Fără stres la POS Plătește contactless

  • Plăți în perfectă siguranță
  • Rapid de folosit
  • Ușor, cu o simplă apropiere a cardului sau a telefonului de POS
N-are niciun rost să introduci cardul în POS când poți plăti în perfectă siguranță, contactless. Te încurajăm să plătești în cel mai simplu mod - o singură apropiere cu cardul sau telefonul și e suficient să faci un POS să facă beep-beep de bucurie.
icon mereu in siguranta

Mereu în siguranță

Când plătești contactless, tu ai tot controlul deoarece cardul rămâne mereu în mâna ta.

icon ceas

Repede și cu mai puțin stres

Cum plătești fără să mai treci cardul prin fanta aparatului POS? Sunt plăți care folosesc tehnologia wireless NFC. Iar asta înseamnă timp câștigat pentru tine.

icon wireless

Și dacă apropii de 2 ori?

Fără nicio grijă. Chiar dacă apropii din greșeală de 2 ori, există filtre care împiedică aparatul POS să debiteze suma de 2 ori.

icon pin

Cum rămâne cu PIN-ul?

Când faci cumpărături mai mici de 100 de lei, nu mai trebuie să introduci codul PIN. Iar cele peste 100 de lei nu se debitează fără PIN. Ca o extra măsură de siguranță, după 5 plăți consecutive fără PIN, la a 6-a plată va trebui să-l introduci, chiar dacă suma este mai mică de 100 lei.

icon contactless

Contactless și când nu ai portofelul la tine.

Plățile cu telefonul se numesc tot contactless. Și funcționează foarte simplu: scoți telefonul, îl apropii de POS și pac, ai plătit rapid. Pentru asta, e nevoie să-ți activezi una din opțiunile compatibile cu telefonul tău ING Pay, Apple Pay sau Google Pay.

icon card

Păstrează-ți cardul cât mai nou, cât mai mult timp

Protejează-ți cardul de uzură. Plătește contactless, iar cardul tău bancar va avea o viață mai lungă. Cine mai are timp pentru atâtea drumuri la bancă?

icon tacamuri

Plătește în același ritm cu stilul tău de viață.

Contactless e peste tot unde ajungi și tu: stadioane, restaurante fast-food, benzinării, cinema sau festivaluri. Plătește rapid și sigur.

icon autobuz

N-ai bilet? N-ai nicio grijă.

2020 a fost anul schimbărilor. Companiile de transport, din București și din alte orașe mari, au introdus puncte de plată modernizate și acum putem plăti contactless în stațiile de metrou, în tramvaie și în autobuze. Nu mai stai la cozi și nu mai pierzi autobuzul pentru că nu ai apucat să-ți iei bilet.