Durată aproximativă de citire: 2 min

  Banking de pe canapea.
  De ce nu?

  Când totul se complică, banking-ul rămâne simplu în ING Home’Bank.

  Acum, acasă e locul din care lucrezi, petreci, înveţi, te relaxezi. Dar acasă este şi locul din care poţi face banking online în ING Home’Bank. Şi chiar nu contează că îl faci de pe canapea, din balcon, din bucătărie sau de pe salteaua de yoga. Pentru că e la fel de simplu, oriunde ai fi.

  Trăim vremuri care aduc multe schimbări şi uneori e posibil să simţi că totul devine complicat, iar pentru asta avem nevoie de soluţii care ne simplifică viaţa rapid. De aceea, ne-am gândit să îţi reamintim toate lucrurile pe care le poţi rezolva direct în ING Home’Bank, mai ales atunci când nu este indicat să ieşi din casă.

  #stay@Home’Bank
  Ce poţi face în ING Home’Bank
  Prietenii sunt mai aproape decât crezi
  Poţi trimite bani prietenilor tăi fără prea mari bătăi de cap. Tot ce trebuie să faci, e să intri în aplicaţia ING Home’Bank, selectezi opţiunea Plată către un prieten, cauţi numărul de telefon în agenda ta şi selectezi suma dorită. Confirmi tranzacţia şi voila! banii au ajuns la el instant.

  Singurul lucru de care trebuie să ţii cont e faptul că şi prietenul trebuie să fie client ING.
  Facturile online, floare la ureche
  Ţine o evidenţă completă a facturilor tale, vezi care sunt toţi furnizorii şi toate facturile care se emit. Tu decizi când vrei să le plăteşti, iar prin activarea opţiunii Facturile Mele, poţi scăpa de stresul că ai uitat de ele, pentru că se pot plăti automat la o dată stabilită de tine.
  Sună-i oricând pe cei dragi
  Acum, mai mult ca niciodată, este important să fim aproape unii de ceilalţi, chiar dacă fizic nu se poate. În Home’Bank ai posibilitatea să-ţi încarci atât cartela ta prepay, cât şi pe a celor dragi.
  Card nou direct din aplicaţie
  Dacă ţi-ai rătăcit cardul, intră în ING Home’Bank şi emite unul nou. Îl poţi comanda direct din aplicaţie, iar noi ţi-l aducem acasă, gratuit, în maximum 7 zile la adresa* înregistrată la bancă.

  *Poţi verifica dacă adresa înregistrată în Home’Bank este corectă accesând meniul Setări cont - Datele mele.
  Detaliile contului, toate într-un singur loc
  Orice informaţii ai nevoie despre contul tău, le poţi găsi chiar în Home’Bank. Schimbă-ţi PIN-ul sau reaminteşte-ţi IBAN-ul fără să ieşi din casă către o sucursală.
  Donezi pentru diminuarea efectelor COVID-19
  Cu ajutorul secţiunii Donează din ING Home’Bank poţi oferi sprijin persoanelor care au nevoie urgentă de ajutor şi care sunt şi mai vulnerabile în urma pandemiei.

  Tot ce trebuie să faci este să alegi direct în aplicaţie* suma pe care vrei să o donezi, iar banii donaţi de tine vor fi distribuiţi în toată ţara de Fundaţia Comunitară Bucureşti.

  *accesezi Meniul Plăţi - Toate Opţiunile - Donează.

  Cât de folositor ți-a fost acest conținut?