Economii și investiții

  Alege flexibilitatea contului ING Economii!

  E simplu să economisești cu ING Bank! Ai la dispoziție instrumente numeroase, pentru a-l alege pe cel mai potrivit ție. Alege flexibilitatea contului ING Economii atunci când vrei să economisești în ritmul tău, fără constrângerea unui termen, sau depozitul la termen, dacă preferi un termen fix. 
   

  E simplu sa economisești cu ING Bank! Ai zero costuri și comisioane la contul de economii.

  Când economisești, trebuie să te gândești și la o modalitate de a-ți pune banii la treabă. Poți face acest lucru atunci când ai costuri mici și o dobândă cât mai bună, prin intermediul conturilor ING Economii sau ING Economii pentru copii sau al depozitelor la termen. 

  Dacă îți dorești să investești, pentru randamente mai bune, ai la dispoziție fondurile mutuale de investiții, din care poți alege în funcție de apetitul tău la risc.
  Cu zero costuri și comisioane la contul de economii ING Economii, e mai ușor să economisești, nu-i așa? Special creat pentru a te ajuta să economisești bani în ritmul care ți se potrivește, contul de economii de la ING îți permite să transferi instantaneu bani, direct din Home'Bank în ING Economii.

  În plus, dacă vrei să economisești automat o sumă de bani, poți seta opțiunea de „Plăți recurente”. În maxim un minut stabilești ca o sumă de bani să meargă direct către economiile tale – punând bazele propriului sistem de economisire, simplu și performant.

  Cu noul serviciu de economisire la plata cu cardul sau cu telefonul - Round Up, economiile merg mână-n mână cu cheltuielile. Activează serviciul de economisire Rond Up din contul tău ING Home'Bank și beneficiezi de rotunjirea sumelor la cumpărăturile pe care le plătești cu cardul de debit sau cu telefonul!