var _vwo_code=(function(){ var account_id=67512, settings_tolerance=2000, library_tolerance=2500, use_existing_jquery=false, // DO NOT EDIT BELOW THIS LINE f=false,d=document;return{use_existing_jquery:function(){return use_existing_jquery;},library_tolerance:function(){return library_tolerance;},finish:function(){if(!f){f=true;var a=d.getElementById('_vis_opt_path_hides');if(a)a.parentNode.removeChild(a);}},finished:function(){return f;},load:function(a){var b=d.createElement('script');b.src=a;b.type='text/javascript';b.innerText;b.onerror=function(){_vwo_code.finish();};d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(b);},init:function(){settings_timer=setTimeout('_vwo_code.finish()',settings_tolerance);this.load('//dev.visualwebsiteoptimizer.com/j.php?a='+account_id+'&u='+encodeURIComponent(d.URL)+'&r='+Math.random());var a=d.createElement('style'),b='body{opacity:0 !important;filter:alpha(opacity=0) !important;background:none !important;}',h=d.getElementsByTagName('head')[0];a.setAttribute('id','_vis_opt_path_hides');a.setAttribute('type','text/css');if(a.styleSheet)a.styleSheet.cssText=b;else a.appendChild(d.createTextNode(b));h.appendChild(a);return settings_timer;}};}());_vwo_settings_timer=_vwo_code.init();

ING Personal – Creditul pe repede `nainte

simulator-calculator-credite-nevoi-personale

Credit de nevoi personale rapid cu banii pe loc. Calculator de credite.

 • dobanda fixa de la 8.99%/an *
 • fara documente de venit 
 • pana la 125000 lei 
 • esti client ING? Intra in ING Home’Bank si ia creditul
Nu esti client ING? Click aici

Simulare credit de nevoi personale: iata un exemplu de calcul orientativ. Personalizeaza-l cu datele tale!

De cati bani ai nevoie?
lei
2000 125000
Pe ce perioada vrei creditul?
ani
Micsoreaza-ti dobanda rapid prin:
Valoare imprumutata:
lei
Rata lunara:
lei
Asigurare de viata (val. descrescatoare) **: Asigurare de viata (val. descrescatoare) **:%/12 pe luna
Comision lunar de administrare lei
Comision de analiza: 200 lei

* Dobanda este de 8.99% in cazul incasarii salariului intr-un cont curent deschis la ING si a incheierii unei asigurari de viata conform conditiilor bancii, pentru o valoare imprumutata de minim 50.000 lei.

** Valoarea primei de asigurare de viata si somaj de la NN Asigurari, daca ai optat pentru ea.

Poti sa primesti pe loc aprobarea creditului de nevoi personale, fara documente de venit, daca esti salariat sau pensionar. Vino in ING Office sau ia-ti creditul online, direct din Home'Bank

Credit rapid, fara documente de venit.
Credit rapid, fara documente de venit.

Credit rapid, fara documente de venit.

Vino in ING Office fara sa-ti mai faci griji pentru documentele de venit. Poti primi aprobarea creditului de nevoi personale pe loc daca esti salariat sau pensionar. 

Asigura-te ca in situatii neprevazute nu mai stai cu stresul ratelor.
Asigura-te ca in situatii neprevazute nu mai stai cu stresul ratelor.

Asigura-te ca in situatii neprevazute nu mai stai cu stresul ratelor.

Incheie o asigurare ING Credit Protect pentru situatii neprevazute. Afla aici detalii despre asigurarea ING Credit Protect.

Dobanda fixa de la ${CrP_dobanda}%/an.
Dobanda fixa de la 8.99%/an.

Dobanda fixa de la ${CrP_dobanda}%/an.

Daca ai salariul la ING si iti faci o asigurare ING Credit Protect, inseamna ca o sa ai si ratele mai mici la imprumutul de nevoi personale. Ceea ce e de dorit. Dobanda e una speciala, de la 8.99 %.

Ce comisioane sunt?
Ce comisioane sunt?

Ce comisioane sunt?
 • 200 lei pentru analiza dosarului, daca primesti creditul de nevoi personale
 • 0,5% sau 1% pentru rambursare anticipata, in functie de perioada ramasa

Vezi detalii aici.

* Valabila pentru un credit de min. 50.000 lei, in cazul incasarii salariului intr-un cont curent deschis la ING si a incheierii unei asigurari de viata conform conditiilor bancii.

​**Creditul de nevoi personale poate fi acordat pe loc, fara adeverinta de venit de la angajator sau alte documente, atunci cand veniturile tale sunt verificate exclusiv in baza de date a ANAF si daca indeplinesti conditiile de eligibilitate. Exista situatia in care creditul nu poate fi acordat sau analiza financiara nu poate fi facuta in aceeasi zi din motive independente de vointa bancii. Ne rezervam dreptul de a solicita documente suplimentare si de a nu acorda creditul instant.

Aplica acum

Ce obtin?

Am si reduceri in ING Bazar ?

Da, bineinteles. Dupa ce primesti creditul de nevoi personale poti sa mergi direct la cumparaturi. Ai reduceri speciale in ING Bazar cand platesti cu cardul la urmatorii comercianti :

Beneficiezi de reducerile speciale timp de doua luni, incepand din ziua urmatoare acordarii creditului. 

Ce suma pot obtine la accesarea unui credit de nevoi personale?

Intre 2000 lei si 125000 lei*.

* In cazul in care ai deja produse de creditare la noi (ING Personal, ING Credit Card, ING Extra’ROL), suma maxima pe care o vei putea obtine este egala cu diferenta dintre 125.000 lei si valoarea cumulata a limitelor aprobate pentru produsele mentionate.

Care este perioada de creditare?

Intre 1 an si 5 ani.

Cat ma costa?

Care este dobanda?

Ai o dobanda anuala mai buna daca iti aduci salariul la ING si daca inchei o asigurare de viata si de somaj ING Credit Protect:

Pentru ING Personal cu valori acordate mai mari sau egale cu 50.000 de lei 

 • 8.99% daca ai salariu si asigurare 
 • 9.99% daca ai ori salariul, ori asigurare, dar nu amandoua
 • 10.99% daca nu ai nici asigurare, nici salariu

Pentru ING Personal cu valori acordate intre 20.000 lei si 49.999 de lei

 • 9.75% daca ai salariu si asigurare 
 • 10.75% daca ai ori salariul, ori asigurare, dar nu amandoua
 • 11.75% daca nu ai nici asigurare, nici salariu

Pentru ING Personal cu valori acordate mai mici de 20.000 de lei 

 • 10.49% daca ai salariu si asigurare 
 • 11.49% daca ai ori salariul, ori asigurare, dar nu amandoua
 • 12.49% daca nu ai nici asigurare, nici salariu

Care sunt taxele si comisioanele percepute?

Taxe si comisioane ING

 • 200 lei comision de analiza a dosarului, care se percepe in cazul acordarii creditului de nevoi personale
 • 0,5% comision de rambursare anticipata, daca perioada ramasa de rambursare a creditului de nevoi personale este mai mica de un an, sau 1%, daca perioada ramasa de rambursare este mai mare de un an.
 • 0 lei comision pentru deschiderea contului curent in lei cu card atasat ING Card Complet.
 • 0 lei comision pentru administrarea contului curent in lei, daca incasezi venituri recurente la noi si faci minim o plata lunara (orice tranzactie cu exceptia transferurilor intre conturile proprii/debitari rate/debitari comisioane). Venitul recurent inseamna venitul (ex. salariu, pensie, chirie etc.) incasat lunar in cont, cel putin 3 luni consecutive, in valoare de minim 700 lei/luna/cont. Nu se considera venit recurent incasarile provenite din jocuri de noroc. Daca nu indeplinesti aceste conditii, comisionul de administrare este de 7 lei/luna.

Taxe si comisioane terti

 • Taxe percepute de Registrul National de Publicitate Mobiliara:
  • 65.70 lei taxa de inregistrare a ipotecii mobiliare perceputa la acordarea creditului de nevoi personale
  • 43.80 lei taxa de modificare/prelungire a ipotecii mobiliare
  • 21.90 lei taxa de stergere a ipotecii mobiliare perceputa la momentul rambursarii integrale a creditului
 • Prima asigurare
  Prima de asigurare lunara perceputa de NN Asigurari de Viata S.A. pentru asigurarea de grup ING Credit Protect: 0,138% din suma asigurata (calculata ca 100% din Soldul creditului)

Exemplu : pentru un credit rapid de nevoi personale in valoare de 20.000 lei, prima de asigurare in prima luna de rambursare este de 27,6 lei, urmand sa scada odata cu scaderea sumei pe care o mai ai de rambursat.

Taxele si comisioanele sunt debitate automat din contul tau bancar ING. Tu nu trebuie sa faci nimic, doar sa te asiguri ca ai banii in contul curent la data scadentei. Prima de asigurare de retrage din contul curent in a 3-a zi lucratoare a lunii.

Lista completa de Taxe si Comisioane o regasesti aici

Ce costuri am la un credit de nevoi personale pe 5 ani?

Daca vrei sa iei un credit de 25000 de lei pe 5 ani cu asigurare de viata emisa conform conditiilor bancii si iti aduci veniturile recurente la noi si faci minim o plata lunara:

 • Dobanda: 9.75%/an *, fixa pe toata perioada creditului
 • Comision analiza dosar: 200 lei, doar daca se acorda creditul de nevoi personale
 • Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau respectiv 1% din creditul rambursat anticipat, daca perioada de timp ramasa din credit este mai mica, respectiv mai mare de 1 an
 • DAE: 10.2% pe an
 • Prima de asigurare in prima luna 34.5 lei

Rezulta ca vei primi un credit de nevoi personale de 25000 lei cu o rata lunara de 528.11 lei. In total, in 5 ani, vei da inapoi 31886.37 lei. 


Daca vrei sa iei un credit de 50000 de lei pe 5 ani cu asigurare de viata emisa conform conditiilor bancii si iti aduci veniturile recurente la noi si faci minim o plata lunara:

 • Dobanda: 8.99%/an *, fixa pe toata perioada creditului
 • Comision analiza dosar: 200 lei, doar daca se acorda creditul de nevoi personale
 • Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau respectiv 1% din creditul rambursat anticipat, daca perioada de timp ramasa din credit este mai mica, respectiv mai mare de 1 an
 • DAE: 9.56% pe an
 • Prima de asigurare in prima luna  69 lei

Rezulta ca vei primi un credit de nevoi personale de 50000 lei cu o rata lunara de 1037.68lei. In total, in 5 ani, vei da inapoi 62460.51lei. 

*Exemplu de calcul al creditului este valabil pentru luna martie 2019 si are in vedere urmatoarele ipoteze:

 •          Prima de asigurare lunara perceputa de NN Asigurari de Viata S.A. pentru asigurarea de grup ING Credit Protect, daca optezi pentru ea, se percepe separat si nu este inclusa in calculul DAE;
 •          indeplinesti criteriile pentru a beneficia de 0 lei comision de administrare cont curent – incasezi venituri recurente la noi (min. 700 lei/luna) si faci minim o plata lunara, dar nu catre conturile proprii.(detalii la sectiunea Taxe si comisioane ING).

Care sunt criteriile de eligibilitate pentru imprumutul de nevoi personale?

Ce criterii de eligibilitate trebuie sa indeplinesc?

 • Varsta minima acceptata este de 18 ani; varsta maxima la terminarea contractului de credit de nevoi personale trebuie sa fie 70 de ani  si 55 de ani pentru navigatori;
 • Venitul lunar net trebuie sa fie de minim 1000 lei  in cazul contractelor de munca pe perioada nedeterminata si de 1250 lei in cazul contractelor de munca pe perioada determinata;
 • Minim 1 an vechime in munca si minim 6 luni vechime la actualul angajator, fara intreruperi mai mari de o luna in ultimul an.

Ce documente sunt necesare?

Ce documente trebuie sa aduc?

Daca esti salariat sau pensionar si iei creditul din ING Office e important sa ai cu tine actul de identitate in original. In cazul in care esti deja client ING, te rugam sa aduci si cardul ING.

In cazul in care sunt necesare documente suplimentare sau ai un alt tip de venit, vom avea nevoie de documentele din aceasta lista.  

Daca esti client ING si aplici pentru credit in ING Home'Bank, lucrurile stau mult mai simplu. Nu trebuie sa prezinti, sa incarci sau sa trimiti niciun document. E suficient sa confirmi si sa completezi cateva date personale in aplicatie.

Ce documente voi semna?

Inainte de a aplica pentru credit, vei semna un document cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In Home’Bank, vei semna cu semnatura electronica:

 • Acordul de consultare si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF)
 • Informarea referitoare la prelucrarea datelor personale in Sistemul Biroului de Credit 
 • Informatii standard la nivel european privind creditul pentru consumatori
 • Contractul de credit de nevoi personale
 • Anexa generala credite
 • Termenii si conditiile generale privind semnatura electronica
 • Informatii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ce trebuie sa stii despre semnatura electronica calificata:

 • Are aceeasi valoare ca semnatura ta obisnuita
 • Este gratuita si o poti folosi timp de 3 ani
 • Vei putea semna electronic documente exclusiv in relatia cu ING Bank si la inceput doar pentru obtinerea unui credit ING Personal
 • O poti folosi dupa obtinerea unui certificat calificat la distanta emis de Infocert S.p.A, prin intermediul ING Home’Bank

Ce trebuie sa stii despre certificatul calificat emis de Infocert S.p.A:

 • Pentru emiterea certificatului este necesar sa furnizezi Infocert Spa cateva date personale; Prin urmare, asigura-te ca ai la indemana actul tau de identitate si ca  datele tale de identitate si de contact din evidentele ING Bank sunt corecte si actuale
 • Poti solicita oricand suspendarea sau revocarea certificatului calificat, Formularul  completat poate poate fi trimis la adresa de e-mail a Băncii contact@ing.ro
 • Certificatul este emis in conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 910/2014 al Parlamentului European și al Consiliului din 23 iulie 2014, privind identificarea electronică și serviciile de încredere pentru tranzacțiile electronice pe piața internă cunoscut si ca "eIDAS"
 • Afli totul despre certificatul calificat si semnatura electronica calificata a Infocert S.p.A in Manualul de utilizare

Informatii despre InfoCert S.p.A:

 • persoană juridică italiană constituita in mod valabil, administrată și condusă de Tecnoinvestimenti SpA, cu sediul social la Roma, Piazza Sallustio, 9 - 00187,
 • Nr. de impozitare și cod de înregistrare in scop de TVA 07945211006,
 • Web: https://www.infocert.it/, telefon  0039.199.500.130, e-mail: info@infocert.it, Fax nr. 00390683669634, e-mail înregistrat: infocert@legalmail.it.
 • Compania este supusă supravegherii  Agenției Italiene pentru Agenda Digitală, cu sediul in Via Liszt 31, 00144 Roma - info@agid.gov.it ( „AgID„).
 • Codul de etică al InfoCert este disponibil accesand urmatorul link: https://www.infocert.it/corporate/modello-231-codice-etico.html

In ING Office, cu ajutorul consultantului nostru, vei completa si semna:

 • Acordul de consultare si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF)
 • Informatii standard la nivel european privind creditul pentru consumatori
 • Contractul de credit de nevoi personale
 • Informarea referitoare la prelucrarea datelor personale in Sistemul Biroului de Credit 
 • Cererea de aderare la asigurarea ING Credit Protect atasata creditelor ING Personal (Contract de Mandat de Reprezentare, Subscrierea la Asigurare, Certificat de Asigurare) – daca este cazul

Cum obtin creditul de nevoi personale?

Care sunt pasii prin care aplic?

Daca nu esti client ING, stabileste o intalnire:

Apesi pe butonul Vreau credit, completezi formularul si ne trimiti datele tale. Vei fi contactat si vei putea stabili o intalnire cu un consultant ING in office-ul ales de tine.

sau

 1. Vii direct in sediul ING selectat de tine cu cartea de identitate, pentru completarea aplicatiei de credit
 2. Semnezi contractul de credit si pleci cu banii*

Daca esti clienti ING, poti sa iti iei creditul fara drumuri la banca:

Pasul 1. Intri in Home’Bank si aplici pentru credit
Pasul 2. Completezi toate detaliile despre creditul pe care il doresti
Pasul 3. Semnezi contractul electronic (cu digipass sau parola si sms – in functie de modalitatea de logare pe care o folosesti) si primesti banii* in cont.

Vezi mai multe aici.

*Creditul rapid de nevoi personale poate fi acordat pe loc, fara adeverinta de venit de la angajator sau alte documente, atunci cand veniturile tale sunt verificate exclusiv in baza de date a ANAF si daca indeplinesti conditiile de eligibilitate. Exista situatia in care creditul nu poate fi acordat sau analiza financiara nu poate fi facuta in aceeasi zi din motive independente de vointa bancii. Ne rezervam dreptul de a solicita documente suplimentare si de a nu acorda creditul instant.

Cum rambursez?

Cum rambursez creditul de nevoi personale?

Daca ai salariul la noi, lunar, la data scadentei, va trebui sa te asiguri ca ai banii pentru rata in contul curent, iar noi vom retrage automat contravaloarea ratei. 
Daca nu ai salariul la noi, nu trebuie sa vii pana la banca. Iti poti porta banii instant. Afla cum aici.

Care este valoarea urmatoarei rate?

 La acordarea creditului rapid de nevoi personale vei primi un scadentar cu sumele lunare de rambursat. De asemenea, prin ING Home'Bank poti vizualiza oricand situatia conturilor tale de credit.

Pot plati si in avans?

Oricand vrei, poti solicita rambursarea partiala in avans a creditului de nevoi personale atat in ING Office, cat si prin serviciul de internet banking Home’Bank. Platesti cat vrei tu in avans, iar daca doresti sa rambursezi suma totala, te asteptam in ING Office. Comisionul aplicat va fi 0,5% sau 1% din suma rambursata anticipat, daca perioada de timp ramasa din credit este mai mica, respectiv mai mare de 1 an.

Cum ma apar de situatiile neprevazute in care nu mai pot achita ratele?

Asigurarea de credit e conceputa special pentru a va scapa, atat pe tine, cat si pe cei dragi, de stresul ratelor in situatii neprevazute, cum ar fi decesul, intrarea in somaj, incapacitatea temporara de munca sau spitalizarea ca urmare a unui accident. Descopera toate avantajele asigurarii ING Credit Protect  

Pot alege data scadentei?

Poti sa alegi data scadenta pe care o doresti. Stabilesti o singura zi in care vrei sa se efectueze atat plata ratelor creditului, cat si a primei de asigurare. 

Aplica acum

Vrei sa iti achiti creditele de nevoie personale, overdraft-urile/descoperirile de cont sau cardurile de credit pe care le ai deja? Refinanteaza-le cu creditul de nevoi personale ING Personal!

Obtii bani in plus.
Obtii bani in plus.

Obtii bani in plus.

Poti sa primesti o suma suplimentara la refinantarea creditelor. In acest caz, noul credit de nevoi personale nu poate depasi perioada de 5 ani.

Iti scazi rata lunara.
Iti scazi rata lunara.

Iti scazi rata lunara.

Dobanda noastra poate fi mai buna decat cea pe care o ai acum la alta banca. Iar perioada de creditare poate fi extinsa pana la 10 ani daca refinantezi fara suma suplimentara creditele luate inainte de 31 oct 2011.  Uneste creditele si ramai cu o rata mai mica.

Si daca vrei mai mult...
Si daca vrei mai mult...

Si daca vrei mai mult...

Poti refinanta pana la 15 credite, descoperiri de cont sau carduri de credit, insa valoarea cumulata a creditelor de refinantat nu poate depasi 125000 lei.

Consimtamant de utilizare cookies

Colectam anumite date in timp ce utilizezi website-ul ING, pentru a-i asigura functionarea corecta, pentru a-ti asigura siguranta in timpul navigarii si pentru a respecta reglementarile in vigoare.

De asemenea, avem nevoie de acordul tau in timp ce navighezi pe ING.ro pentru a:

 • studia modul în care utilizezi site-ul nostru si alte servicii pentru a le putea imbunatati
 • stabili care dintre produsele, serviciile si ofertele noastre pot fi relevante pentru tine
 • adapta mesajele de marketing pe care le vei vedea pe retelele sociale, in aplicatii si pe alte site-uri web

Selecteaza Sunt de acord daca este in regula sa folosim aceste cookies.

Selecteaza Setari cookies daca preferi sa alegi tipurile de module cookie pe care le folosim.

Iti poti modifica preferintele în orice moment. Trebuie doar sa faci clic pe link-ul "Setari Cookie" din partea de jos a oricarei pagini din site.