Opțiunea ING Gold

ING GOLD - pentru cei ce vor mai multe opțiuni

ING GOLD - pentru cei ce vor mai multe opțiuni

 • Curs de schimb personalizat, avantajos și in week-end
 • Beneficii fără condiții: comisione ZERO pentru transferuri, plăți și pentru retragerile de la ATM*
 • Beneficii VISA: acces în Business Lounge-uri sau hoteluri Visa Premium, Air Refund
 • Până la 20% reducere la hoteluri și restaurante premium din România (în perioada 1 noiembrie 2022 - 30 aprilie 2023)
Aplică acum

Curs valutar personalizat
Curs valutar personalizat

Curs valutar personalizat

Știm, timpul înseamnă bani așa ai parte de un curs valutar avantajos indiferent de oră sau zi. Nu te mai complici cu alte carduri sau aplicații: îl ai instant în limita a 10.000 lei/lună oricând plătești cu cardul (online sau la POS) sau când faci schimb valutar în Home’Bank.

Beneficii fără condiții
Beneficii fără condiții

Beneficii fără condiții

Când ești client GOLD nu mai ai condiții de încasare a salariului sau de plata lunară. Sunt înlocuite de beneficii: comisioane ZERO pentru plăți* în lei sau euro și ZERO comisioane pentru retragerile de la bancomatele din țară sau străinătate*.

Discounturi speciale în iarna și primavara aceasta
Discounturi speciale în iarna și primavara aceasta

Discounturi speciale în iarna și primavara aceasta

În perioada 1 noiembrie 2022 – 30 aprilie 2023 beneficiezi de 20% discount la restaurante premium și 10% - 15% discount la cazarea in locuri de poveste din țară, pentru a te bucura alături de familie și prieteni ! Vezi lista completă de locații aici.

În plus, o echipă de concierge îți oferă asistență personalizată pentru: informații de călatorie, rezervări bilete de avion, hoteluri, rent a car, transferuri - toate la tarife de furnizor, în România și străinatate!

Pentru a accesa aceste discounturi trebuie să faci rezervarea prin call center Consiergo: +40 737 410 000, sau prin email: office@consiergo.ro, L - V, intre 9:00 - 18:00. Pentru a te identifica, echipa Consiergo îţi va cere să le furnizezi DOAR primele 6 cifre din numărul de pe card.

Acces gratuit în Business Lounge-uri
Acces gratuit în Business Lounge-uri

Acces gratuit în Business Lounge-uri

Intri gratuit în business lounge-urile aeroporturilor Otopeni, Timișoara și Cluj, de 3 ori pe an, dacă ai făcut cumpărături la POS (plăți decontate) cu cardul tau Gold în valoare de minim 5000 lei, în ultimele 30 de zile înainte de intrarea în lounge. Accesul în cadrul saloanelor Premium din aeroportul internațional Henri Coandă - București, se va efectua atât prin prezentarea cardului în format fizic, cât și prin prezentarea cardului premium înrolat într-o aplicație wallet. Pentru mai multe informații legate de beneficiile programului Visa Premium Business Lounge Access, poți consulta regulamentul și condițiile chiar aici.

Beneficii extra Visa GOLD
Beneficii extra Visa GOLD

Beneficii extra Visa GOLD

Primești și Air Refund, serviciul de rambursare al banilor în cazul amânării sau anulării zborului; Ai parte de toate beneficiile din Visa Luxury Hotels, colecția de hoteluri de lux Visa. Poţi să le descoperi pe toate aici.
Beneficiezi  și de acces la o gamă largă de reduceri și oferte speciale dintr-o varietate de domenii: călătorii, restaurante și baruri, cumpărături, sporturi, divertisment și multe altele. Află despre gama completă de oferte și reduceri aici

Control la nivelul GOLD
Control la nivelul GOLD

Control la nivelul GOLD


Știi tot ce se întâmplă pe contul tău, indiferent de sumă, prin serviciul de alerte PUSH, fie că ai încasări sau că faci plăți.

Cât te costă?
Cât te costă?

Cât te costă?

Pentru primul card premium ING Visa Gold Internațional atașat contului:

 • 0 lei taxa de emitere pentru Opțiunea GOLD până pe 31 decembrie 2022
 • 20 lei/lună taxa de administrare pentru Opțiunea GOLD

* Plățile de tip „jocuri de noroc” realizate cu cardul au un comision de 3,9 lei sau 0,8 eur per tranzacție, plus 1,9% din suma tranzacției, in functie de valuta contului; Unele bănci din străinătate practică comisioane de acces la bancomate. ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele de pe ecranul bancomatului.

Aplică acum

Care sunt beneficiile incluse în opțiunea ING Gold?

Opțiunea ING Gold se poate activa pe pachetul ING Card Complet. Odată cu activarea opțiunii ING Gold, obții toate avantajele ING Card Complet fără să fie nevoie să îți aduci salariul la ING, cardul ING Gold, precum și o gama variată de alte beneficii pe care le găseșți detaliate mai jos.   

 • 0 comisioane și curs valutar personalizat. - Te bucuri de zero costuri pentru plăți în lei sau euro și comision 0 pentru retragerile la orice bancomat din țară sau străînătate, fără nicio condiție de încasare salariu. 

Beneficiezi de un curs valutar preferenţial, disponibil oricând, pentru orice tranzacţii cu cardul în altă valută, schimburi valutare sau plăţi în valută în limita a 10.000 lei pe lună

 • Ești informat la fiecare operațiune din cont. De fiecare dată când în contul tău bancar are loc o tranzacție - fie că s-a făcut o plata sau ai primit bani - imediat ești notificat printr-o alertă push. Configurează-ți serviciul direct din Home'Bank.  
 • Ești bine primit oriunde în lume. Te bucuri de o selecție a celor mai elegante hoteluri din lume prin Visa Luxury Hotels, acolo unde ești tratat că un VIP. Află totul despre beneficiile tale premium aici.
 • Ai acces gratuit în Business Lounge-urile din Otopeni, Timișoara și Cluj - Poți accesa saloanele lounge ale oricărui din cele trei aeroporturi de maxim 3 ori pe parcursul unui an, dacă eșți posesor de card Visa Gold și dacă ai efectuat plăti cu cardul la POS în valoare de minim 5000 lei in ultimele 30 de zile înainte de intrarea în lounge(până cu maxim 24h înainte de intrarea în lounge). Accesul in cadrul saloanelor Premium din aeroportul international Henri Coanda - Bucuresti, se va efectua atat prin prezentarea unui card fizic cat si prin prezentarea unui card virtual (inrolat intr-o aplicatie de plata mobila)
 • Te ajutăm să îți recuperezi banii pentru zborurile întârziate sau anulate. - Air Refund îți pune la dispoziție: serviciu complet de asistență, compensație de până la 600 Euro pentru fiecare incident, comision zero pentru cazuri nesoluționate, comision redus față de cel standard, dacă solicitarea a fost rezolvată cu success.

Pentru a începe procedura de solicitare a sumei pentru zborul tău, te rugăm să accesați următorul link: www.visa.ro/premium/privilegii-exclusive/air-refund

 • Oferte și reduceri la plata cu cardul Visa Gold - Beneficiezi de acces la o gamă largă de reduceri și oferte speciale dintr-o varietate de domenii: călătorii, restaurante și baruri, cumpărături, sporturi, divertisment și multe altele. Află despre gama completă de oferte și reduceri aici
 • În perioada 1 noiembrie 2022 – 30 aprilie 2023 ai 20% discount la o selecție de restaurante din Bucuresti si din alte orase din țară. De asemenea, ai reduceri și la multe hoteluri din România: 10% - 15% din cele mai bune tarife disponibile pe site- ul oficial al hotelului sau la locația hotelului. Iar în aceasta perioadă, o echipă de concierge îți oferă asistență personalizată pentru: informații de călatorie, rezervări bilete de avion, hoteluri, rent a car, transferuri - toate la tarife de furnizor, în România și străinatate! Îi poți contacta la numărul : +40 737 410 000, sau prin email: office@consiergo.ro, serviciu disponibil L - V, intre 9:00 - 18:00

Cum pot să activez opțiunea ING Gold?

Dacă eșți deja client ING poți să îți activezi opțiunea Gold direct din Home Bank, secțiunea Cardurile mele sau din orice ING Office.

Dacă eșți client nou, este nevoie să achiziționezi pachetul ING Card Complet la care poți atașa opțiunea Gold. Poți să faci acest lucru în orice ING Office sau prin descărcarea aplicației ING Home Bank și deschiderea contului online. 

Opțiunea ING Gold include un curs de schimb valutar preferențial

Odată cu activarea opțiunii Gold, beneficiezi de un curs valutar preferenţial, disponibil oricând, pentru orice tranzacţii cu cardul în altă valută, schimburi valutare sau plăţi în valută în limita a 10.000 lei pe lună. Cursul valutar preferențial este valabil la orice ora, atât în ING Home Bank, cât și pe card sau la bancomat.

Cum pot beneficia de serviciul alertă Push inclus în pachet?

Ulterior achiziției opțiunii ING Gold, îți configurezi serviciul Alerte Push direct în ING Home Bank, tabul de Produse și eșți informat de fiecare dată când în contul tău bancar are loc o tranzacție.

Ce înseamnă serviciul Air Refund și cum pot beneficia de acest serviciu inclus în pachet?

Air Refund îți pune la dispoziție: serviciu complet de asistență, compensație de până la 600 Euro pentru fiecare incident, comision zero pentru cazuri nesoluționate, comision redus față de cel standard, dacă solicitarea a fost rezolvată cu success.

Pentru a începe procedura de solicitare a sumei pentru zborul tău, te rugăm să accesați următorul link: www.visa.ro/premium/privilegii-exclusive/air-refund

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a avea acces în lounge-urile din Otopeni, Timișoara și Cluj?

Ai acces în lounge-urile aeroporturilor din Bucureșți, Cluj și Timișoara de maxim 3 ori pe an (anul se consideră a fi calendaristic de la dată primei accesări, după 1 octombrie 2020) dacă ai efectuat plăți la POS în valoare de minim 5000 lei în ultimele 30 de zile înainte de intrarea în lounge.

Accesul in cadrul saloanelor Premium din aeroportul international Henri Coanda - Bucuresti, se va efectua atat prin prezentarea unui card fizic cat si prin prezentarea unui card virtual (inrolat intr-o aplicatie de plata mobila)

Cât mă costă opțiunea ING Gold?

Pentru primul card premium ING Visa Gold Internațional atașat contului beneficiezi de 0 lei taxa de emitere pentru Opțiunea GOLD până pe 31 decembrie 2021. 

 • Taxa de administrare pentru Opțiunea GOLD este de 20 lei/luna

Unde și cum beneficiez de reducerile de 10% - 15% la hoteluri?

În Bucuresti și împrejurimi

Hotel Radisson Blu Bucuresti,

Hotel Lido by Phoenicia Bucuresti,

Country Spa Retreat (Snagov),

Atra Doftana (Tesila, jud. Prahova)

La munte

Teleferic Grand Hotel (Poiana Brasov),

Ana Hotels/Hotel Sport Poiana Brasov,

The Pines Boutique Villa (Brasov),

Cuibul de lemn (Rasnov, jud. Brasov),

Conacul Ambient (Cristian, jud. Brasov),

Resort Ambient (Cristian, jud. Brasov),

Castelul Mikes/Zabola Estate (Zabala, jud. Covasna),

Castel Haller (Ogra, jud. Mureş),

Conacu’ Boierului (Sat Ponoarele, jud. Mehedinti),

Sidharta Resort (Obarsia Lotrului, jud. Valcea)

La mare

Hotel Iaki (Mamaia),

Ana Hotels Hotel Europa (Eforie Nord)

Alte locuri de poveste

Hilton Sibiu, Sibiu

Conacul Secuiesc (Coltesti, jud. Alba),

Casa Georgius Krauss (Sighisoara)

Pentru a accesa aceste discounturi trebuie să faci rezervarea prin call center Consiergo: +40 737 410 000, sau prin email: office@consiergo.ro, L - V, intre 9:00 - 18:00. Pentru a te identifica, echipa Consiergo îţi va cere să le furnizezi DOAR primele 6 cifre din numărul de pe card.

La ce restaurante beneficiez de 20% reducere?

În Bucuresti

Taverna Sarbului Bucuresti, Serbian, Str. Tipografilor 31, sector 1, Bucuresti

Zexe Herastrau, Șoseaua Nordului, 7-9, sector 1, Bucuresti

Zexe Zahana Gastronomica Aviatorilor, Romanian, Aviatorilor 40, sector 1, Bucuresti

Hanu' lui Manuc, traditional Romanian, Str. Franceză 62-64, sector 3, Bucuresti

Trattoria Buongiorno*, Italian, Bulevardul Lascăr Catargiu 56, București

Hanu' Berarilor Casa Oprea Soare*, Str. Poenaru Bordea 2, sect 5

Pescarus*, fish, Aleea Pescăruș 1, Herăstrău, Bucuresti

Becker Brau*, Calea Rahovei 157A, București

În Prahova

Taverna Sarbului Sinaia, Serbian, Calea Codrului 39C, Sinaia

În Timis

Taverna Sarbului Timisoara, Serbian, Str. Aeroportului 92, Timisoara

*20% la meniuri prestabilite, fără limită de persoane Toate celelalte restaurante oferă o reducere de 20% la meniul „A la carte”, iar reducerea este valabilă pentru mese de maximum 14 persoane.

Pentru a accesa aceste discounturi trebuie să faci rezervarea prin call center Consiergo: +40 737 410 000, sau prin email: office@consiergo.ro, L - V, intre 9:00 - 18:00. Pentru a te identifica, echipa Consiergo îţi va cere să le furnizezi DOAR primele 6 cifre din numărul de pe card.