Durată aproximativă de citire: 2 min

  3,5% de bine din impozitul anual.
  Îi redirecţionezi?

  O investiţie preţioasă, dar care nu te costă nimic.

  În ultima vreme, cu toţii ne-am simţit mai vulnerabili ca niciodată. Iar printre noi se află şi ONG-urile care nu s-au oprit din a oferi ajutor, chiar dacă în prezent le este mai dificil ca oricând să strângă fonduri şi să sprijine acolo unde este mai mare nevoie.
  Anual, ONG-urile întâmpină dificultăţi în a transmite mesajul lor către audienţe largi, într-un mod cât mai simplu, care nu implică resurse suplimentare. Ne dorim să îi ajutăm nu doar să îşi transmită mesajul mai departe, ci să facă bine în continuare.
  Nu ştim cum vor evolua lucrurile, dar ştim deja că pentru ONG-uri va fi un an cel puţin dificil.
  Într-o perioadă în care fiecare dintre noi e mai atent la cum îşi gestionează banii, să redirecţionezi 3,5% din impozitul anual pe venit poate deveni mai important ca oricând pentru un ONG.

  De anul acesta, formularul 230 permite redirecţionarea a 3,5% din impozitul pe salarii sau pensii datorat statului până pe 25 mai. Asta înseamnă mai mult ajutor pentru cauza în care crezi şi pe care vrei să o susţii.
  N-ai găsit încă ONG-ul pentru care vrei să faci bine?
  Ţi-am pregătit o listă cu toate organizaţiile cărora noi le-am fost alături de-a lungul anului 2019 şi poţi alege şi tu să contribui cu redirecţionarea celor 3,5% din impozit.

  Lista ONG-urilor pe care le poţi susţine şi tu prin simpla redirecţionare a 3.5% din impozitul pe venit o poţi găsi pe site-ul https://ing.redirectioneaza.ro/.

  Mai mult, versiunea digitală a formularului 230 te poate ajuta să economiseşti timp şi resurse, mai ales în această perioadă în care nu este indicat contactul direct dintre organizaţii şi susţinători.

  Platforma de redirecţionare este construită alături de Code4Romania, un grup de peste 1.100 de voluntari români din ţară şi diaspora care îşi rup din timpul lor pentru a construi astfel de soluţii digitale care să rezolve problema transmiterii mesajelor de către ONG-uri.

  Ne bucurăm să fim parteneri strategici Code4Romania şi susţinem iniţiativele lor ce reuşeşc să aducă soluţii digitale sustenabile din punct de vedere financiar pentru ONG-uri, dar şi pentru întreaga comunitate.
  Procent din procent se face buget.
  Dacă şi tu te-ai hotărât să susţii unul dintre ONG-uri, hai pe https://ing.redirectioneaza.ro/ şi alege cui vrei să donezi. Sau poţi alege oricare altă organizaţie în care tu crezi, important este să iî oferi ajutorul tău.

  Cât de folositor ți-a fost acest conținut?