Durată aproximativă de citire: 1 min

  Ne-ai sugerat, te-am ascultat.

  Avem noutați în Home'Bank.

  Uneori să fii cu un pas în față înseamna să știi când să faci un pas inteligent înapoi.

  În ultimul update pentru Home'Bank am ținut cont de sugestiile clienților și am reintrodus posibilitatea de a adăuga sau șterge plăți predefinite in My'Payments. Astfel, când faci o plată în lei prin Home’Bank vei avea opțiunea să o salvezi in My’Payments, ca să îți fie mai ușor data viitoare.

  Găsești serviciul My’Payments aici:
  Meniul Plăți – toate opțiunile – plăți către alți destinatari

  Pe lângă asta, mai avem și alte noutăți în Home’Bank, astfel incât tu să ai acces cât mai rapid la lucrurile de care ai nevoie și funcționalități cât mai simplu de utilizat. Iată o parte dintre acestea:

  Poți genera un raport cu situația comisioanelor din ultimele 12 luni pentru conturi curente, conturi de economii pentru copii și credit card

  Meniul Setări Cont - Rapoarte, Scrisori și Extrase - Scrisori

  Poți verifica în orice moment limitele zilnice disponibile pentru retrageri/depuneri la ATM și poți solicita majorarea temporară a acestora direct din Home'Bank

  Meniul Setări cont - Limite Tranzacționale

  Poți genera rapid scrisori privind situația contului curent sau confirmarea închiderii creditului, de care ai nevoie în relația cu diverse instituții.

  Meniul Setări Cont - Rapoarte, Scrisori si Extrase - Scrisori

  Poți alege dacă anumite informații să apară sau nu în extrasul de cont/raportul de tranzacții (ex. CNP-ul)

  Procesul de modificare a datelor personale a fost revizuit: este mai ușor de parcurs și anumiți pași au fost eliminați; însă, acum îți vom solicita să încarci o poză a buletinului. Te rugăm să îți revizuiești datele cât mai curând, dacă nu ai făcut deja asta în ultimul an.

  Meniul Setări cont - Datele mele

  Pentru Extra’ROL a fost reintrodusă opțiunea „Utilizează” prin care poți face manual transferuri din descoperitul de card în contul curent

  Important! Dacă nu ai setat actualizarea automata pentru aplicația Home’Bank, poți face update acum din Google Play / AppStore.

  Cât de folositor ți-a fost acest conținut?