document cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

  În Home’Bank, vei semna cu semnătura electronică:

  • Acordul de consultare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF)
  • Informarea referitoare la prelucrarea datelor personale în Sistemul Biroului de Credit 
  • Informații standard la nivel european privind creditul pentru consumatori
  • Contractul de credit de nevoi personale
  • Anexa generală credite
  • Termenii și condițiile generale privind semnătura electronică
  • Informații referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Ce trebuie să știi despre semnătura electronică calificată:

  • Are aceeași valoare ca semnătura ta obișnuită
  • Este gratuită și o poți folosi timp de 3 ani
  • Vei putea semna electronic documente exclusiv în relația cu ING Bank și la început doar pentru obținerea unui credit ING Personal
  • O poți folosi după obținerea unui certificat calificat la distanță emis de Infocert S.p.A, prin intermediul ING Home’Bank

  Ce trebuie să știi despre certificatul calificat emis de InfoCert S.p.A:

  • Pentru emiterea certificatului este necesar să furnizezi către InfoCert S.p.A câteva date personale; Prin urmare, asigura-te că ai la îndemână actul tău de identitate și că  datele tale de identitate și de contact din evidențele ING Bank sunt corecte și actuale
  • Poți solicita oricând suspendarea sau revocarea certificatului calificat, Formularul  completat poate fi trimis la adresa de e-mail a Băncii contact@ing.ro
  • Certificatul este emis în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 910/2014 al Parlamentului European și al Consiliului din 23 iulie 2014, privind identificarea electronică și serviciile de încredere pentru tranzacțiile electronice pe piața internă cunoscut și că eIDAS"
  • Afli totul despre certificatul calificat și semnătura electronică calificată a Infocert S.p.A în Manualul de utilizare

  Informații despre InfoCert S.p.A:

  • persoană juridică italiană constituită în mod valabil, administrată și condusă de Tecnoinvestimenti S.p.A, cu sediul social la Roma, Piazza Sallustio, 9 - 00187,
  • Nr. de impozitare și cod de înregistrare în scop de TVA 07945211006,
  • Web: https://www.infocert.it/, telefon  0039.199.500.130, e-mail: info@infocert.it, Fax nr. 00390683669634, e-mail înregistrat: infocert@legalmail.it.
  • Compania este supusă supravegherii  Agenției Italiene pentru Agenda Digitală, cu sediul în Via Liszt 31, 00144 Roma - info@agid.gov.it ( „AgID„).
  • Codul de etică al InfoCert este disponibil accesând următorul link: https://www.infocert.it/corporate/modello-231-codice-etico.html

  În ING Office, cu ajutorul consultantului nostru, vei completa și semna:

  • Acordul de consultare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF)
  • Informații standard la nivel european privind creditul pentru consumatori
  • Contractul de credit de nevoi personale
  • Informarea referitoare la prelucrarea datelor personale în Sistemul Biroului de Credit 
  • Cererea de aderare la asigurarea ING Credit Protect atașată creditelor ING Personal (Contract de Mandat de Reprezentare, Subscrierea la Asigurare, Certificat de Asigurare) – dacă este cazul

  Ce garanții vor fi necesare?

  Banca va înregistra ipoteca mobiliară asupra conturilor tale bancare.

  Cum obțin creditul de nevoi personale?

  Dacă nu ești client ING, stabilește o întâlnire:

  Apeși pe butonul Aplică acum, completezi formularul si ne trimiti datele tale. Vei fi contactat și ne trimiți datele tale. Vei fi contactat și vei putea stabili o întâlnire cu un consultant ING în office-ul ales de tine.

  sau

  1. Vii direct în sediul ING selectat de tine cu cartea de identitate, pentru completarea aplicației de credit
  2. Semnezi contractul de credit și pleci cu banii*

  Dacă ești clienti ING, poți să îți iei creditul fără drumuri la bancă:

  Pasul 1. Intri în Home’Bank** și aplici pentru credit
  Pasul 2. Completezi toate detaliile despre creditul pe care îl dorești
  Pasul 3. Semnezi contractul electronic (cu digipass sau parolă și sms – în funcție de modalitatea de logare pe care o folosești) și primești banii* în cont.

  Vezi mai multe aici.

  *Creditul rapid de nevoi personale poate fi acordat pe loc, fără adeverință de venit de la angajator sau alte documente, atunci când veniturile tale sunt verificate exclusiv în baza de date a ANAF și dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate. Există situația în care creditul nu poate fi acordat sau analiza financiară nu poate fi făcută în aceeași zi din motive independente de voința băncii. Ne rezervăm dreptul de a solicita documente suplimentare și de a nu acorda creditul instant.  În cazul în care creditul este destinat achiziției produselor din categoria ECO (ex: masini electrice, panouri fotovoltaice, ale echipamente verzi, etc) este necesar un document de achizitie al produsului (factura, chitanta, alt document emis de vanzator, extras de cont bancar, etc) din care sa reiasa valoarea acestuia si in cazul masinilor tipul de alimentare si emisii de carbon. Aceste credite se pot acorda doar in ING Office..

  **Creditele acordate în scopul achiziționării produselor din categoria ECO (ex: masini electrice, panouri fotovoltaice, ale echipamente verzi, etc) este necesar un document de achizitie al produsului (factura, chitanta, alt document emis de vanzator, extras de cont bancar, etc) din care sa reiasa valoarea acestuia si in cazul masinilor tipul de alimentare si emisii de carbon. Aceste credite se pot acorda doar in ING Office.

  Creditul rapid de nevoi personale poate fi acordat pe loc, fără adeverință de venit de la angajator sau alte documente, atunci când veniturile tale sunt verificate exclusiv în baza de date a ANAF și dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate.

  Cum rambursez?

  Pentru creditele ING Personal acordate în ING Office poți alege între:

  • rambursarea în rate lunare egale a creditului.
   Dacă ai dobândă fixă plătești aceeași sumă în fiecare lună, iar dacă ai dobândă variabilă (marja fixă a băncii+IRCC), suma de plată se schimbă doar o dată la 3 luni, când se actualizează cu noua valoare a IRCC.
   Rambursarea în rate egale permite o sumă împrumutată mai mare. Dacă alegi această metodă de rambursare, în prima perioadă a creditului, efortul de plată lunar este mai mic decât dacă alegi rambursare în rate descrescătoare. Dobânda și suma totală plătite către bancă sunt însă mai mari deoarece suma imprumutată se diminuează într-un ritm încetinit.
  • rambursarea în rate descrescătoare.
   Dacă alegi această metodă de rambursare, în prima perioadă a creditului, efortul de plată lunar este mai mare decât dacă alegi rambursare în rate egale. Rata lunara de plata descreste pe durata creditului, indiferent ca ai luat un credit cu dobanda variabila sau fixa.
   Rambursarea în rate egale oferă o sumă maximă împrumutată mai mică. Dobânda și suma totală plătite către bancă sunt însă mai mici deoarece suma împrumutată se diminuează într-un ritm mai alert.

  Indiferent ce metodă de rambursare alegi când contractezi creditul, e bine să știi că poți direct din aplicație, gratuit și la orice oră să faci rambursări anticipate ale creditului (cu reducere de rată sau de perioadă).

  Dacă ai salariul la noi, lunar, la data scadenței, va trebui să te asiguri că ai banii pentru rată în contul curent, iar noi vom retrage automat contravaloarea ratei. 
  Dacă nu ai salariul la noi, nu trebuie să vii până la banca. Îți poți porta banii instant. Află cum aici.

   La acordarea creditului rapid de nevoi personale vei primi un scadențar cu sumele lunare de rambursat. De asemenea, prin ING Home'Bank poți vizualiza oricând situația conturilor tale de credit.

  Oricând vrei, poți solicita rambursarea anticipată parțială sau totală (închiderea) în avans a creditului de nevoi personale, pe loc, atât prin serviciul de internet banking Home’Bank cât și în ING Office.

  Poți alege între:

  • Reducerea perioadei de creditare (atunci când rambursezi cel puțin valoarea unei rate lunare, poți diminua și perioada rămasă de rambursat) și păstrarea aceleiași valori a ratei lunare de plată,
  • Reducerea ratei lunare de plată păstrând aceeași perioadă de creditare (poți rambursa orice valoare mai mare de 1 leu).

  Nu există comision de rambursare anticipată decât pentru creditul ING Personal cu dobândă fixă, unde comisionul aplicat va fi 0,5% sau 1% din suma rambursată anticipat, dacă perioada de timp rămasă din credit este mai mică, respectiv mai mare de 1 an.

  Asigurarea de credit e concepută special pentru a vă scăpa, atât pe tine, cât și pe cei dragi, de stresul ratelor în situații neprevăzute, cum ar fi decesul, intrarea în șomaj, incapacitatea temporară de muncă sau spitalizarea ca urmare a unui accident. Descoperă toate avantajele asigurării ING Credit Protect  

  Poți să alegi data scadentă pe care o dorești. Stabilești o singură zi în care vrei să se efectueze atât plata ratelor creditului, cât și a primei de asigurare. 

  * Informatiile de pe acest site sunt cu titlu orientativ si nu reprezinta o decizie de creditare.

  Aplica acum