Internet Banking

  ING Internet Banking - un serviciu pentru operațiuni bancare rapide, de oriunde!

  Fie că te loghezi de pe computer sau de pe telefonul mobil, ești în permanență în controlul banilor tăi prin ING Home'Bank. Serviciul de internet banking prietenos și ușor de utilizat de la ING îți permite să faci chiar tu o gamă largă de operațiuni fără să te deplasezi la ghișeu. Simplu și rapid, de oriunde! 

  În plus, ING Home'Bank îți oferă și ING Bazar, cu cele mai bune oferte la magazinele preferate. Prin ING Bazar primești o parte din bani înapoi atunci când faci cumpărături în magazinele partenere ING.


  Cu ING Home'Bank! Poți ai acces în permanență la conturile tale bancare

  Cel mai prietenos serviciu de internet banking e ING Home'Bank! Serviciul îți permite să păstrezi contul tău ING complet securizat și să ai acces în permanență la conturile tale.

  Prin intermediul ING Home'Bank poți verifica în orice moment soldul conturilor tale și poți descărca un extras de cont, poți plăti facturile la utilități sau chiar seta opțiunea de plată automată, acolo unde îți dorești. 

  Tot din ING Home'Bank ai acces la ING Bazar, o secțiune plină de oferte la magazinele tale preferate. Indiferent ce vrei să cumperi, verifică în ING Bazar dacă nu găsești o reducere – și rezerv-o imediat. Plătește cu cardul ING și vei primi înapoi un procent din valoarea comenzii sub formă de puncte în Portofelul tău electronic. Punctele respective le transformi în bani, prin Home'Bank, în maxim 48 de ore.