Durată aproximativă de citire: 2 min

  O casă prin care arăți că-ți pasă.
  Și creditul ipotecar
  care te va ajuta să o cumperi.

  Cumpărarea unei case este una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua și e responsabilitatea ta să-ți faci viața cât mai ușoară în viitor. Aici credem că o să te ajute noul produs ipotecar pe care îl vom lansa în curând.

  7 ani de stabilitate

  ING Ipotecar 7fix e creditul ipotecar de la ING cu 7 ani de dobândă fixă. Asta înseamnă că orice s-ar întâmpla în plan economic, tu nu vei fi afectat și vei plăti aceeași rată în primii 7 ani. Mai departe, te invităm la o vizionare a beneficiilor:

  Casele bune se dau repede, așa că îți dăm și noi aprobarea financiară pe loc dacă ai veniturile (salariu/pensie) declarate la ANAF.

  Știi mereu tot ce știm și noi, pentru că un consultant dedicat te ține la curent pe durata procesului de acordare.

  După ce devii proprietar, o să fii ocupat cu renovările sau cu mutatul. Nu-i nimic, poți să gestionezi creditul rapid, direct din ING Home’Bank, fără să te deplasezi și fără alte costuri.

  Dacă alegi să achiziționezi și asigurarea de viață de grup, ai o dobândă redusă la credit. În plus, îi protejezi pe cei dragi de neprevăzut, suma rămasă de plată fiind acoperită integral.

  Poți să rambursezi creditul anticipat, în orice moment, cu zero comisioane.

  Pentru tot ce pui în noua casă, ai reduceri speciale în ING Bazar (Flanco, Mobexpert).

  Dacă ți-a plăcut ce ai citit, nu mai trebuie să aștepți mult. În curând, poți să fii printre primii care se bucură de avantajele noului produs.

  Case verzi pentru un viitor mai puțin gri

  E normal ca o locuință nouă să aibă un impact pozitiv asupra vieții tale. Dar, de multe ori, fără să știm, casele în care trăim au un impact negativ asupra mediului înconjurător. Sursele de energie nesustenabile, gazele de seră emise de frigidere și aparatele de aer condiționat, sursa și felul în care materialele de construcție au fost transportate, toate acestea fac din casele noastre niște mici făbricuțe poluante.

  Casele verzi reduc impactul asupra mediului, dar și cheltuielile de întreținere. În plus, orașe ca Timișoara și Cluj Napoca oferă deja scutire sau reducere la impozitul pe proprietate pentru clădirile performante energetic. Celelalte orașe urmează și ele acest trend, iar casele sustenabile vor deveni obligatorii începând cu 2020.

  Așa că, atunci când îți alegi noua casă, ai grijă să fie o construcție verde. Iar dacă o cumperi prin creditul ipotecar de la ING, ai trei luni de la aprobarea financiară, timp suficient în care să găsești o casă care să-ți placă și tie, și mediului înconjurător.


  Dacă iei un credit ipotecar de la ING de 200.000 lei, pe 30 ani, cu asigurare de viață atașată, rata dobânzii fixă în primii 7 ani (5,79% pe an), apoi variabilă (3,13% + IRCC), DAE 6,93%, vei avea rata lunară de 1.172,23 lei (360 rate). Valoarea totală plătibilă este 447.324,14 lei și include: comision analiză dosar (900 lei), primele pentru asigurarea de viață (13.554,12 lei) și de imobil PAD și facultativă (9.938,82 lei) și taxa evaluare imobil (400 lei), comision transfer fonduri (21 lei), taxe percepute de RNPM (131,4 lei) și Cartea Funciară (375 lei). Calculul e valabil pentru luna decembrie 2019, considerând că: indicele de referință din formula ratei dobânzii variabile are valoarea de la momentul calculării DAE, iar rata dobânzii variabile nu este inferioară ratei dobânzii fixe, costurile rămân neschimbate, îndeplinești criteriile pentru a avea 0 lei comision administrare cont curent (altfel este 7 lei/luna). Creditul va fi garantat cu ipotecă pe imobilul achiziționat prin credit. Trebuie să ai în vedere că varia¬ția ratei dobânzii sau fluctuația veniturilor pot afecta îndeplinirea obligațiilor de plată.

  Cât de folositor ți-a fost acest conținut?