ING Extra'ROL - linie
  de credit atașată contului curent

  Când ai nevoie de un pic de ajutor, accesează Linia de credit Extra’ROL

  Când ai nevoie de un pic de ajutor, accesează Linia de credit Extra’ROL

  • 0 comision de analiză și de administrare
  • Primești banii pe loc
  • Linie de credit până la 50000 de lei (maxim 3 salarii nete)
  Aplică acum

  Știm că, uneori, săptămâna de dinainte de salariu trece cel mai greu. Linia de credit de la ING este planul tău de rezervă, așa că poți să zici pa, paaa situațiilor neprevăzute.

  Primești banii pe loc

  E suficient să dai o fugă până într-un ING Office cu actul tău de identitate și poți primi pe loc aprobarea, iar banii îți intră pe card. 

  Ai banii pe card, gata să-i folosești oricând

  Dacă în contul tău curent nu mai ai bani, poți intra" automat în linia de credit în momentul în care faci o plată cu cardul sau o retragere la bancomat.

  Îți alegi data scadenței

  Poate ți s-a schimbat ziua de salariu. Sau poate ai tu o zi anume, rezervată pentru plăti și chestiuni financiare. În funcție de asta, îți poți seta data scadenței oricând vrei tu. 

  Plătești dobândă doar pentru cât cheltuiești

  Plătești dobândă doar pentru banii de care te folosești. Ai aceeași dobândă la utilizarea liniei de credit indiferent că retragi banii la bancomat sau că plătești cu cardul în magazin. 

  Ce comisioane sunt?

  • 0 comision de analiză a dosarului
  • 0 comision de administrare
  Aplică acum

  Ce primesc

  Între 1000 lei și 50000 lei, în limita a maxim 3 venituri lunare nete.

  5 ani, cu posibilitate de prelungire automată pe perioade succesive de 5 ani dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate.

  Cât costă

  Dobânda este de 16,41% (IRCC + 10,55%).

  Dobânda la descoperirea de card se calculează zilnic și se aplică doar la sumele utilizate din credit.

  Dobânda este variabilă și se modifică în prima zi calendaristică, în funcție de valoarea indicelui de referință IRCC, o dată la 3 luni. Valoarea indicelui valabilă pentru luna în curs poate fi vizualizată aici.

  Ce trebuie să știi?

  Creșterea sau scăderea ratei dobânzii aplicabilă creditului este influențată direct de evoluția indicelui IRCC. Variația ratei dobânzii poate genera o creștere a sumelor ce trebuie rambursate în baza Contractului de credit.

  Ce este indicele IRCC?

  Indicele IRCC este stabilit de Banca Națională a României. Acesta reprezintă rata medie a dobânzii pentru creditele în lei acordate pe piața interbancară din România.

  Valorile indicelui de referință IRCC variază independent de voința Băncii și pot fi vizualizate oricând, accesând pagina http://www.bnro.ro/Baza-de-date-interactiva-604.aspx

  • 0 comision de analiză a dosarului
  • 0 lei taxe pentru deschiderea și administrarea contului curent în lei cu card atașat ING Card Complet, dacă încasezi venituri recurente la noi și faci minim o plata lunară (orice tranzacție cu excepția transferurilor între conturile proprii/debitări rate/debitări comisioane). Venitul recurent înseamnă venitul (ex. salariu, pensie, chirie etc.) încasat lunar în cont, cel puțin 3 luni consecutive, în valoare de minim 700 lei/luna/cont. Nu se consideră venit recurent încasările provenite din jocuri de noroc. Dacă nu îndeplinești aceste condiții, comisionul de administrare este de 9 lei/luna. 

  Lista completă de Taxe și Comisioane o regăsești aici.

  Dacă vrei să iei un ING Extra’ROL de 7.500 de lei pe 1 an și îți aduci veniturile recurente la noi și faci minim o plată lunară:
  Dobândă de 16,41% pe an, variabilă trimestrial, indice IRCC (5,86% p.a) plus marjă (10,55% p.a.)
  Comision analiză dosar: lei
  DAE: 17,70% pe an
  Rata Lunară: 681,94 lei
  Rezultă că într-un an, vei da înapoi 8.183,25 lei.
  Creditul este garantat cu ipotecă mobiliară.
  Înainte de a lua decizia de a te împrumuta, analizează caracteristicile și implicațiile creditului. Asigură-te că ai înțeles riscurile asociate contractelor de credit, în principal cu privire la fluctuația veniturilor tale proprii, variația indicelui de referință IRCC ce poate determina creșterea ratei dobânzii și majorarea sumei de rambursat. De asemenea în cazul în care veniturile obținute sunt în altă valută decât cea a creditului, te expune riscului valutar. Consecințele nerambursării creditului conform condițiilor contractuale pot fi raportarea la Biroul de Credit și la Centrala Riscurilor Bancare, precum și declanșarea procedurilor de recuperare.

  Care sunt criteriile de eligibilitate

  • Venit lunar cel puțin egal cu venitul minim net pe economie.
  • Minim 1 an vechime în muncă și minim 3 luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o luna în ultimul an.

  Ce garanții vor fi necesare?

  Banca va înregistra ipoteca mobiliară asupra conturilor tale bancare.

  Ce documente sunt necesare

  Dacă ești salariat sau pensionar, pentru o linie de credit ai nevoie să prezinți doar actul de identitate în original.

  În cazul în care ai alt tip de venit, va trebui să vii în ING Office cu unul dintre documentele din această listă.

  În ING Office, cu ajutorul consultantului nostru, vei completa și semna:

  • Prelucrarea datelor cu caracter personal în procesul de creditare – persoane fizice ING Bank
  • Acordul de consultare și prelucrare a informațiilor din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF)
  • Informații standard la nivel European privind linia de credit Extra’ROL
  • Contractul de credit
  • Informarea referitoare la prelucrarea datelor personale în Sistemul Biroului de Credit 

  Cum aplic

  1. Dacă ai veniturile salariale sau din pensii raportate la ANAF

   Stabilește o întâlnire: Apeși pe butonul Aplică acum, completezi formularul și ne trimiți datele tale. Vei fi contactat și vei putea stabili o întâlnire cu un consultant ING în office-ul ales de tine.

   sau

  2. Vii în sediul ING selectat de ține cu cartea de identitate, pentru completarea aplicației pentru linia de credit 
  3. Semnezi contractul de credit și pleci cu banii*
  4. Dacă nu ai veniturile salariale sau din pensii raportate la ANAF

   Stabilește o întâlnire: Apeși pe butonul Aplică acum, completezi formularul și ne trimiți datele tale. Vei fi contactat și vei putea stabili o întâlnire cu un consultant ING în office-ul ales de tine.

  5. Vii în sediul ING selectat de ține cu documentele necesare, pentru completarea aplicației pentru linia de credit. 
  6. Semnezi contractul de credit
  7. În 24h analizăm informația și îți viram banii în cont. 

  *Creditul poate fi acordat pe loc, fără adeverință de venit de la angajator sau alte documente, atunci când veniturile tale sunt verificate exclusiv în baza de date a ANAF și dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate. Există situația în care creditul nu poate fi acordat sau analiza financiară nu poate fi făcută în aceeași zi din motive independente de voința băncii. Ne rezervăm dreptul de a solicita documente suplimentare și de a nu acorda creditul instant.

  Plătești rata lunară la linia de credit în cel mai simplu mod cu putință, fără niciun efort din partea ta: lunar, la data scadenței, va trebui să te asiguri doar că în contul curent de la ING ai bani suficienți pentru:

  • 5% din suma utilizată din ING Extra'ROL (dar nu mai puțin de 50 lei) plus dobânda aferentă SAU
  • întreaga sumă utilizată din ING Extra'ROL plus dobânda aferentă, în cazul în care valoarea totală a sumei utilizate este mai mică de 50 lei. Odată returnată, suma minimă de rambursat (5% din suma utilizată) va putea fi reutilizată.

  * Informatiile de pe acest site sunt cu titlu orientativ si nu reprezinta o decizie de creditare.