Durată aproximativă de citire: 2 min

  ING Credit Card
  cum să cumperi cu cap
  tot ce-ți face cu ochiul


  Sunt cardul tău, ING Credit Card. De fapt, sunt mai mult decât un card. Știu atât de multe despre ce reduceri se poartă și ce rate ți se potrivesc la fix, încât poți să-mi spui ING Credit Card, stilistul tău de cumpărături.

  Sunt o mulțime de feluri în care poți să mă folosești cât mai avantajos, așa că să începem cu lucrurile cele mai importante:

  Când mă folosești la cumpărături
  Primești SMS de la ING și vezi în ING Home'Bank plățile ce pot fi puse în rate.

  Intri în ING Home'Bank, în Credit Card și apeși Eșalonări rate sau răspunzi la SMS.
  Cumpărăturile se pun în rate.

  În extras găsești totalul de plată
  (rate + suma utilizată în afara planului de rate + dobânzi și penalități, dacă e cazul)

  Dar dacă
  decizi să
  plătești
  doar
  suma
  minimă?

  Nicio grijă, ratele viitoare rămase de achitat vor avea 0% dobândă.  Pentru diferența nerambursată ți se va calcula dobândă, până în momentul în care o vei acoperi integral.

  Folosește-mă la orice cumpărătură la POS.

  Ai până la 45 de zile în care poți rambursa cumpărăturile la comercianți sau ratele scadente, ca să ai dobândă 0. Pentru cumpărăturile pe care le faci mai aproape de ultima zi a extrasului, perioada de grație scade.

  Poți rambursa integral ce ai cumpărat de la comercianți, chiar dacă suma e deja într-un plan de rate. E suficient să plătești datoria și apoi să anulezi planul de rate din Home'Bank.


  Dacă achiți integral, ai 0% dobândă.


  Dacă plătești parțial, ai dobânda care se calculează de la momentul cumpărăturii și până când reușești să achiți.


  În perioada de grație, ai 0% dobândă pentru orice plată la POS sau online pe care nu o pui în rate dacă înapoiezi suma totală până la data scadentă.


  Perioada de grație nu se aplică dacă retragi bani de la bancomat, ci doar pentru când folosești ING Credit Card la cumpărături.


  Până la următoarea rundă de shopping, te aștept liniștit la tine în portmoneu, dar sunt mereu pregătit pentru excursii în magazine.

  ING Credit Card,
  stilistul tău de cumpărături

  Cât de folositor ți-a fost acest conținut?