Opțiunea ING Gold

  Hai să devii client până pe 31 iulie și primești 3 ani de beneficii Gold gratis:

  Hai să devii client până pe 31 iulie și primești 3 ani de beneficii Gold gratis:

  • Card de debit Gold
  • Asigurare de călătorie pentru tine și membrii familiei tale
  • Transferuri în lei sau euro fără comision
  •  Serviciu de asistență rutieră pe teritoriul României și Europei

  Asigurare de călătorie

  Dacă ți-ai plănuit deja vacanța la mare sau în alte locuri preferate, pleci cu o grijă în minus. Ai inclusa asigurarea de calatorie oferită de Allianz Partners, ce este valabilă atât pentru tine, cât și pentru membrii familiei tale (soț/soție/partener de viață și maximum 5 copii până la vârsta de 21 de ani la momentul călătoriei) atunci când aceștia călătoresc împreună cu tine oriunde în lume (cu excepția Coreei de Nord).
  Informații detaliate despre toate riscurile acoperite, sumele asigurate, condițiile de eligibilitate pentru a fi acoperit de asigurare, excluderile generale și limitările de acoperire se regăsesc în Termenii și Condițiile de Asigurare.

  Serviciul de asistență rutieră

  Noi batem în lemn de 100 de ori, dar dacă vei avea vreodată nevoie, beneficiezi de serviciul de asistență rutieră oferit de Allianz Partners disponibil pe teritoriul României și Europei, care îți oferă compensații pentru diverse costuri.
  Informații detaliate despre toate riscurile acoperite, sumele asigurate, condițiile de eligibilitate pentru a fi acoperit de asigurare, excluderile generale și limitările de acoperire se regăsesc în Termenii și Condițiile de Asigurare.

  Curs valutar personalizat

  Știm, timpul înseamnă bani așa ai parte de un curs valutar avantajos indiferent de oră sau zi. Nu te mai complici cu alte carduri sau aplicații: îl ai instant în limita a 20.000 lei/lună oricând plătești cu cardul (online sau la POS) sau când faci schimb valutar în Home’Bank.

  Beneficii fără condiții

  Când ești client GOLD nu mai ai condiții de încasare a salariului sau de plata lunară. Sunt înlocuite de beneficii: comisioane ZERO pentru plăți* în lei sau euro și ZERO comisioane pentru retragerile de la bancomatele din țară sau străinătate*.

  Vrei să iei un BlackCab?

  Ai reducere de 12% la toate serviciile BlackCab din București, Timișoara, Constanța, Iași și Cluj, dar și un preț preferențial pentru transportul către și de la aeroportul Henri Coandă din București. Ca să te bucuri de aceste discounturi trebuie doar să îți înrolezi cardul ING Visa Gold în aplicația BlackCab și gata, ai parte de o experiență premium de fiecare dată când trebuie să ajungi undeva în oraș.

  Nu uita! Pentru a-ți rezerva serviciul de transport de la sau către aeroport, trimite solicitarea ta la adresa de mail visa@blackcab.ro cu 48h înainte de momentul cursei.

  Mai multe aici

  Casa ta merită un tratament special

  Fie că e vorba de o problemă la instalația electrică sau sanitară, a feroneriei, mici lucrări de reparații interioare sau exterioare ale locuinței, ai la dispoziție o echipă de profesioniști ce te pot ajuta sa îți transformi locuința în spațiul pe care să îl numești acasă. Așadar, ai 20% reducere pentru asistență la domiciliu, indiferent în ce oraș din țară locuiești.

  Află mai multe aici

  Discounturi speciale

  În perioada 1 noiembrie 2022 – 31 octombrie 2024 beneficiezi de 20% discount la restaurante atent selectate şi 10% - 15% discount la cazare în locuri de poveste din ţară pentru a te bucura alături de familie şi prieteni!
  Vezi lista completă de locații aici.

  În plus, o echipă de concierge îți oferă asistență personalizată pentru: informații de călatorie, rezervări bilete de avion, hoteluri, rent a car, transferuri - toate la tarife de furnizor, în România și străinatate!

  Aceste discounturi sunt disponibile numai prin rezervarea prin call center Consiergo: +40 737 410 000, prin email: office@consiergo.ro, L - V, intre 9:00 - 18:00 sau prin aplicația mobilă Consiergo disponibilă în Google Play și App Store.

  Acces gratuit în Business Lounge-uri

  Intri gratuit în business lounge-urile aeroporturilor Otopeni, Timișoara și Cluj, de 3 ori pe an, dacă ai cumpărat bunuri sau servicii de la comercianti (plăţi decontate atât la POS fizic cât și POS virtual, excluzând transferurile de bani către alte carduri) cu cardul tău Gold în valoare de minim 5000 lei, în ultimele 30 de zile până cu 96 de ore înainte de intrarea în lounge. Accesul în cadrul saloanelor Premium din aeroportul internațional Henri Coandă - București, se va efectua atât prin prezentarea cardului în format fizic, cât și prin prezentarea cardului premium înrolat într-o aplicație wallet. Pentru mai multe informații legate de beneficiile programului Visa Premium Business Lounge Access, poți consulta regulamentul și condițiile chiar aici.

  Beneficii extra Visa GOLD

  Primești și Air Refund, serviciul de rambursare al banilor în cazul amânării sau anulării zborului; Ai parte de toate beneficiile din Visa Luxury Hotels, colecția de hoteluri de lux Visa. Poţi să le descoperi pe toate aici.
  Beneficiezi  și de acces la o gamă largă de reduceri și oferte speciale dintr-o varietate de domenii: călătorii, restaurante și baruri, cumpărături, sporturi, divertisment și multe altele. Află despre gama completă de oferte și reduceri aici

  Control la nivelul GOLD


  Știi tot ce se întâmplă pe contul tău, indiferent de sumă, prin serviciul de Notificari Push, fie că ai încasări sau că faci plăți.

  Cât te costă?

  Nimic. Dacă devii client ING până pe 31 iulie 2024, ai 3 ani de ING Gold absolut gratis.

  Dacă vrei Gold după ce se termină oferta, pentru primul card premium ING Visa Gold Internațional atașat contului plătești:

  • 29/0 lei /lună** taxa de administrare pentru Opţiunea ING Gold
  • 60 lei comision de închidere, dacă dorești să renunți la Optiunea ING Gold în primele 3 luni

  Hai să devii client până pe 31 iulie și primești 3 ani de beneficii Gold gratis! Descarcă aplicația.

  Descarca Home'Bank din Google Play

  Versiune minimă: Android 9.0

  QR Descarca Home'Bank din Google Play

  Descarca Home'Bank din Apple Store

  Versiune minimă: iOS 14.0

  QR Descarca Home'Bank din Apple Store

  * Plățile de tip „jocuri de noroc” realizate cu cardul au un comision de 3,9 lei sau 0,8 eur per tranzacție, plus 1,9% din suma tranzacției, in functie de valuta contului; Unele bănci din străinătate practică comisioane de acces la bancomate. ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele de pe ecranul bancomatului.

  ** Taxa de administrare este zero dacă în luna anterioară ai făcut plăţi la POS sau pe internet de peste 5.000 RON (cu orice card în lei: Gold sau standard, fizic sau virtual, debit sau credit).
  Luăm în calcul tranzacţiile decontate în luna anterioară, care îţi apar şi ţie în extrasul de cont aferent. Nu sunt incluse transferurile de fonduri, retragerile de la ATM şi plăţile în alte valute decât lei.

  Ce trebuie să știu despre opțiunea ING Gold?

  Care sunt beneficiile incluse în opțiunea ING Gold?

  Opțiunea ING Gold se poate activa pe pachetul ING Card Complet. Odată cu activarea opțiunii ING Gold, obții toate avantajele ING Card Complet fără să fie nevoie să îți aduci salariul la ING, cardul ING Gold, precum și o gama variată de alte beneficii pe care le găseșți detaliate mai jos.   

  • 0 comisioane și curs valutar personalizat. - Te bucuri de zero costuri pentru plăți în lei sau euro și comision 0 pentru retragerile la orice bancomat din țară sau străînătate, fără nicio condiție de încasare salariu. 

  Beneficiezi de un curs valutar preferenţial, disponibil oricând, pentru orice tranzacţii cu cardul în altă valută, schimburi valutare sau plăţi în valută în limita a 10.000 lei pe lună

  • Ești informat la fiecare operațiune din cont. De fiecare dată când în contul tău bancar are loc o tranzacție - fie că s-a făcut o plata sau ai primit bani - imediat ești notificat printr-o alertă push. Configurează-ți serviciul direct din Home'Bank.  
  • Ești bine primit oriunde în lume. Te bucuri de o selecție a celor mai elegante hoteluri din lume prin Visa Luxury Hotels, acolo unde ești tratat că un VIP. Află totul despre beneficiile tale premium aici.
  • Ai acces gratuit în Business Lounge-urile din Otopeni, Timișoara și Cluj - Poți accesa saloanele lounge ale oricărui din cele trei aeroporturi de maxim 3 ori pe parcursul unui an, dacă eșți posesor de card Visa Gold și dacă ai efectuat plăti cu cardul la POS în valoare de minim 5000 lei in ultimele 30 de zile înainte de intrarea în lounge(până cu maxim 24h înainte de intrarea în lounge). Accesul in cadrul saloanelor Premium din aeroportul international Henri Coanda - Bucuresti, se va efectua atat prin prezentarea unui card fizic cat si prin prezentarea unui card virtual (inrolat intr-o aplicatie de plata mobila)
  • Te ajutăm să îți recuperezi banii pentru zborurile întârziate sau anulate. - Air Refund îți pune la dispoziție: serviciu complet de asistență, compensație de până la 600 Euro pentru fiecare incident, comision zero pentru cazuri nesoluționate, comision redus față de cel standard, dacă solicitarea a fost rezolvată cu success.

  Pentru a începe procedura de solicitare a sumei pentru zborul tău, te rugăm să accesați următorul link: www.visa.ro/premium/privilegii-exclusive/air-refund

  • Oferte și reduceri la plata cu cardul Visa Gold - Beneficiezi de acces la o gamă largă de reduceri și oferte speciale dintr-o varietate de domenii: călătorii, restaurante și baruri, cumpărături, sporturi, divertisment și multe altele. Află despre gama completă de oferte și reduceri aici
  • În perioada 1 noiembrie 2022 – 31 octombrie 2024 ai 20% discount la o selecție de restaurante din Bucuresti si din alte orase din țară. De asemenea, ai reduceri și la multe hoteluri din România: 10% - 15% din cele mai bune tarife disponibile pe site- ul oficial al hotelului sau la locația hotelului. Iar în aceasta perioadă, o echipă de concierge îți oferă asistență personalizată pentru: informații de călatorie, rezervări bilete de avion, hoteluri, rent a car, transferuri - toate la tarife de furnizor, în România și străinatate! Îi poți contacta la numărul : +40 737 410 000, sau prin email: office@consiergo.ro, serviciu disponibil L - V, intre 9:00 - 18:00

  Cum pot să activez opțiunea ING Gold?

  Dacă eșți deja client ING poți să îți activezi opțiunea Gold direct din Home Bank, secțiunea Cardurile mele sau din orice ING Office.

  Opțiunea ING Gold include un curs de schimb valutar preferențial

  Odată cu activarea opțiunii Gold, beneficiezi de un curs valutar preferenţial, disponibil oricând, pentru orice tranzacţii cu cardul în altă valută, schimburi valutare sau plăţi în valută în limita a 20.000 lei pe lună. Cursul valutar preferențial este valabil la orice ora, atât în ING Home Bank, cât și pe card sau la bancomat.

  Cum pot beneficia de serviciul alertă Push inclus în pachet?

  Ulterior achiziției opțiunii ING Gold, îți configurezi serviciul Alerte Push direct în ING Home Bank, tabul de Produse și eșți informat de fiecare dată când în contul tău bancar are loc o tranzacție.

  Ce înseamnă serviciul Air Refund și cum pot beneficia de acest serviciu inclus în pachet?

  Air Refund îți pune la dispoziție: serviciu complet de asistență, compensație de până la 600 Euro pentru fiecare incident, comision zero pentru cazuri nesoluționate, comision redus față de cel standard, dacă solicitarea a fost rezolvată cu success.

  Pentru a începe procedura de solicitare a sumei pentru zborul tău, te rugăm să accesați următorul link: www.visa.ro/premium/privilegii-exclusive/air-refund

  Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a avea acces în lounge-urile din Otopeni, Timișoara și Cluj?

  Ai acces în lounge-urile aeroporturilor din Bucureșți, Cluj și Timișoara de maxim 3 ori pe an (anul se consideră a fi calendaristic de la dată primei accesări, după 1 octombrie 2020) dacă ai efectuat plăți la POS în valoare de minim 5000 lei în ultimele 30 de zile până cu 96 de ore înainte de intrarea în lounge.

  Accesul in cadrul saloanelor Premium din aeroportul international Henri Coanda - Bucuresti, se va efectua atat prin prezentarea unui card fizic cat si prin prezentarea unui card virtual (inrolat intr-o aplicatie de plata mobila)

  Cât mă costă opțiunea ING Gold?

  • Taxa de administrare pentru Opțiunea GOLD este de 29 lei/luna
  • 60 lei comision perceput la inchiderea opțiunii în primele 3 luni data achiziției**

  Unde și cum beneficiez de reducerile de 10% - 15% la hoteluri?

  În Bucuresti și împrejurimi

  Hotel Radisson Blu Bucuresti,

  Hotel Lido by Phoenicia Bucuresti,

  Country Spa Retreat (Snagov),

  La munte

  Teleferic Grand Hotel (Poiana Brasov),

  Ana Hotels/Hotel Sport Poiana Brasov,

  The Pines Boutique Villa (Brasov),

  Cuibul de lemn (Rasnov, jud. Brasov),

  Conacul Ambient (Cristian, jud. Brasov),

  Resort Ambient (Cristian, jud. Brasov),

  Castelul Mikes/Zabola Estate (Zabala, jud. Covasna),

  Castel Haller (Ogra, jud. Mureş),

  Conacu’ Boierului (Sat Ponoarele, jud. Mehedinti),

  Sidharta Resort (Obarsia Lotrului, jud. Valcea)

  La mare

  Hotel Iaki (Mamaia),

  Ana Hotels Hotel Europa (Eforie Nord)

  Alte locuri de poveste

  Hilton Sibiu, Sibiu

  Conacul Secuiesc (Coltesti, jud. Alba),

  Casa Georgius Krauss (Sighisoara)

  Radisson Blu Aurum (Brașov, jud. Brașov)

  Akasha Retreat ( Peștera, jud. Brașov)

  Pentru a accesa aceste discounturi trebuie să faci rezervarea prin call center Consiergo: +40 737 410 000, sau prin email: office@consiergo.ro, L - V, intre 9:00 - 18:00 sau prin aplicația mobilă Consiergo disponibila in Google Play si App Store. Pentru a te identifica, echipa Consiergo îţi va cere să le furnizezi DOAR primele 6 cifre din numărul de pe card.

  Lista actualizată în permanență a locațiilor o găsești aici.

  La ce restaurante beneficiez de 20% reducere?

  În București

  Taverna Sarbului Bucuresti, Serbian, Str. Tipografilor 31, sector 1, București

  Zexe Herastrau, Șoseaua Nordului, 7-9, sector 1, București

  Zexe Zahana Gastronomica Aviatorilor, Romanian, Aviatorilor 40, sector 1, București

  Becker Brau, Calea Rahovei 157A, București

  Restaurant Ancora Bucuresti, Sos Nordului nr. 7-9, sector 1, București

  Restaurant Casa Romaneasca Ateneu,  Str. George Enescu nr 23, sector 1, București 

  Restaurant Yoshi Sushi & Teppanyaki, Strada Banul Antonache 40-44, București

  Restaurant AUBERGINE Aviatorilor, Strada Ioan Cantacuzino, nr. 8, București      

  Restaurant AUBERGINE Centrul Vechi, Strada Smârdan, nr. 33, București

  În Prahova

  Taverna Sarbului Sinaia, Serbian, Calea Codrului 39C, Sinaia

  În Timiș

  Taverna Sarbului Timișoara, Serbian, Str. Aeroportului 92, Timișoara

  Fenice Palas Timișoara, UBC 3, Timișoara

  În Iași

  Fenice Palas Iași, Str. Palat 3F, Iasi

  În Sibiu

  Kombinat Gastro Brewery, Str Berariei, Sibiu

  Pentru a accesa aceste discounturi trebuie să faci rezervarea prin call center Consiergo: +40 737 410 000, sau prin email: office@consiergo.ro, L - V, intre 9:00 - 18:00 sau prin aplicatia mobila Consiergo disponibila in Google Play si App Store. Pentru a te identifica, echipa Consiergo îţi va cere să le furnizezi DOAR primele 6 cifre din numărul de pe card, 

  Lista actualizată în permanență a locațiilor o găsești aici.

  Cum pot să creez cont în aplicația Consiergo?

  • La prima accesare selectează butonul „ÎNREGISTRARE”;
  • Completează detaliile: nume prenume, e-mail, telefon, parolă dorită, codul de client (primele 6 cifre de pe cardul tău ING GOLD)
  • După verificarea de către Consiergo, contul tău va fi validat și vei primi un e-mail de confirmare.
  • La următoarele accesări ale aplicației, folosește butonul: LOGIN

  Din aplicație poți consulta lista partenerilor și poți transmite o cerere. 
   

  Ce trebuie să știu despre asigurarea de călătorie și serviciul de asistență rutieră?

  Cine emite asigurarea de călătorie?

  Asigurare este emisă de Allianz Partners şi oferită de ING Bank.

  Ce acoperă asigurarea de călătorie?

  Asigurarea acoperă principalele riscuri ce pot apărea în cazul călătoriei tale, cum ar fi:

  • cheltuieli medicale
  • întârzierea călătoriei
  • pierderea sau distrugerea bagajelor
  • Asistență rutieră

  Informații detaliate despre toate riscurile acoperite, sumele asigurate, condițiile de eligibilitate pentru a fi acoperit de asigurare, excluderile generale și limitările de acoperire, împreună cu alte informații utile se regăsesc în Termenii și Condițiile de Asigurare.

  Contactează Allianz Partners, Asigurătorul nostru, la numărul de telefon dedicat clienților Opțiunii ING Gold, pentru asistență de urgență sau informații suplimentare despre asigurare: +40 212 42 00 46.

  Cine este eligibil pentru asigurarea de călătorie?

  Asigurarea de călătorie este aplicabilă clienților cetățeni români sau cetățeni străini rezidenți în România, atât la momentul intrării în asigurare, cât și pe toată durata de desfasurare a contractului de asigurare.

  Pentru ce costuri primești compensații in cadrul serviciului de asistență rutieră?

  Pentru ce costuri primești compensații in cadrul serviciului de asistență rutieră?

  • reparații minore ale mașinii tale ce se pot realiza la locul incidentului
  • tractarea autovehicului, dacă este cazul
  • cazare, în cazul în care reparațiile îți dau planurile peste cap timp de cateva zile

  Contactează Allianz Partners, Asigurătorul nostru, la numărul de telefon dedicat clienților Opțiunii ING Gold, pentru asistență de urgență sau informații suplimentare despre asigurare: +40 212 42 00 46.

  Serviciul de asistență rutieră este aplicabil clienților cetățeni români sau cetățeni străini rezidenți în România, atât la momentul intrării în asigurare, cât și pe toată durata de desfășurare a contractului de asigurare.

  Ce trebuie să știu despre discounturile la serviciul BlackCab și serviciile premium pentru casă?

  La ce servicii BlackCab beneficiez de 12% discount?

  La fiecare cursă cu mașinile BlackCab, indiferent de categorie:

  • MailCab- alternativa premium și rapidă de curierat
  • Idrive- modalitatea prin care, cu ajutorul unui șofer, ne asigurăm că tu împreună cu mașina ta ajungeți în siguranță acasă
  • KidsCab- serviciul de transport dedicat pentru copilul tău, ca acesta să ajungă în siguranță la destinația dorită

  Ce trebuie să fac pentru a beneficia de discountul de 12% la serviciile BlackCab?

  Trebuie doar să îți înrolezi cardul ING Visa Gold în aplicația BlackCab disponibilă în App Store sau în Google Play. Imediat ce cardul va fi înrolat, acesta va fi recunoscut și discountul se va aplica imediat la fiecare cursă.

  Ce trebuie să fac pentru a-mi rezerva serviciul de transport de la sau către aeroportul Henri Coandă din București?

  Trimite solicitarea ta la adresa de mail visa@blackcab.ro cu 48h înainte de momentul cursei.

  Cum pot accesa reducerea de 20% pentru asistența la domiciliu?

  Poți accesa oferta prin email către home@cosiergo.ro, iar serviciul este disponibil de luni până vineri, de la 9 la 18.