Cardul taxele și impozitele

  Durata aproximativă de citire: 1 min
  Cardul, taxele și impozitele. Un mix avantajos pentru tine.
  Ghișeul la care nu sunt cozi
  Și care e deschis 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Intră pe www.ghiseul.ro și verifică pe harta interactivă dacă instituția la care vrei să plătești acceptă plata cu cardul online. Dacă ai găsit-o pe harta, introduci datele cardului tău ING și plătești în câteva minute.
  “Bonul” pe care nu-l rătăcești
  Când plătești cu cardul pe ghișeul.ro, primești automat un e-mail cu dovada de plată. Dacă ai nevoie să arăți că ai plătit, doar printezi mail-ul respectiv.
  Plătești în siguranță
  Atunci când mergi să plătești taxele cu numerar nu ești însoțit de un bodyguard, nu-i așa? Dacă alegi să plătești online, ești păzit de tehnologia 3D secure a cardului și de elementele de securitate ale site-ului ghișeul.ro
  Ești mai relaxat
  Pentru că plătești la distanță, relația ta cu taxele se va îmbunătăți. Nu ai cum să te enervezi pentru că nu are cine să se bage în fața ta la coadă.
  Faci un drum, nu două
  Nu poți să plătești online? Atunci mergi să plătești cu cardul la Direcția de Taxe și Impozite, fără să mai faci un drum și pe la bancomat. Când ajungi acolo, uită-te după un ghișeu special pentru plata cu cardul.

  Cât de folositor ți-a fost acest conținut?