Durată aproximativă de citire: 1 min
Câteva sfaturi utile și pentru invitați, și pentru miri
Nunta e un prilej de bucurie pentru toți oamenii implicați. Dar nu se poate să nu vină și cu niște stres, niște drumuri și niște cheltuieli în plus. Că așa sunt obiceiurile pe la noi. Bucuria vine aproape întotdeauna la pachet cu așteptări ridicate, planuri complicate și bugete generoase.
Deci fie că faci parte din fericitul cuplu, fie că ești unul dintre invitați, mai devreme sau mai târziu tot ajungi să te gândești și la costuri.
Cât te costă o nuntă?
Conform unui studiu ING, costurile pentru planificarea celei mai importante zile din viața unui cuplu au atins valoarea medie de 5000 de euro, ceea ce înseamnă că o nuntă este probabil cel mai costisitor eveniment din viața unei familii.
Din ce în ce mai multe cupluri constată că au nevoie de niște bani în plus pentru organizarea nunții, mai ales când aproape toți furnizorii de servicii solicită o plată în avans.
Pe de altă parte, chiar dacă nu organizezi evenimentul și ești un simplu invitat, tot s-ar putea să ai nevoie de o soluție financiară pe repede 'nainte pentru suma pe care trebuie să o pui în plic. Nu de alta, dar plicurile mai ușoare de 2000 de lei se întâlnesc tot mai rar în ziua de azi.
Există un credit pentru nunți?
Există. Numai că nu vine de la o zână a nunților, ci vine sub forma unui credit de nevoi personale pe care îl poți folosi ca să acoperi cheltuielile.
E un ajutor extrem de util atunci când ai găsit un restaurant care pare rupt de pe Pinterest, numai că ai nevoie urgent de niște bani în plus pe lângă cei pe care i-ai economisit deja. Sau când ai găsit acea rochie de mireasă și n-ai vrea să ți-o ia altcineva, numai că e cu câteva mii de lei peste bugetul inițial.
Iar în cazul nuntașilor, un credit de nevoi personale te poate scoate rapid din încurcătură când invitația la nuntă vine fix după o vacanță care ți-a dat peste cap toate economiile.
De ce să iei un credit de nevoi personale pentru nuntă?
Pentru că e o modalitate simplă și rapidă de a face rost de bani fix când ai nevoie mai mare de ei;
Îl poți lua 100% online, fără să treci pe la bancă, dacă ai veniturile raportate la ANAF;
Primești banii pe loc, direct în cont, într-o perioadă când ultimul lucru de care mai ai nevoie sunt niște drumuri în plus.
Cât de folositor ți-a fost acest conținut?