Ochelarii de soare călători și avantajul cursului valutar

  2 minute
  Ochelarii de soare călători
  și avantajul cursului valutar
  E 3 dimineața și te trezești să bei un pahar cu apă. Din sufragerie se vede o lumină albastră și te duci cu gândul că poate ai uitat televizorul deschis. Dar nu. E chiar prietenul tău care comandă din altă țară o pereche de ochelari de soare în ediție limitată pentru că nu vrea să piardă stocul. Și dacă tot te-ai trezit, îți iei și tu o tabletă nouă că cea veche nu se mai deschide de când ai vărsat lapte cald pe ea. Și chiar are un preț bun pe site-ul ăsta internațional.
  Dar hai să vorbim pe-ndelete.

  Mai ții minte când ți-a povestit despre vacanța lui în Lisabona și despre faptul că nu a scos deloc bani de la bancomat? A plătit cu cardul de lei tot ce era în Euro: cazarea, biletele de avion, cadourile, biletele la muzee, ba chiar și o pizza care costa doar 3 euro. Nicio grijă pentru banii cash și schimburi valutare, poate doar grija dacă să-și ia o Quattro Formaggi sau o Capriciosa.

  Ei bine, avantajul e că atunci când folosești ING Card Complet - adică plătești cu cardul de salariu tot ce e în Euro sau în alte valute - beneficiezi de un curs valutar foarte bun. Așa că, îl poți folosi pentru orice tip de plăți ai nevoie: din vacanță sau din sufragerie.


  Cum funcționează?

  Cum nu se poate mai simplu: beneficiezi de același curs valutar avantajos non-stop, la orice oră din zi și din noapte. Și când plătești online, și când faci tranzacții și când plătești cu cardul sau telefonul. Pe scurt, nu te mai complici cu alte carduri, pentru că ai mereu ING Card Complet la îndemână.
  În viața de zi cu zi, faci schimburi valutare mai des decât crezi. Poate faci cumpărături pe site-uri din Europa, America sau China, poate îți plătești abonamentul pentru serialele sau muzica preferată, poate primești bani de la un prieten din Finlanda și așa mai departe. Practic, faci schimb valutar atunci când plătești sau primești bani în altă valută decât cea a cardului tău.
  Dacă încasezi cel puțin 700 de lei lunar și faci cel puțin o plată pe lună, beneficiezi de un curs valutar personalizat, mai bun, în limita a 10.000 lei lunar, aplicabil la toate tranzacțiile pe care le faci în Home’Bank sau cu cardul. Iar acest avantaj îl ai pentru toate plățile pe care le faci în euro, deoarece conversia EURO-LEI se face direct la cursul ING.
  Ok, dar dacă faci plăți în valută, altele decât euro? Și pentru ele se aplică! Singura mențiune e că se ia în considerare și cursul VISA. Adică, dacă vrei să faci tranzacții în dolari, lire, coroane daneze sau orice altă valută folosind cardul tău de salariu, conversia se va face mai întâi în euro la cursul VISA și apoi din euro în lei, la cursul ING valabil în momentul tranzacției.
  Pentru toate aceste momente, cursul valutar este gândit astfel încât să-ți fie bun la orice oră. Mai ales că știm cât este de important pentru tine să îți poți face plățile și cumpărăturile în valută oricând dorești, fie ele și tablete sau felii de pizza de la un colț de stradă.

  Ca să nu mai vorbim de week-enduri, pentru că cine știe ce reduceri apar pe vreun site din afară duminică dimineața și vrei să faci rapid o comandă.
  Poți vedea acest curs oricând în Home’Bank sau pe site chiar aici:

  Cât de folositor ți-a fost acest conținut?