Vara lui 2020 ne-a facut sa spunem
  „Traiasca planurile noi!”

  2 minute
  Vara lui 2020 ne-a făcut să spunem
  „Trăiască planurile noi!”

  O vară atipică ne-a pus într-o situație care inițial părea tare neplăcută: concertele, festivalurile, zborurile, vacanțele, chiar și serile la cinema au fost oprite într-o mare măsură.

  Totuși, cei mai mulți dintre români au reușit să facă ceva extraordinar, să vadă în asta nu o pierdere, ci o oportunitate pentru planuri noi. Pentru că atunci când nu ai nimic programat se întâmplă cele mai bune lucruri.

  PLATFORMA DO YOUR THING

  Oricum a arătat vara ta, oricum ai simțit tu s-o trăiești în condițiile date, ai toată aprecierea noastră și a celorlalți. În asta am crezut noi de la bun început și așa a apărut platforma în care oamenii să se exprime cum vor ei. În final, a fost mai mult decât un formular de înscriere în campanie – a fost un șir luuung de alternative bune și inspirație care să-i ajute pe românii să se bucure de vara lui 2020.

  Nu știm câți au avut nevoie și câți nu, cert e că ideile au curs mai ceva ca o înghețată lăsată în soare.


  PLANURI CÂT PENTRU 6 VERI
   

  Dacă i-am pune laolaltă pe toți cei înscriși, am umple o tribună la un meci important de handbal sau tenis, atunci când va fi voie. Cu peste 4000 de poze și video-uri, românii ne-au demonstrat încă o dată că e loc de creativitate chiar și într-un cort mic, într-o garsonieră sau într-o rulotă în vârf de munte. Mii de idei diferite, trăite în zeci de feluri. Câteva dintre ele au fost puse pe net, pe paginile ING și chiar pe panourile din orașe. Ah, și s-au auzit și la un matinal de radio. O doză mică de faimă nu strică nimănui, mai ales când oamenii merită din plin.

  Noi credem că vara lui 2020 a fost una reușită. Se anunța memorabilă din cu totul alte motive, dar tu ai reușit s-o faci demnă de amintiri la care să te întorci cu drag, printr-un plan nou și o stare în care doar tu puteai să intri. Da, vara ca asta n-a mai fost, dar nici ca tine nu mai există altcineva.



  Do Your Thing!