Un nou capitol
pentru reciclarea din România

Un nou capitol pentru reciclarea din România

În cadrul seriei de podcasturi „Uncovered Sustainability”, o inițiativă ING la nivel global, explorăm povești care ne inspiră ale companiilor care susțin dezvoltarea practicilor sustenabile.

Ne bucurăm că am reușit să acordăm, în timp record, o finanțare verde în valoare de 426 milioane de lei celor de la RetuRO, pentru implementarea Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai important proiect de economie circulară din România. Programul extrem de ambițios vizează recuperarea și reciclarea a peste 7 miliarde de ambalaje anual, fiind al doilea sistem din Europa, după cel din Germania.

Așa că, în acest episod, am discutat pe larg despre proiect alături de invitații Gemma Webb, CEO RetuRO, și Claudiu Sabău, Head of Clients, în cadrul diviziei Wholesale Banking ING România și gazda noastră, faimoasa jurnalistă Katie Prescott.

Poți asculta întreaga serie de podcasturi despre sustenabilitate aici:

Societatea este în tranziție către o economie cu emisii de carbon reduse. La fel și clienții noștri, la fel și ING. Finanțăm deja multe activități sustenabile, dar în continuare finanțăm mai multe care nu sunt. Vezi progresul nostru de până acum pe ing.com/climate.