Credit ING Util

  linie-credit-rapid-ing-srleu-microintreprinderi

  Util când vrei să iți crești afacerea

  • Credit rapid până la 500.000 lei
  • Fără garanții materiale
  • Util pentru orice tip de cheltuieli necesare companiei 
  Vreau ING Credit Util

  Destinat oportunităților de creștere a afacerii

  Când apar oportunități, trebuie să acționezi rapid. Cu creditul Util, ai banii în cont în aceeași zi. Îți oferim până la 500.000 lei pe o perioadă de maxim 5 ani, pentru cheltuielile curente sau cheltuieli specifice desfășurării activității companiei (furnizori, salarii, obligații de plată către bugetul de stat, achiziție de stocuri, echipamente, etc). Pentru astfel de nevoi (și nu numai) am creat creditul cu rambursare în rate de capital egale, ING Credit Util.

  Acordare rapidă, verificare automată instant

   Când afacerea ta are minimum 18 luni de activitate, cu un bilanț financiar complet (01 ianuarie-31 decembrie), o cifră de afaceri de cel puțin 100.000 lei și un istoric bun de plata, putem aproba creditul chiar pe loc. Am inovat procesul de acordare și acum facem automat verificările necesare, tot ce îți trebuie este actul de identitate.

  Costuri avantajoase

  Costuri competitive adaptate profilului afacerii tale. În plus, poți rambursa în avans creditul fără niciun cost.

  100% online direct din ING Business web

  Ești client ING, hai în ING Business Web, secțiunea Produse - Credite și verifică dacă ești eligibil să obții creditul super rapid, fără drumuri la bancă, cu banii disponibili imediat în cont.

  Intră in ING Business

  Aplică acum

  Ce sumă pot obține cu ING Credit Util?

  Cu creditul la termen ING Credit Util poți primi între 15.000 lei și 500.000 lei, în funcție de dimensiunea afacerii tale.

  Cum pot utiliza ING Credit Util?

  Poți folosi creditul la termen așa cum ai nevoie, atât pentru activitatea curentă a companiei, dar și pentru alte nevoi de dezvoltare a afacerii.

  Cum obțin ING Credit Util?

  Acest credit este destinat atât clienților existenți, cât și celor care devin clienți ING odată cu achiziția acestui produs.

  Dacă nu ești client ING, poți obține ING Credit Util la termen în două feluri:

  • fie apeși butonul “Aplică online”, completezi informațiile solicitate și le trimiți către bancă. În cel mai scurt timp, un consultant ING te va contacta pentru a confirma acele date și a stabili o întâlnire. Ulterior te așteptăm* pentru completarea aplicației de credit în Office-ul ING pentru care ai optat;
  • fie vii direct în Office-ul în care dorești să devii client ING, unde trebui să deschidem un cont curent. Creditul poate fi acordat în cel mai scurt timp, dar vei avea acces la bani în maximum 5 zile calendaristice, până la deschiderea contului curent. Găsești aici documentele necesare pentru deschiderea de cont curent.

  În cazul în care ești deja clientul nostru, ai mai multe opțiuni:

  • intri în ING Business web, mergi la secțiunea Produse – Credite și vezi dacă ești eligibil pentru accesare 100% online. Dacă îti apare butonul “Vreau credit nou”, îl accesezi, completezi informațiile necesare și în aproximativ 10 minute poți avea banii în cont.
   Iată cât este de simplu:

   Cum poți accesa un credit pentru afacerea ta, 100% online prin ING Business web?
  • sau vino* direct în ING Office-ul tău pentru a completa aplicația de credit. După semnarea documentației de credit vei avea foarte repede banii în cont.

  Am acces la credit 100% online, dacă sunt client ING?

  Da, atunci când ești client ING poți accesa ING Business web, secțiunea Produse -> Credite -> Vreau credit nou. Dacă îți apare butonul Vreau credit nou, înseamnă că ești eligibil pentru procesul 100% online. Totul este simplu și intuitiv: validezi datele companiei, vezi suma la care se încadrează firma ta și vei primi gratuit o semnătură electronică necesară semnării contractului de credit. După semnare, banii vor fi disponibili imediat în cont. 

  Ce condiții trebuie să îndeplinească compania pentru a putea accesa ING Credit Util?

  • Să fie activă, înregistrată în România și organizată sub formă de SRL;
  • Structura de acționariat să nu includă persoane juridice, iar administratorii companiei să nu fie persoane juridice;
  • Să aibă cifră de afaceri de cel puțin 100.000 lei și cel mult 9.000.000 lei în ultimul an financiar; 
  • Să aibă minimum 18 luni de activitate și un bilanț financiar complet (01 ianuarie-31 decembrie)
  • Să nu aibă un istoric negativ de plată la CRC, CIP și BC (pentru asociații majoritari);
  • Să nu înregistreze datorii la stat;
  • Să nu aibă popriri active. 
    

  Ce documente trebuie să aduc pentru ING Credit Util?

  Nu e nevoie de documente ale companiei. Ca să fie totul mai ușor, facem noi automat toate verificările (ANAF, CRC, BC, CIP**). Tot ce trebuie să aduci este actul de identitate.

  Ce garanții sunt necesare pentru ING Credit Util?

  Pentru ING Credit Util nu sunt necesare garanții materiale. E nevoie doar de ipotecă mobiliară pe conturile deschise la ING și de garanție personală din partea asociaților majoritari.

  Cum rambursez ING Credit Util?

  Lunar, la data scadenței (pe care o alegi la început), suma de plată (formată din rata de capital și dobândă) va fi debitată automat din contul curent al companiei.

  Ce costuri are ING Credit Util?

  Costurile sunt avantajoase, adaptate profilului companiei tale. În plus, poți rambursa în avans creditul fără niciun cost.

  Ce rulaj trebuie să aibă compania pentru a avea acces la ING Credit Util?

  Firma ta va rula prin conturile deschise la ING cel puțin dublul expunerii totale față de bancă (cumulat soldul creditului, a oricăror alte credite la termen și valoarea liniei de credit), raportat la o perioada de 12 luni calendaristice anterioare datei de verificare de catre ING sau, dupa caz, pro-rata. 
  Dacă  este îndeplinită condiția de rulaj minim, vei evita plata unei dobânzi majorate. 

  Ce este și cum se poate utiliza linia de credit?

  Linia de credit în lei destinată companiilor poate fi utilizată pentru susținerea cheltuielilor generate de activitatea curentă, cheltuielilor neprevăzute sau pentru refinanțarea liniei de credit de la altă bancă, acordată în condiții comerciale mai puțin avantajoase.

  Ce este un credit de investiții în firmă?

  Când aveți nevoie de investiții în firmă (schimbare utilaje, extindere, mașini sau achiziția unui imobil sau modernizarea sediului actual), puteți apela la soluția ING de credit de investiții.

  *Pentru semnarea contractului de credit este necesară prezența tuturor administratorilor și asociaților majoritari.

  **ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală), CRC (Centrala Riscului de Credit), BC (Biroul de Credite), CIP (Centrala Incidentelor de Plăți)