Cardul ING Elementar

  ING Elementar, un cont și un card pe care te poți baza.

  ING Elementar, un cont și un card pe care te poți baza.

  • Cont curent în lei
  • Card de Debit Visa Electron/ Visa Classic Internațional (contactless)
  • Internet Banking cu Home’Bank
  Vreau să fiu sunat

  ING Card Elementar este un cont de plăți cu servicii de bază pentru clienții care nu au în prezent niciun cont bancar. Pachetul include un cont curent în lei, un card de debit Visa Electron Internațional (contactless)/ Visa Classic Internațional (contactless) și aplicația prietenoasă de internet banking, Home’Bank, cu Parolă și SMS. Dacă ai venituri nete sub 2.850 lei, poți să beneficiezi de acest produs doar dacă vii într-un ING Office cu o adeverință de venit și nu ai un cont curent la o altă bancă*.

  ING Card Elementar permite efectuarea de plati doar in cadrul Uniunii Europene.

  Punem la dispoziție acest card pentru toți cetățenii Ucraineni care au nevoie de un cont, indiferent de statutul de refugiat sau azilant. 

  Beneficii exclusive pentru cetățeni Ucraineni

  • Zero taxe si comisioane pentru acest cont/card indiferent de venit.
  • Pe lângă ING Card Elementar în RON se pot deschide și conturi curente în valutele EUR și USD
  • Deschiderea relației în baza documentelor din care rezultă identitatea
  • Serviciu traducere online 

  Depui si retragi numerar

  Dacă vrei să depui numerar, o poți face la orice bancomat ING din țară, iar dacă vrei să retragi bani, o poți face la orice ATM din țară sau din străinătate.

  ING Home'Bank - legătura directă cu banca. De oriunde.

  Fără să te coste în plus, primești și ING Home'Bank - cel mai prietenos serviciu de internet banking. Te conectezi, vezi tot ce se întâmplă și te folosești oricând ai nevoie de banii tăi.

  Faci plăți la comercianți sau online

  Poți să-ți folosești cardul pentru plăti în magazine sau online. Mai mult, tehnologia 3D Secure are grijă că plățile tale online să fie sigure. Concret, confirmi plata în Home'Bank, că să fim siguri că tu și numai tu faci tranzacția.

  * Nu ai conturi la altă banca sau ți-a fost notificată închiderea din inițiativa băncii respective.

  La retragerile în străinatate, unele bănci practică comisioane pentru folosirea bancomatelor (separat de retragerea de numerar). ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele care apar pe ecranul bancomatului. Dacă observi menționate alte comisioane, în afară celui de retragere, te sfătuim să mergi la bancomatul altei bănci.

  ING Card Elementar îți este accesibil necondiționat de achiziția altor produse sau servicii ING. Dacă ai o sesizare cu privire la acest produs click aici