ING Health Protect

  ING Health Protect: pentru intervenții chirurgicale neprevăzute.

  Imagine indisponibila - pentru a vizualiza imaginea activati cookie-urile de publicitate.

  ING Health Protect: pentru intervenții chirurgicale neprevăzute.

  • Ai sprijin financiar pentru operații la spital de stat sau privat
  • Ai helpline medical disponibil non-stop
  • Ai până la 2 luni gratuite și ești acoperit din primul moment

  Ți-ai făcut planuri și ai pus deoparte bani pentru ele. Dar un accident neprevăzut care necesită intervenție chirurgicală îți poate da bugetul peste cap. Cu ING Health Protect, nu trebuie să spargi pușculița și să renunți la toate planurile tale. ING Health Protect, asigurare dezvoltată de către NN Asigurări special pentru clienții ING Bank, îți oferă sprijin financiar în cazul intervențiilor chirurgicale survenite în urma unui accident sau din îmbolnăvire.

  Helpline medical disponibil non-stop

  Oricând ai nevoie de un sfat medical sau de o îndrumare către servicii de specialitate, poți intra în contact cu serviciul de asistență medicală disponibil non-stop la numărul de telefon 021 9464.

  E foarte simplu să-ți iei ING Health Protect.

  Intră în Home’Bank sau vino în orice Office ING. Trebuie doar să ai cont la ING și să alegi pachetul pe care ți-l dorești. Nu îți solicităm niciun fel de documente medicale. Este suficient doar să citești cu atenție și să semnezi o declarație de sănătate.

  Scapă de grija plății lunare

  Prima se debitează automat direct din contul tău ING, pe data de 3 a fiecărei luni, prin Direct Debit. Trebuie doar sa te asiguri ca ai în cont suma necesară.

  Vreau asigurare

  Pachet de Asigurare Intervenție chirurgicală ca urmare a unui accident(suma asigurată/an) Intervenție chirurgicală ca urmare a unui accident sau îmbolnăvire(suma asigurată/an) Helpline medical 24/7 Prima lunară
  Health Protect 12 10.000 Lei - 12 Lei
  Health Protect 35 - 10.000 Lei 35 Lei
  Health Protect 50 - 15.000 Lei 50 Lei

  Poți modifica pachetul de asigurare printr-o solicitare la asigurator (se reziliaza pachetul actual și se achiziționeaza noul pachet dorit).

  Beneficiarul asigurării ING Health Protect poți fi numai tu, deoarece asigurarea este încheiată pe numele tău. Dacă dorești să achiziționezi această asigurare și pentru un alt membru al familiei, acesta va trebui să aibă cont deschis la ING și să achizitioneze asigurarea separat.

  Trebuie să ai vârsta între 18 și 59 de ani. Însă e bine de știut că asigurarea încetează la împlinirea vârstei de 61 ani.

  Durata asigurării este de 1 An de asigurare (12 Luni de asigurare), cu reînnoire automată, pentru perioade succesive de câte 1 (An de asigurare). Dacă totuși vei vrea să renunți la asigurare, o poți face oricând contactând NN Asigurări la numarul de telefon 021 9464.

  Din meniul Produse>Asigurări pe care îl găsești în ING Home’Bank, dar și din ING Office-ul de care aparții. Cum îți e ție mai ușor.

  Aproape că se plătește singură. Plata se face automat direct din contul tau ING, în data de 3 a fiecarei luni (sau următoarea zi lucratoare), în avans pentru luna urmatoare.Tu doar asigura-te că ai bani în cont.

  Nu-i nimic, mai încercăm 12 zile lucrătoare consecutive. Dacă totusi nu găsim nici atunci, nu vei fi acoperit în luna urmatoare. După 6 luni consecutive de neplată, asigurarea se reziliază, iar pe parcursul acestei perioade, nu ești acoperit.

  În cazul producerii evenimentului asigurat este nevoie să anunți NN Asigurari S.A. la numărul de telefon 021 9464 și vei primi suma asigurată în contul tău, în termen de 30 de zile din momentul în care ai trimis toate documentele solicitate.

  În funcție de pachetul de asigurare ales, evenimentele acoperite sunt:

  • ING Health Protect 12 - intervenția chirurgicală suferită de Asigurat cauzată de un accident;
  • ING Health Protect 35 - intervenția chirurgicală suferită de Asigurat cauzată de un accident sau de o îmbolnăvire;
  • ING Health Protect 50 - intervenția chirurgicală suferită de Asigurat cauzată de un accident sau de o îmbolnăvire.

  Toate pachetele de asigurare includ și evenimentul în care ai nevoie de consiliere medicală urgentă pentru starea de sănătate și/sau îndrumare către servicii medicale. Pentru acesta, îți punem la dispoziția un Serviciu de asistență medicală la telefon 24h/7 zile: linia telefonică dedicată, disponibilă oricând, care te pune în legătură cu personal pregătit medical. Acest serviciu este disponibil la numărul de telefon 021 9464.

  Pot fi acoperite mai multe evenimente asigurate într-un an cu condiția ca idemnizația totală platită să nu depașească 100% din suma asigurată.

  Toate intervențiile chirugicale acoperite în caz de accident sau îmbolnăvire si procentul de despăgubire din suma asigurata se regăsec detaliate în Anexa 1, ce este parte integrantă din Termenii și Condiții, documente primite la achiziția asigurării.

  Nu îți solicităm niciun fel de documente medicale. Este suficient doar să citești cu atenție și să semnezi o declarație de sănătate, pentru pachetele 35 si 50.

  Vreau asigurare