e-Commerce

  ING Web Pay soluția avantajoasă pentru magazine online

  ING Web Pay este o soluția de ecommerce dezvoltată de ING Bank România, care oferă multiple funcționalități de plată, are autonomie crescută și este disponibilă 24/7.

  Puteți consulta ghidul pentru comercianți aici.

  Funcționalități pentru creșterea ratei de conversie a clienților

  One click payment – păstrarea istoricului informațiilor introduse: număr card, data expirării pentru plăți viitoare. 
  Plăți recurente (de tip abonament) – clientul plătește o singură dată, iar la  următoarea scadență, plata se va efectua automat, fără ca acesta să fie nevoit să facă o altă plată. 
  Pay by link – pe baza informațiilor de plată personalizate. 

  De ce să alegi ING Web Pay

  • Costuri avantajoase și transparente. Fără alte costuri cu serviciile adiționale, cu intermediari, integratori și/sau alți furnizori de servicii. Comisionul de procesarea tranzacțiilor online este de doar 0,8%.
  • Access în timp real la tranzacții. Pe platforma securizată de management a operațiunilor ai access în timp real la tranzacțiile efectuate de către clienții tăi. 
  • Încasarea rapidă a tranzacțiilor.Vei încasa toate tranzacțiile e-commerce în cursul zilei următoare, Z+1 (Z = ziua/data tranzacției).  
  • Toleranță 0 la frauda pe internet. Comercianții ING Bank sunt automat înrolați în serviciul de autentificare 3D Secure2, care asigură autentificarea strictă a posesorului de card de către banca emitentă.
  • Consolă adaptabilă. Serviciul ING Web Pay poate fi integrat cu majoritatea platformelor de e-Commerce utilizate. Pagina de plată se poate personaliza cu logo-ul propriu și este adaptată utilizării pe telefonul mobil.
  • Stabilitatea soluției tehnice - soluția tehnică aleasă de ING Bank are ca avantaj o autonomie extrem de crescută și disponibilitate la orice oră (24/7).

   

  Acceptarea la plată a tuturor cardurilor emise sub sigla:

  E-mail de confirmare a plății atât pentru furnizor, cât și pentru plătitor, pentru identificarea si reconcilierea facilă a tranzacțiilor.

  Comercianți care au ales ING WebPay: