Plata facturilor în Home'Bank

Când vine vorba de plata facturilor, orice coadă, ghișeu sau drum în plus îți ia ceva ce nu mai poți recâștiga: timp. Cu Home’Bank rezolvi facturile rapid și sigur, într-un singur loc. Aplicația îți oferă mai multe metode de plată și funcționalități care îți fac mai simple tranzacțiile.

Plata facturilor prin debitare directă sau plăți predefinite

Modul în care fiecare dintre noi alege să facă lucrurile nu este niciodată greșit, ci doar diferit. Tocmai de aceea, în Home’Bank există mai multe moduri de plată, în funcție dorințele și nevoile tale:

Poți scăpa de grija plăților prin serviciul Facturile mele. Dacă alegi ca metodă de plată debitarea directă, facturile se plătesc singure. Tu doar stabilești o sumă maximă pentru fiecare furnizor, iar noi îți plătim automat factura la data scadentă, lună de lună. În cazul în care factura depășește maximul stabilit anterior, factura nu va fi achitată, dar te vom anunța printr-o notificare de tip PUSH. Ulterior, tu poți achita factura singur sau poți mări suma maximă ca să te asiguri că acoperi viitoarele facturi.

Poți alege momentul plății accesând opțiunea Plătește acum din Facturile mele, dacă ești genul care vrea să aibă control deplin asupra bugetului lunar.

Atunci când vrei să plătești singur facturile, dar nu mai vrei să pierzi timpul completând datele fiecărui furnizor, poți folosi serviciul Plată furnizori. Ai datele furnizorului precompletate, iar tu completezi doar suma și detaliile de plată.

Opțiunea de căutare

Dacă ai ritualul tău lunar de plată a facturilor, poți găsi furnizorul doar cu o căutare în bara de search a aplicației din meniul Plăți. Datele sunt deja acolo datorită plăților tale anterioare, tu doar pui suma, numărul de factură și autorizezi plata.

Încearcă și tu Home’Bank

Descarca Home'Bank din Google Play

Descarca Home'Bank din Apple Store