4 minute

Curățenia de iarnă,
în conturile tale, varianta digitală.

Anul nou e aproape și un drum până la bancă este fix ce îți lipsea... Așa că intră în Home’Bank și închide conturile curente în lei, în valută sau conturile de economii pe care nu le mai folosești. Ca să începi cu dreptul în noul an, așa, pe curat. Poate ai un cont în USD de care nu mai ai nevoie sau ai două conturi în lei și vrei să păstrezi doar unul. Orice motiv ai avea, această opțiune te poate ajuta să dai un aer proaspăt conturilor tale.
Cum se întâmplă?
În meniul principal te duci pe contul pe care vrei să îl închizi și apeși pe opțiunea „Mai multe”
Apeși pe „Închide contul”
Introduci parola, apeși pe „Continuă” și voilà! Ai închis un cont de care nu mai ai nevoie.
De ce să te plimbi la bancă dacă poți să te plimbi în parc?
Hai să îți reamintim și ce alte opțiuni legate de conturile și cardurile tale mai sunt disponibile în Home’Bank.
Îți deschizi rapid și simplu conturi curente în lei, EUR sau USD, iar la cele în lei sau EUR poți să atașezi și un card în momentul deschiderii. Trebuie doar să mergi în Meniul Produse – Carduri și Tranzacții.
La fel de simplu și rapid îți poți deschide conturi de economii, având și opțiunea de economisire automată din contul curent. Mergi în Meniul Produse – Economii și Investiții.
Îți poți comanda prin curier și un card fizic embosat, în lei sau EUR, atașat unui cont existent. Intră în Meniul Produse – Carduri și Tranzacții.
Bine de știut
Dacă ai sold pozitiv, alte produse asociate contului, popriri sau alte situații excepționale, conturile nu vor putea fi închise, iar aplicația te va atenționa în acest sens și te va ghida prin pașii următori.

Conturile în valută, Opțiunea Gold, precum și cardurile suplimentare atașate aceluiași cont au costuri de administrare. Livrarea cardurilor prin curier costă 18 lei.

Tot timpul vei fi informat cu privire la costuri direct în Home’Bank, pe parcursul procesului de deschidere a contului/cardului. Închiderea conturilor este gratuită. Vezi lista de taxe și comisioane pentru mai multe detalii aici.
Iar dacă vrei să câștigi și mai mult timp în Home’Bank:
Descoperă cum facturile de utilități se plătesc singure aici.
Sau cum faci plățile mai ușor aici.

Cât de folositor ți-a fost acest conținut?
Share