Paza bună te ferește de fraudatori

Paza bună te ferește de fraudatori

Fă cunoștință cu cei doi agenți de securitate ING ai plăților online: un cont curent nou și cardul virtual. Cei doi fac o echipă puternică atunci când vine vorba de siguranța plăților online. Ei au grijă de “contul tău în care îți încasezi salariul”. Scopul lor? Să îți protejeze banii tăi de posibili fraudatori care ar putea să o ia pe urma cardului tău după ce faci cumpărături pe marele internet. Află mai jos cum să-i pui pe cei doi la treabă, încât să nu le lași fraudatorilor nicio șansă de câștig.

Instrucțiuni pentru o sesiune de shopping online în siguranță

icon mobil

Îți deschizi super ușor un cont nou în Home’Bank absolut gratuit, dacă încasezi minim 700 lei pe lună și faci cel puțin o plată. Apeși pe + de la secțiunea CONTURI ca să-ți deschizi rapid un nou cont curent. Îl poți și redenumi - Web - de exemplu, ca să știi că este dedicat plăților online.

icon 2 carduri

Îi atașezi acestui cont propriul card virtual care se creează instant și, la fel, nu te costă absolut nimic. Deschizi un card virtual din secțiunea Cardurile Mele +.

icon mobil

Transferi din contul tău curent în contul secundar doar suma pe care o ai de plătit pentru ceea ce-ți dorești să cumperi.

2 box-uri notificari

Copiezi datele cardului tău virtual și le folosești la plată.

Și asta-i tot. Ai cumpărat ce ți-ai dorit, ai plătit în siguranță și n-ai lăsat niciun ban în contul secundar. Acum ești cu un pas înaintea fraudatorilor, iar contul tău de salariu e mai sigur ca oricând.

Te rugăm să rămâi totuși vigilent pentru că fraudatorii din mediul online vor încerca mereu să ne ademeneasca cu SUPER oferte, SUPER randamente de investiții, SUPER tombole și SUPER urgențe în care trebuie să le dăm datele de card și poate și pe cele de Home’Bank ! Astfel, ține minte : Când o oferta/propunere de colaborare sună PREA BINE ca să fie adevărată cel mai probabil NU ESTE!