Durată aproximativă de citire: 3 min

  Siguranța ta financiară – 1, Dificultăți – 0

  Imaginează-ți cheltuielile de zi cu zi ca pe o cursă în care cine e atent cu banii lui câștigă trofeul siguranței financiare.

  Și în fiecare zi alergi. Puțin câte puțin, indiferent de obstacolele care-ți ies în cale. Uneori plouă. Alteori dai de un drum plin de obstacole pe care trebuie să le depășești sau în alte zile poate chiar trebuie să apelezi la o rută ocolitoare ca să-ți continui cursa. Oricum ar fi, există nenumărate situații în care ești împiedicat din a-ți atinge obiectivul financiar.

  Pentru că, la fel ca și oamenii, nevoile sau situațiile financiare din viața de zi cu zi sunt diferite, iar multe dintre ele îți pot da periodic bătăi de cap. Ca de exemplu, ți se întâmplă să rămâi des fără bani până la sfârșitul lunii, înainte să-ți primești salariul. Sau poate ai venituri insuficiente și mereu alergi după afacerea perfectă care se dovedește a fi neprofitabilă. Sau poate familia și nevoile cresc, dar nu și veniturile.

  Pentru toate astea, ai nevoie de un echipament.

  Și nu neapărat de protecție, ci să te ajute să câștigi trofeul despre care vorbeam mai sus. Dacă ai trecut deja prin filtrul propriu anumite cheltuieli sau situații financiare și tot nu ai reușit să ajungi unde ți-ai propus, e posibil ca programul Banometru să fie ce ai nevoie ca să poți câștiga cursa către siguranța financiară.

  De exemplu, dacă ai datorii sau îți e greu să economisești, simți că nu ai o plasă de siguranță sau pur și simplu banii devin un stres tot mai mare pentru tine, coachii financiari independenți de care dispune Banometru pot fi alături de tine printr-un program online.

  Cu cine ai vorbit ultima dată despre bani?
  Dacă ai nevoie de cineva care să te asculte fără să te judece, să privească cu obiectivitate toate problemele financiare sau chiar să ți le identifice, e posibil să vrei să te înscrii în Bootcamp.
  Ce este, mai exact, Bootcamp?
  Cel mai nou demers Banometru, 100% online și telefonic. Odată înscris, primești săptămânal sfaturi practice despre cum te poți organiza financiar, recomandări de resurse și chiar exerciții practice. Însă, cel mai mare câștig pe care poți să îl obții sunt discuțiile deschise și aplicate cu coachii tăi financiari care te pot ajuta în îndeplinirea obiectivului.
  Cum știm că funcționează?
  Ne-au spus-o chiar cei peste 2000 de participanți în program, iar 8 din 10 recomandă sau au recomandat deja Banometru celor apropiați.
  Cât costă?
  Plătești cu timpul tău și dorința de a fi sănătos financiar. Restul este gratuit.
  Cum te înscrii?
  Online, pe site-ul Banometru. Dacă vrei să folosești perioada aceasta să ieși dintr-o perioadă financiară dificilă, să economisești sau să nu fii din nou „pe minus” la finalul lunii, acceseasă programul Bootcamp Banometru.

  Cât de folositor ți-a fost acest conținut?