De ce să investești în fondurile mutuale de la ING?

  Fondurile mutuale sunt un domeniu în care e bine să ai experiență, dar e mult mai indicat să apelezi la experiență celor mai buni.

  E-adevărat, investițiile pot părea complicate și deloc atrăgătoare, mai ales când te uiți la ecrane pline de cifre, săgeți, grafice și procente. Dar când vezi că banii tăi ar putea face o treaba mai bună decât să stea în contul de economii, începe să ți se ridice o sprânceană.

  De ce să investești în fondurile mutuale de la ING?

  Pentru că o echipa de experți va investi pentru tine.

  Nu trebuie să ai cunoștințe aprofundate și nici să stai cu ochii pe piețele financiare pentru că o echipa dedicată va face asta pentru tine. Experții din NN Investment Partners te vor ajuta și ei vor decide unde și când e mai bine să investească.

  Pentru că e simplu să alegi varianta potrivită

  Sunt 3 tipuri de fonduri mutuale, croite în funcție de apetitul tău investițional: Conservator, Moderat și Dinamic. Sau, altfel spus, cu risc scăzut, mediu și mare.

  Pentru că îți poți automatiza investițiile

  Îți formezi disciplina de a investi constant, chiar cu un simplu click în Home’Bank. Tu dai “ordinul”, iar noi automatizăm procesul cu suma stabilită de ține.

  Pentru că nu ai nevoie de sume mari pentru a investi

  Primul milion se face în timp și cu răbdare, așa că poți începe încet-încet cu sume mici. 200 de lei pentru invesții periodice sau 500 de lei pentru cele ne-periodice.

  Pentru că ai 0% comision de vânzare-cumpărare

  Singurul comision pe care îl achiți e cel anual, care depinde de tipul fondului ales și oricum e inclus în prețul unităților de fond.

  Pentru că diversificarea e în avantajul tău

  Ca să minimizam riscurile, investim banii tăi în mai multe “locuri” și îi monitorizăm constant pentru a-ți putea oferi profituri cât mai mari.

  Mai exact, cum investești?

  Simplu și rapid, direct din ING Home’Bank de unde faci toate operațiunile.

  Vii în orice ING Office și un specialist ING te va ajuta cu tot ce ai nevoie. Mai mult, prin aplicația My’Advisor primești sfaturi și consultanță financiară dedicată, în funcție de situația ta particulară.

  Spor la investiții!

  Fondurile mutuale nu sunt depozite, iar valoarea investițiilor tale nu este garantată. Ea poate crește sau se poate diminua în funcție de evoluția piețelor financiare. Performanțele anterioare ale fondului de investiții nu reprezintă garanții ale realizărilor viitoare. Te rugăm să citești cu atenție documentele informative ale fondului.

  Cat de folositor ti-a fost acest continut?