Personalizarea aplicației

Cum ești tu e și Home’Bank. Aplicația se adaptează gusturilor și nevoilor tale bancare, oferindu-ți mai multe opțiuni de personalizare – de la numele conturilor, până la organizarea celor mai utile funcționalități și păstrarea în siguranță a datelor tale.
icon cod utilizator

Codul de utilizator este inițial precompletat de bancă, însă îl poți schimba cu ce combinație de litere și cifre te ajută să îl reții mai bine.

icon cont economii

Contul de economii poate fi denumit în funcție de obiectivele tale. Fie că îi spui „Contul pentru Vacanță” sau „Pușculița mea”, te poate motiva în fiecare zi când îți amintește pentru ce pui deoparte.

icon cont curent

Contul curent poate avea și el nume. Nu doar că îl personalizezi cum se cuvine, dar poți să lași și un mesaj partenerului tău dacă aveți un cont comun. Altfel pleci la cumpărături când vezi contul denumit „Te iubesc, nu uita de pâine”.

afisare sume

Sumele afișate sunt doar ale tale. Ascunde soldul de ochii curioșilor când ești în public și vrei să deschizi Home’Bank, apăsând simbolul „ochi”.

icon autentificare

Autentificare și autorizare cu date biometrice Ambele sunt la un deget sau un zâmbet distanță, în funcție de ce alegi: amprentă sau Face ID.

icon plati

Plățile sunt mai simple când sunt în ordinea care-ți place ție. Alege ca plățile pe care le utilizezi cel mai des să apară în meniul principal. Intră în Plăți > Alte Plăți > Personalizează-ți plățile și dă cu drag and drop plăților favorite.