Dorința de a crește mare pune lumea în mișcare.

Astăzi, în contextul volatil și complex al mediului de afaceri, e mai important ca niciodată să facem față cu succes tuturor schimbărilor. Pandemia a schimbat prioritățile la nivel global, dar asta nu înseamnă că punem pe pauză eforturile noastre și nu mai putem progresa. Avem o șansă să punem bazele unei lumi mai bune, mai rezistente la schimbări. Dorința de a face lucrurile să meargă tot înainte pune lumea în mișcare spre un viitor mai bun pentru noi toți.

  • Noi, cei de la ING, credem că progresul este mereu posibil cu oameni care acționează responsabil. Soluțiile noastre sunt la înălțimea dorințelor tale. Și noi credem în:
  • sustenabilitate, în eforturi comune de a face viitorul mai verde
  • inovație, în dorința de a face lucrurile mai repede, mai ușor, mai optimizat
  • reinventare, în dorința de reinventare continuă pentru a merge tot înainte, în orice context și de a crește odată cu așteptările clienților.

Susținem activ promotorii schimbării – oamenii și companiile care, cu responsabilitate, își doresc să schimbe lumea și să inspire prin acțiunile lor. În rolul de bancă, ne dorim să contribuim semnificativ în această schimbare colectivă, prin finanțarea acțiunilor responsabile și prin folosirea expertizei și experienței noastre în atingerea obiectivelor tale. Ne implicăm 100% în misiunea ta, apoi creăm spațiul pentru ca tu să ‘do your thing’. Aceasta este noua noastră platformă de comunicare, misiunea și promisiunea față de tine.

Prin "do your thing", te provocăm să definim viitorul împreună, soluție cu soluție.

Despre noi