Aici vei găsi informații despre rezultatele financiare ale ING Bank România, ultimele comunicate de presă și analize macro-economice făcute local sau la nivelul grupului ING. 


Comunicate de presă

Noutăți despre noile servicii sau produse lansate, studii de piata, finanțări date clienților mari, sfaturi pentru o sănătate financiară mai bună. Toate comunicatele de presă și articolele informative le veți găsi aici.


Analize macro-economice

O echipa globală ING formată din 40 de economiști și strategi îți spune ce se întâmplă – și ce e probabil să se întâmple – în lume, pe piețele globale. Anii de experiență le permit opinii documentate, autentice și precise pe o serie de subiecte astfel încât vei înțelege perspectiva ING asupra trendurilor și evoluțiilor economice. Analizele și previziunile noastre te vor ajuta să fii cu un pas înainte în lumea macro-economica, a băncilor centrale, cursului de schimb, a pieței de bunuri și servicii și tot ce mai poate fi discutat pe subiect. Găsești toate articolele aici.


Rezultate financiare

  • a. Rezultatele financiare S1 2023 aici.
  • a. Rezultatele financiare T4 2022 aici.
  • b. Rezultatele financiare T3 2022 aici.
  • c. Rezultatele financiare T2 2022 aici.

Puteți găsi și rezultatele financiare trimestriale ale grupului ING aici.
Informațiile financiare anuale ale ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala București întocmite și transmise către ING Bank Amsterdam N.V.  în scop de consolidare la nivelul grupului ING Bank N.V. sunt auditate de KPMG Audit SRL, cu sediul in DN1, nr 69-71, Bucureștil website www.kpmg.ro

Din 2023, rezultatele financiare prezentate sunt bazate pe raportarea FINREP, în conformitate cu Ordinul BNR nr.10/2017 pentru aprobarea Normelor metodologice privind întocmirea raportărilor periodice cuprinzând informaţii statistice de natură financiar-contabilă, aplicabile sucursalelor din România ale instituţiilor de credit din alte state membre, cu modificările și completările ulterioare.

În anii anteriori, rezultatele financiare pentru ING România (sucursala București) se bazau pe metodologia de raportare pe segmente descrisă în nota aferentă a Raportului anual al Grupului ING.