Notificări

Date de identificare ING Bank

Cod de Identificare Fiscală: RO 6151100, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/16100/1994

Număr de înregistrare în Registrul Instituțiilor de Credit RB-PJS-40 024/18.02.99

ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București este înscrisă în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal cu notificările nr. 1568, nr.10127, respectiv cu notificarea nr.30590 pentru scopul autentificării clienților băncii.

Declarația ING privind Cadourile, Atențiile și Mita

Comitetul executiv al ING Group a emis declarația de toleranță zero față de mită

Ca parte a revizuirii periodice a strategiei de afaceri ING, vă informăm că ING Group a emis "Declarația de toleranță zero față de mită" care prevede următoarele:

"Valorile ne ghidează comportamentul ca indivizi și modul în care relaționam în afaceri iar în centrul valorilor noastre se află principiile de afaceriING. Unul dintre aceste principii afirmă că acționam cu integritate și avem un comportament corect, onest și legal pentru a păstra încrederea tuturor partenerilor noștri.

Comitetul executiv al ING Group se asteaptă ca toți angajații ING să desfășoare afaceri cu onestitate, în conformitate cu cele mai înalte standarde etice. Ceea ce înseamnă, de asemenea, că suntem dedicați prevenirii, descurajării și detectării actelor de mită.

Mita este o infracțiune și o încălcare gravă a principiilor de afaceri ale ING.

Nu vom plăti mită sau oferi stimulente necorespunzătoare nimănui, sub niciun scop și nici nu vom accepta mită, stimulente necorespunzătoare sau orice altceva care ar putea fi perceput ca atare."

ING Bank România, parte din ING Group, este de acord și respectă "Declarația de toleranță zero față de mită". Aceasta este publicată pe site-ul ING Group și poate fi accesată aici.

Politica ING Bank privind tranzacțiile cu țările cu risc crescut