Promotii incheiate

Veniturile recurente te scapă de comisioane

Perioada campaniei: 15.06– 31.12.2016

Dacă ești client nou ING Bank și ai primit informațîi despre mecanismul promoției pe e-mail sau SMS, campania această e pentru ține.

Cum câștig? 
În primele 2 luni de la momentul în care ai primit mesajul nostru ai o încasare de cel puțin 700 de lei în cont, deși ai ales să nu îți muți salariul la ING Bank. Poți să depui banii la un ATM ING Bank, să îi încasezi printr-un transfer bancar sau să îi aduci folosind serviciul "Portează-ți Banii" din aplicația de internet banking ING Home'Bank.

Ce câștig? 
Un premiu în valoare de 15 lei, adică valoarea comisionului de administrare a contului și a cardului pe primele 3 luni.

Citește regulamentul promoției.

Începe să folosești contul ING și ai de câștigat

Începe să folosești contul ING și ai de câștigat

Perioada campaniei: 15.06 – 31.12.2016

Dacă eșți client nou ING Bank și ai primit informații despre mecanismul promoției pe e-mail, campania această e pentru ține.

Cum câștig? 
Ai timp 2 luni de la primirea mesajului nostru să aduci în contul tău de la ING Bank cel puțîn 700 de lei. Poți să depui banii la un ATM ING Bank, să îi încasezi printr-un transfer bancar sau să îi aduci folosind serviciul "Portează-ți Banii" din aplicația de internet banking ING Home'Bank.

Ce câștig? 
Un bonus în valoare de 50 de lei.

Citește regulamentul campaniei.

Cum poți câștiga 1000 euro pe zi

Perioada campaniei: 21.11.2016 – 31.12.2016

Poate una din cele mai simple promoții din lume. În promoția Visa, tot ce trebuie să faci este să plătești oriunde cu cardul tău Visa de la ING și poți să câștigi 1000 de euro în fiecare zi. E atât de simplu! Mai multe tranzacții înseamnă mai multe șanse de câștig.

Vezi lista câștigătorilor.
Citește regulamentul promoției.

Plătește cu cardul ING la POS și câștigi!

Perioada campaniei: 15.12 – 31.12.2016.

Plătește cu cardul ING în magazine sau online și primești un bonus în cont: 10 lei pentru prima tranzacție, 20 lei pentru primele 2 tranzacții sau 30 lei pentru primele 3 tranzacții . Campania se adresează doar clienților selectați, care primesc infomare de la Organizator prin email, ING Home’Bank, telefonic.

Vezi lista câștigătorilor.
Citește regulamentul promoției.

Te antrenăm să economisești

Perioada campaniei: 03.02.2016 -31.12.2016

Economisește lunar minim 50 lei/lună și ai șansa să îți dublezi suma economisită până la finalul anului.

Vezi lista câștigătorilor
Citește regulamentul campaniei.

Campania Adevărul despre ING Home'Bank

Perioada: 18 Iulie 2016 – 02 Octombrie 2016

Nu pierde timpul la ATM-uri sau la cozile de la ghișee. Faci tranzacții smart și poți castiga un premiu smart cu serviciul de internet banking de la ING. 

Cât mă costă?
Nimic, ING Home'Bank este gratuit.

Cum fac rost de ING Home'Bank?
Dacă ești client ING, dar nu ai încă Home'Bank poți apasă butonul magic "Aplică online" de mai sus în timp ce repeți de trei ori în gând „nu mai vreau să stau la coadă”.

Dacă nu ești client ING vezi beneficiile ING Card Complet.

Cum pot câștigă un premiu?
Dacă nu ai încă serviciul ING Home'Bank, dar îl activezi și faci prima ta plată până pe 02 octombrie, poți câștigă unul din 2x Smartwatch Vector Luna.

Dacă n-ai mai intrat de mult timp în ING Home'Bank și faci cel puțin 2 plăți până pe 02 octombrie poți câștiga unul din 2x Smartwatch Vector Luna.

Dacă îți folosești Home'Bank-ul, dar încă nu ai încercat aplicația de telefon mobil, nu-i timpul pierdut. Câștigi și timp și poate și unul din 2x Smartwatch Vector Luna dacă descarci aplicația din Google Play, AppStore sau Windows Store și faci o plată prin Scan & Pay și 2 tranzacții prin ING Bazar până pe 02 octombrie.

Dacă deja câștigi o mulțime de timp folosind aplicația ING Home'Bank, ai mari șanse să fii înscris în tragerea la sorți pentru unul din 2x Smartwatch Vector Luna. Cu 1 "Plată către un prieten" și 3 tranzacții în ING Bazar până pe 02 octombrie.

Vezi lista câștigătorilor.

Citește regulamentul campaniei.

Pui vara la cale și câștigi premiul cel mare

Reîncarcă de cel puțin 2 ori orice cartelă telefonică (Vodafone, Orange, Telecom) de minim 6 euro in perioada Campaniei prin ING Home’Bank sau la ATM-urile ING și poți câștiga un Samsung Galaxy S7 Edge cu ochelari realitate virtuală.

Nume câștigător: Sabadus Horea Gabriel

Perioada promoției: 3 mai – 17 mai 2016.

Citește regulamentul promoției.

Discută cu un consultant ING și fă-ți bagajul pentru Berlin

Perioada campaniei: 17.02.2016 – 31.03.2016

Această campanie se adresează exclusiv clienților care au avut cel puțin o vizită în ING Office pe perioada campaniei, urmând a fi contactați prin email sau telefonic de un consultant ING.
Premiul constă într-un pachet de călătorie pentru 2 persoane de 3 zile, la Berlin, format din:

 • Bilet avion dus-întors (taxe de aeroport și de bagaj incluse)
 • 2 nopți cazare cu mic dejun inclus în camera dublă la un hotel de 5*

Vezi lista câștigătorilor.

Citește regulamentul promoției.

Activează-ți contul ING și noi te recompensăm

Perioada campaniei: 23.11.2015 – 31.12.2015

Activează-ți contul ING în perioada campaniei și primești 100 lei în cont!  
Această campanie se adresează exclusiv clienților selectați, deschiși în ING Point Afi Palace Mall - București, Mega Mall - București și Palas Mall Iași și care sunt contactați de noi pentru a fi informați de promoție!

Citește regulamentul promoției.

Adu-ți prietenii la ING!

Perioada campaniei: 22.11.2015 – 15.02.2016

Dacă de noi îți place adu-i și pe alții încoace. Dacă ești client ING și recomanzi un prieten, iar prietenul tău devine și el client ING de tip persoană fizică (și își aduce veniturile noi), microcompanie, PFA sau Profesie Liberală toată lumea are de câștigat: tu primești 50 de lei pentru fiecare recomandare iar prietenul tău câștigă 50 de lei, dacă își deschide cont de persoană fizică sau taxe de administrare 0 timp de 3 luni, dacă își deschide cont de persoană juridică/PFA.

Citește regulamentul promoției.

Câștigă premii de 5 stele cu ING Card Complet

Perioada: 8 septembrie - 31 octombrie 2015

Vino cu salariul la ING și ai șansa să câștigi 3 nopți la un hotel faimos de 5 stele din Londra sau carduri cadou de la Mobexpert în valoare de 2.500 lei.

Vezi lista câștigătorilor.

Citește regulamentul promoției.

Câștigi 350 lei bonus cu ING Prima Casă

Perioada: 03 – 31 august 2015

Primești garantat 350 RON dacă aplici pentru un credit ING Prima Casă și acesta este aprobat în perioada 03 - 31 august. 

Bonusul va fi virat în contul tău până la dată de 15 septembrie 2015.

Citește regulamentul promoției.

Refinanțează cu ING Personal și ai zero comisioane la acordare

Perioada: 07 iulie 2015 – 30 noiembrie 2015

Clientul care, pe perioada campaniei, ia un credit ING Personal având ca scop refinanțarea unui/unor credite deținute la ING Bank și/sau la alte bănci, va avea zero comisioane la acordarea creditului și anume nu va plăti:

105 lei comision de analiză dosar și
1% din valoarea creditului acordat, comision de administrare credit (comision perceput o singură dată la acordarea creditului)
Citește regulamentul promoției.

În țară sau în străinătate, călătoriile tale merg ca pe roate

De sărbători îi vrei pe cei dragi lângă tine, e normal. Fie te duci în vizită, fie plănuiești să-i scoți la iarbă verde, o călătorie e mereu o idee bună. 
Dacă ești cu dor de ducă în țară, nu uita de rovinieta. Dacă ești cu dor de ducă în străînătate, nu uita de asigurarea de călătorie ING Travel Protect. Ambele le poți achiziționa prin ING Home’Bank.

Orice achiziție a unei roviniete cu valabilitate de minimum 90 de zile sau a unei asigurări de călătorie ING Travel Protect în perioada 08 - 22 aprilie 2015, îți oferă o șansă la tragerea la sorți pentru un set de valize Samsonite. (All Direxions-Troller Spiner Exensibil 77 cm Negru; Troller Spiner Exensibil 55 cm Negru și un Troller copii Disney wonder 52 cm, Hardside – Spiderman sau Minnie Floral -la alegere-).

Vezi lista câștigătorilor.

Regulamentul promoției.

Reîncarci și câștigi

Dacă în perioada 01 - 15 aprilie 2015 alegi varianta confortabilă de a-ți reîncarcă cartela PrePay prin ING Home’Bank sau la orice bancomat ING cel puțin de 2 ori cu suma minimă de 5 Euro, poți câștiga, prin tragere la sorți:

1 x iPhone 6

Dacă te și afli printre primii 200 de clienți care fac asta, primeșți automat și un voucher electronic de la eMAG, în valoare de 20 lei că să-ți cumperi ce vrei tu.

Spor la reincarcari și nu uita “Cine încarcă de dimineață, primește voucher”!

Câștigătoarea premiului iPhone 6 este Savu Cristina Gabriela, clientă a ING Office-ului Constanța Capitol. Felicitări!

Vezi lista câștigătorilor.

Regulamentul promoției.

Câștigi 8,888 minute de timp liber ori de câte ori folosești ING Home'Bank

Perioada: 23 februarie 2015 – 20 aprilie 2015

Vezi aici lista câștigătorilor.

Nu pierde timpul la ATM-uri sau la cozile de la ghișee. Plătește ușor cu serviciul gratuit (cu parolă și SMS) de ING Home'Bank și vei fi înscris automat în tragerea la sorți pentru unul din premii.

Premii:

 • Dacă n-ai mai intrat de mult timp în Home'Bank sau tocmai l-ai achiziționat / activat și faci minim 3 tranzacții pe perioada campaniei, dintre care cel puțîn una prin aplicația de telefon mobil Home'Bank, poți câștiga:

1X
MacBook

Air

3X
Amazon 

Kindle

 • Dacă îți folosești Home'Bank-ul, dar încă nu ai încercat aplicația de telefon mobil, nu-i timpul pierdut. Câștigi și timp și poate și un premiu dacă o descarci și faci minim 3 tranzacții pe perioada campaniei. Vei fi înscris automat în tragerea la sorți pentru:

1X
iPhone 6

3X
Căști

Urbanears

 • Dacă deja câștigi o mulțime de timp folosind aplicația ING Home'Bank, ai mari șanse să fii înscris în tragerea la sorți pentru unul din premiile de mai jos. Cu doar 6 tranzacții pe perioada campaniei, dintre care cel puțin una prin opțiunea Plata către un prieten poți câștigă:
1X
Drona
Parrot
3X
Smartwatch
Motorola

Intră în ING Home'Bank

Citește regulamentul campaniei aici.

Vino cu salariul la ING și câștigi

Vino cu salariul la ING în perioada 25 noiembrie 2014 – 31 martie 2015 și poți câștiga premii prin tragere la sorți. Promoția  se adresează doar clienților care au primit o informare de la ING Bank prin email, SMS, scrisoare.

Citește regulamentul promoției.

Câștigi 10 lei la o tranzacție prin ING Ofertele mele

De Mărțișor, "Ofertele mele" includ reduceri speciale, dar și un bonus de 10 lei pentru clienții care efectuează minim o tranzacție utilizând acest serviciu, în perioada 1-8 martie.

Această campanie se adresează exclusiv clienților selectați.

Citește regulamentul.

Recomandă clienți noi la ING și puteți câștigă împreună!

Dacă ești client ING și recomanzi  un prieten, iar prietenul tău devine și el client ING de tip persoană fizică, microcompanie, PFA sau Profesie Liberală toată lumea are de câștigat: tu primești titlul de membru de onoare al Clubului Oamenilor Mari și suma de  50 de lei pentru fiecare prieten care devine client. Împreună puteți câștigă 1.000 lei fiecare prin tragere la sorți. Prietenul tău câștigă 50 de lei dacă vine cu salariul la ING până pe 31 martie 2015.

Vezi lista câștigătorilor.

Spor la recomandări!

Citește regulamentul campaniei.

Vino cu salariul/pensia la ING și primești 100 de lei în cont

100 de lei ajung la cei care înțeleg de ce e mai bine să-ți aduci salariul/pensia la ING. Dacă îți virezi salariul într-un cont ING în perioada 10 octombrie 2014 – 31 martie 2015, iar contul curent este deschis până pe 31 decembrie 2014, primești un bonus de 100 de lei din partea noastră. Promoția se adresează exclusiv angajaților dintr-un număr limitat de companii și pensionarilor.

Vezi lista câștigătorilor.

Citește regulamentul promoției.

Primăvara aceasta plătești cumpărăturile cu orice card Visa și poți câștiga o mașină 4x4

Perioada 23 februarie – 5 aprilie 2015, exclusiv în magazinele Kaufland.

Visa și Kaufland îți oferă șansă de a câștigă mii de premii, printre care și o mașină pregătită pentru orice drum ai avea.

Tot ce trebuie să faci este să plătești cumpărăturile folosind cardul Visa și să razuiesti talonul primit de la orice casă de marcat pentru a vedea dacă ai câștigat.

Premii:

Te așteaptă, pe loc, mii de vouchere în valoare de până la 100 de lei. Însă chiar și taloanele necâștigătoare îți pot aduce o mare bucurie. Completează talonul necastigator cu datele tale și introdu-l în urna pe care o găsești în zona caselor de marcat. Acestea vor intră în cursa pentru premiul cel mare (o mașina 4x4), acordat prin tragere la sorți.

Plățile făcute cu cardul tău Visa sunt acum nu doar mai simple, mai rapide și mai sigure, ci și aducătoare de premii.

Citește regulamentul campaniei.

Activezi un mandat Direct Debit sau faci două tranzacții de plată factură cu ING Home'Bank și poți câștiga o tabletă

Perioada : 08 august 2014 – 31 ianuarie 2015

Efectuează din contul curent prin intermediul ING Home’Bank minim 3 (trei) tranzacții de plată factură utilități sau activează un mandat Direct Debit și menține-l activ pe toată durata campaniei.
Dacă ești norocos, poți câștiga o tabletă Samsung Galaxy Note 10.1

Promoția este valabilă doar pentru clienții care au primit din partea Organizatorului un email prin care informat de prezența campanie.

Regulamentul complet al campaniei.

Plătești ușor impozitele și câștigi ușor cu Visa

Perioada: 25 noiembrie 2014 – 31 martie 2015

Nu pierde timpul la ATM-uri sau la cozile de la ghișee. Plătește ușor impozitele sau taxele locale cu orice card Visa prin una din următoarele modalități și intri automat în tragerea la sorți pentru unul din cele 381 de premii.

 • prin intermediul terminalului POS situat în locațiile primăriilor și a oficiilor poștale care acceptă plata cu carduri Visa,
 • în locațiile special amenajate Visa,
 • la infochioscurile care permit plata taxelor și impozitelor cu cardul,
 • online pe www.ghișeul.ro sau pe alte platforme de plata online a taxelor și impozitelor.

Premii:

 • 5 premii zilnice, cu valoare echivalentă a impozitului plătit de către câștigător. Valoarea unui premiu zilnic nu va fi mai mică de 100 lei și nu va depăși 500 lei net. În total se vor acordă 380 premii zilnice
 • 1 premiu mare la finalul promoției, reprezentând echivalentul a 10 impozite plătite de câștigător prin intermediul tranzacției câștigătoare, mai exact de 10 ori tranzacția înapoi în cont. Valoarea premiului mare nu va fi mai mică de 1.000 lei și nu va depăși 10.000 lei net.

Citește regulamentul campaniei.

Câștigă carburant să traversezi pământul!

Perioada campaniei: 3 noiembrie 2014 – 31 ianuarie 2015 (inclusiv)

Avantaje:

dacă-ți place să călătorești, VISA, ING și MOL îți fac cinste cu carburantul!
plătește cu orice card VISA pentru achizițiile din benzinăriile MOL, înscrie codul promoțional și poți câștigă sute de premii în carburant

Premii:

Marele premiu: Card de carburant în valoare de 30.000 lei, TVA inclus
400 de premii instant: Card de carburant în valoare de 300 lei, TVA inclus
Citește regulamentul campaniei.

Rovinieta îți poate aduce un GPS

Perioada campaniei: 18.12.2014 – 15.01.2015

Cine poate participa la această campanie?

 • Clienții ING care dețin un cont curent în lei la ING Bank și au serviciul ING Home’Bank;
 • Au împlinit vârsta de 18 ani până la dată începerii campaniei;
 • Au domiciliul sau reședința în România;
 • Pe perioada desfășurării campaniei promoționale achiziționează prin intermediul serviciului ING Home’Bank produsul rovinieta, indiferent de categoria autovehiculului cu perioada de valabilitate de minimum 30 zile (inclusiv) , tranzacția de achiziție rovinieta realizată în condițiile menționate are status ,,Confirmat’’.

Rovinieta se poate achiziționa doar prin intermediul serviciului ING Home’Bank. Fiecare participant poate achiziționa în perioada campaniei promoționale un număr nelimitat de roviniete, pentru propriul autovehicul sau pentru cel al unor terțe persoane, pentru fiecare rovinieta achiziționată cu o perioada de valabilitate de minimum 30 zile, primind un drept de participare la extragerea la sorți a campaniei. Mai multe roviniete achiziționate, mai multe șanse de câștig.
Intră în ING Home'Bank

Premiile campaniei:
Clienții ING care dețin un cont curent în lei la ING Bank, serviciul ING Home’Bank și achiziționează prin intermediul acestuia produsul rovinieta cu o valabilitate de minimum 30 de zile, vor fi înscriși automat în tragerea la sorți pentru a câștigă unul din cele 5 sisteme de navigare ( GPS) Garmin Nuvi 66LM,diagonală 6.0”, harta Full Europe + Update gratuit al hărților pe viață.

Vezi lista câștigătorilor.

Citește regulamentul promoției.

Sărbători cu premii la reîncărcare 2014

Așa cum te-am obișnuit, reîncărcările cartelei de mobil îți pot aduce premii.

Dacă faci prin ING Home’Bank sau la orice bancomat ING cel puțin 2 reincarcari de minimum 5 Euro fiecare, în perioada 15 - 31.12.2014, poți câștiga, prin tragere la sorți:

 • 1 x iPhone 6

Fiecare 2 reincarcari, îți pot aduce o șansă în plus la tragerea la sorți, așa că reîncarcă și pentru prieteni, rude, vecini, etc. deoarece mai multe reincarcari înseamnă mai multe șanse la câștig.

Oricum ar fi, știi că reîncărcarea e simplă și nu-ți ia timp.

Spor la reincarcari!

Câștigătorul campaniei este Augustin Crețu, client al ING Office Iași Nicolina.

Regulamentul promoției.

Economisești și câștigi

Dacă aduci minim 1.000 de lei în contul tău ING Economii până pe 31 decembrie 2014 (inclusiv), intri în tombolă pentru marele premiu de 5.000 de euro! Chiar și sumele mai mici sunt premiate, pentru că poți câștigă prin tragere la sorți unul din cele 5 premii a câte 1.000 euro dacă aduci minim 150 lei în contul de economii.

Citește regulamentul promoției.

Vezi lista câștigătorilor.

Campania „Business roditor cu ING Profesional”

Ia-ți pachetul ING Profesional în perioada 11 august-31 octombrie 2014 și beneficiezi de 0 taxe fixe în primul an.

Astfel, clienții persoane juridice* care achiziționează pachetul în perioada campaniei vor fi scutiți de plata următoarelor taxe:

 • taxa pentru deschiderea contului curent în lei Cont’Rol, în valoare de 50 de RON
 • taxa de administrare a cardului Business Manager în primul an, în valoare de 40 de RON
 • taxa de administrare a contului curent în lei Cont’ROL în primul an de activitate cu ING Bank, în valoare de 120 de RON (10 RON/lună x 12 luni)
 • taxa de interogare RECOM, în cazul în care compania nu aduce Certificatul Constatator de la Registrul Comerțului valabil, în valoare de 40 de RON (valabil doar în cazul societăților comerciale)

Pachetul ING Profesional include cont curent, card de debit și ING Home’Bank, serviciul de internet banking.

Citește regulamentul campaniei.

* promoția nu se aplică PFA-urilor

Câștigă al 13-lea salariu cu VreauCredit și ING Bank

Plătește cu cardul Visa și câștigi!

În perioada 3 noiembrie - 14 decembrie 2014, cumpărăturile la Kaufland îți pot aduce mii de premii!

Plătește în magazinele Kaufland cu orice card Visa și noi te premiem! Poți câștiga instant mii de carduri cadou pe care le poți folosi la cumpărături, la Kaufland, sau chiar marele premiu, un autoturism 4x4.

Consultă regulamentul.

Câștigă o excursie în Honolulu cu ING Credit Card

Perioada campaniei: 7 noiembrie – 15 decembrie 2014 (inclusiv) 
Avantaje:

pentru orice cumpărătură de peste 100 de lei poți opta să o plătești în 12 rate cu 0% dobândă sau 24/36 rate cu 12% dobândă fixă/an*
poți lua până la 35.000 lei în limita a 3 salarii nete și venitul net minim acceptat este 1.500 lei
ai 35 de lei taxa de emitere a cardului și, începând cu al doilea an, 35 de lei taxa de administrare card
tu alegi cât să rambursezi lunar: 5%, 10% sau 15% din suma utilizată

Premii:

excursie în Honolulu pentru 2 persoane + bani de cheltuială
taxa de emitere ZERO pentru clienții ING existenți la data de începere a campaniei care își iau ING Credit Card și fac cel puțin o tranzacție în perioada campaniei.

Citește regulamentul campaniei.

Vezi lista câștigătorilor.

Vino cu salariul la ING si castigi

Vino cu salariul la ING în perioada 25 noiembrie 2014 – 31 martie 2015 și poți câștiga premii prin tragere la sorți. Promoția  se adresează doar clienților care au primit o informare de la ING Bank prin email, SMS, scrisoare.

Citește regulamentul promoției.

Câștigă un MacBook Air pe zi cu ING Credit Card

Perioada campaniei: 21 noiembrie – 30 noiembrie 2014 (inclusiv)

Premii:

Cu ING Credit Card ai șanse la un MacBook Air în fiecare zi pe perioada campaniei. Pentru a fi înscris automat la tragerea la sorți trebuie să faci minim 1 tranzacție pe durata campaniei promoționale.

Citește regulamentul campaniei.

Vezi lista câștigătorilor.

ING Travel Protect pentru vacanțe liniștite

Dacă doriți să călătoriți fără griji, vă propunem o asigurare de călătorie pe care o încheiați o singură dată și este valabilă tot anul: ING Travel Protect. În plus, în cazul în care ați plecat la drum împreună cu toată familia (soț/soție și copii), asigurarea nu vă acoperă numai pe dumneavoastră ci și pe cei dragi, ca să nu mai fie nevoie să le faceți asigurări individuale. Puteți achiziționa asigurarea direct din ING Home’Bank iar dacă o achiziționați în perioada 18.08 – 30.09.2014, puteți câștiga unul din premiile promoției :

5 seturi de badminton Artengo Easy Set 3m ARTENGO;
5 seturi de scuba diving Palau Elastic Cressi CRESSI;
5 plăci de bodyboarding.
Călătorii fără griji!

Vezi lista castigatorilor.

Regulamentul promoției.

Reîncărcarea lunară îți poate aduce premii pe măsură

Dacă îți reîncarci cartela de mobil în perioada 01 - 31.10.2014, prin ING Home'Bank sau la orice bancomat ING cu minimum 5 Euro, poți câștiga, prin tragere la sorți, premiul oferit luna aceasta:

 • 1 x iPhone 5S

Fiecare reîncărcare îți poate aduce o șansă în plus la tragerea la sorți, așa că reîncarcă și pentru prieteni, rude, vecini, etc. deoarece mai multe reîncarcari, mai multe șanse la câștig. Oricum ar fi, știi că reîncărcarea e simplă și nu-ți ia timp.

Spor la reincarcari!

Vezi lista câștigătorilor lunii octombrie.

Vezi lista câștigătorilor lunii septembrie.

Vezi lista câștigătorilorlunii august.

Regulamentul campaniei.

Vacanțele dese îți pot aduce o geantă de picnic

Dacă plănuiești să călătorești pe meleaguri românești, cu ING Home’Bank îți iei vinieta simplu și rapid. Poți să o cumperi chiar și din aplicația de mobil, și astfel scapi de orice posibil stres. Fiecare vinieta cumpărată este o șansă la tragerea la sorți unde poți câștiga una din cele 10 genți superbe frigorifice de picnic. Mai multe viniete, mai multe șanse de câștig, așa că fă o fapta bună și pentru rude sau prieteni.

 Grăbește-te pentru că oferta este valabilă până pe 31.08.2014


Vezi lista câștigătorilor.

 Regulamentul promoției

Câștigă un weekend la mare doar răspunzând la o întrebare

Dacă răspunzi la întrebarea "Ce folosești, cartelă PrePay sau abonament?", fie prin e-mailul primit din partea băncii sau la afișarea mesajului la ATM, poți câștiga prin tragere la sorți un voucher pentru un w-end la mare, în stațiunea Mamaia.

Simplu și rapid, așa cum te-am obișnuit deja.

Voucherul pentru un weekend la mare a fost câștigat de către Chiș Darie Laurian, client al ING Office Cluj Mănăștur Big. Îi urăm distracție plăcută!

Regulamentul campaniei.

RCA redus cu până la 20%

Dacă mergem cu mașina și nu avem RCA-ul încheiat: primim o amendă cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei. Nu-i deloc o perspectivă confortabilă să vi se întâmple așa ceva. Știm bine că lumea își dorește o reducere cât mai mare la RCA, așa că până pe 31.08.2014 puteți beneficia de reduceri de până la 20%, oferite de Amsterdam Broker de Asigurare. 

Efort zero 
RCA-ul se obține fără nici o bătaie de cap, direct din ING Home’Bank sau din Office-ul ING de care aparțineți. De oriunde v-ați hotărât să o luați, este bine să aveți talonul mașinii la îndemână. Simplu și ușor, fără întârzieri și fără un milion de agenți.

Aveți de unde alege
Am introdus și 2 noi asigurători în ofertă, crescând-o la 5 companii de asigurare. Astfel, primiți 5 oferte ca la final să faceți cea mai bună alegere.

Cu atâtea vești bune, ce rost are să riscați o amendă?

Vino cu pensia la ING și beneficiezi de retrageri gratuite și de la bancomatele altor bănci

Dacă îți virezi pensia într-un cont ING în perioada  01 Iunie 2014 – 17 Octombrie 2014 (inclusiv), iar contul curent este deschis până pe 31 Iulie 2014, retragi bani de la bancomatele oricărei  bănci, fără comision. Promoția se adresează exclusiv pensionarilor care sunt clienți sau își vor deschide relația în ING Office Zalău Silvaniei.

Citește regulamentul promotiei.

Cardul ING MasterCard îți poate aduce un iPad

Ia-ți un card MasterCard Contactless sau Credit Card de la ING Bank, completează talonul de concurs disponibil în ING Office și poți câștiga unul din cele 9 iPad-uri oferite prin tragere la sorți.

Vezi lista câștigătorilor.

Vezi regulamentul campaniei.

Vino cu pensia la ING și primești 100 de lei în cont

100 de lei ajung la cei care înțeleg de ce e mai bine să-ți aduci pensia la ING. Dacă îți virezi pensia într-un cont ING în perioada  01 Iunie 2014 – 17 Octombrie 2014 (inclusiv), iar contul curent este deschis până pe 31 Iulie 2014, primești un bonus de 100 de lei din partea noastră. Promoția se adresează exclusiv pensionarilor care sunt clienți sau își vor deschide relația în ING Office Bistrița Eminescu.

Citește regulamentul promotiei.

Visa, alături de Kaufland, îți oferă șansa de a câștiga o mașină

În plus, poți câștigă premii instant constând în vouchere de cumpărături, pe care le poți folosi oricând în magazinele Kaufland. 1000 de vouchere a câte 50 de lei, 2000 de vouchere a câte 20 de lei și 13000 de vouchere a câte 10 lei te așteapta să le câștigi pe loc, după casele de marcat.

Folosește-ți cardul de fiecare dată când vrei să faci cumpărături și vei descoperi că toate plațile devin mai simple, mai rapide și mai sigure. Folosind cardul tău Visa pentru a-ți plăti orice  cumpărătură la Kaufland, poți caștiga oricare din premiile promoției în perioada 19 mai - 29 iunie 2014. Plătește cu orice card Visa, cere la casele de marcat talonul razuibil care îți poate aduce premiul instant sau îți oferă șansa de a te înscrie la tragerea la sorți pentru marele premiu  - o mașină.

Citește regulamentul campaniei.

Plătește cu MasterCard și poți câștiga 4000 lei săptămânal

Plătește cu cardul tău MasterCard de la ING în magazine sau online și poți câștiga 4000 de lei săptămânal în perioada 12 mai - 20 iulie 2014.

Vezi lista castigatorilor.

Citește regulamentul promoției.

Deschide porțile parcului Disneyland® Paris cu Mickey

Vara asta, copilul tău poate deschide porțile parcului Disneyland® Paris împreună cu Mickey Mouse. Ia-ți un card ING MasterCard® Contactless sau Credit Card și poți câștiga trei zile de vis împreună cu familia ta, într-un loc plin de magie. Perioada promoției este 12 mai - 20 iulie 2014.

Câștigător: Mihai Claudiu Mitre, București,  ING Office Dorobanți

Citește regulamentul promoției.

Vacanțe fără griji tot anul

Ne dorim să călătoriți ușor și fără griji, de aceea vă propunem o asigurare de călătorie pe care o încheiați o singură dată și este valabilă tot anul.

Ca să ducem eficientizarea până la capăt, în cazul în care ați plecat la drum împreună cu toată familia, asigurarea nu vă acoperă numai pe dumneavoastră ci și pe cei dragi, ca să nu mai fie nevoie să le faceți asigurări individuale.

Puteți alege din 2 produse, ambele beneficiind de avantajele descrise mai sus: Opțiunea ING Travel sau ING Travel Protect.

Indiferent de varianta pe care o alegeți, orice achiziție a asigurării ING Travel Protect sau a Opțiunii ING Travel în perioada 28.04 - 30.05.2014 vă înscrie automat în tragerea la sorți pentru un set de valize Samsonite Cordoba Duo (104L și 33L) și o valiză Samsonite Dreams (28 pentru copii).

Câștigătorul promoției: Buche Bogdan Georgian, client al ING Office-ului Buzești

Regulamentul promoției.

Călătorii însorite cu ING Home'Bank

Fie că vrei să călătorești pe meleaguri românești sau la vecinii din Ungaria, cu ING Home'Bank îți iei vinieta simplu și rapid, o cumperi chiar și din aplicația de mobil, și scapi de orice posibil stres. Pentru cei prudenți, care își iau vinieta cu valabilitate de minimum 30 de zile, avem și o promoție.

Dacă mânuiești rapid aplicația și ești printre primii 200, primești un voucher de 20 de lei de la eMAG.

În plus, fiecare vinieta cumpărată este o șansă la tragerea la sorți unde poți câștiga premiul cel mare: o bicicletă mountain bike Merida și un suport de bicicletă pentru mașină, THULE.

Mai multe viniete, mai multe șanse de câștig, așa că fă o faptă bună și pentru rude sau prieteni. Lor le faci un serviciu iar ție îți cresc șansele de câștig.

Grăbește-te pentru că oferta este limitată: 17.04.2014 - 16.05.2014.

Regulamentul promotiei.

Bicicleta mountain bike Merida și suportul THULE de bicicletă pentru mașină, au fost câștigate de către Andrei Ciornea, client al ING Office Constanța Delfinariu.

Vezi lista câștigătorilor

Sărbători cu premii la reîncărcare

Așa cum te-am obișnuit, reîncărcările cartelei de mobil îți pot aduce premii.

Dacă faci prin ING Home’Bank sau la orice bancomat ING cel puțîn 2 reincarcari de minimum 5 Euro fiecare, în perioada 14.04-11.05, poți câștiga, prin tragere la sorți,un iPhone 5S, 16 GB, negru.

Iar dacă te grăbeșți și ești printre primii 200 de clienți care reîncarcă de cel puțin 2 ori cu o valoare de minimum 5 euro, primești un voucher în valoare de 20 lei, pe care să-l folosești la eMAG.

Fiecare 2 reincarcari, îți pot aduce un voucher sau o șansă în plus la tragerea la sorți, așa că reîncarcă și pentru prieteni, rude, vecini, etc. deoarece mai multe reincarcari, mai multe șanse la câștig.

Oricum ar fi, știi că reîncărcarea e simplă și nu-ți ia timp.

Spor!

Telefonul iPhone 5S, 16 GB negru, a fost câștigat de către Tabacariu Alina, clientă a ING Office Theodor Pallady.

Regulamentul promoției.

Vezi lista câștigătorilor.

Plătește cu cardul tău VISA de la ING și poți câstiga bilete la finala Cupei Mondiale FIFA 2014

Este șansa vieții tale! 

VISA îți oferă ocazia de a urmări împreună cu un prieten finala de la Rio de Janeiro a Cupei Mondiale FIFA 2014.
În plus, poți câstiga în fiecare săptămână un televizor LED Smart TV 3D, Full HD, 107 cm, Sony.
Doar plătește cu cardul tău VISA de la ING în perioada 1 aprilie – 12 mai 2014 și ești automat înscris la tragerile la sorți.
Fiecare cumpărătură cu VISA este o șansă de câștig.

Succes!
Află mai multe.
Promoție valabilă în perioada 1 aprilie – 12 mai 2014. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți. Citește aici detalii și regulamentul promoției.

Plătește azi la Lidl cu cardul tău Visa și poți câstiga mii de premii

Plătește în orice magazin Lidl cu cardul tău VISA și poți câstiga:
-  1200 premii săptămânale constând în vouchere de cumpărături în valoare de 40 lei 
-  6 vacanțe în Malta de 2 persoane pentru 6 nopți /săptămână.
Perioada campaniei este 7.04-18.05.2014 Detalii despre promoție.

Castiga salariul tau pe un an!

Dacă îți virezi pentru prima oară salariul într-un cont ING în perioada 14 martie – 31 august 2014, iar contul curent este deschis până pe 31 mai 2014, ai șansa să câștigi prin tragere la sorți salariul tău pe un an de zile sau unul din cele 10 premii în bani în valoare de 3.000 lei fiecare.

Vezi lista câștigătorilor.

Citește regulamentul promoției.

Cu ING Personal poți câstiga valoarea creditului și 100 lei la refinanțare

Creditul de nevoi personale ING Personal are o calitate fantastică în perioada 04 martie – 05 mai 2014 (inclusiv). Se poate plăti singur. 

Asta pentru că poți câstiga săptămânal, prin tragere la sorți, valoarea creditului luat (în limita a maximum 20.000 lei). Iar dacă refinantezi creditele de la alte bănci printr-un ING Personal, primești garantat 100 lei și intri automat și în tragerea la sorți unde poți câștigă valoarea creditului.

Câștigători

Pentru că și-a luat creditul ING Personal:

 • Catoteanu Marius din Timișoara a câștigat 20.000 lei
 • Gheară Claudia Maria din Craiova a câștigat 8.750 lei
 • Ribu Roxana din București a câștigat 20.000 lei
 • Raceu Tiberiu Dumitru a câștigat 20.000 lei
 • Ivan Steluța a câștigat 4.300 lei
 • Perța Aranca Maricica a câștigat 5.000 lei
 • Gavrilă Mircea Gabriel a câștigat 12.000 lei
 • Veress Levente-David a câștigat 3.500 lei
 • Chircă Rodica – Simona a câștigat 6.959 lei

Vezi lista câștigătorilor premiului de 100 lei garantat la refinanțarea creditelor de la alte bănci printr-un ING Personal în perioada 4 - 31 martie.

Citeste regulamentul promoției.

Economiile aduc fericirea și poate chiar premiul de 5.000 euro

Dacă aduci minim 1.000 de lei în contul tău ING Economii până pe 10 mai 2014 (inclusiv). Chiar și sumele mici sunt premiate, pentru că poți câștigă prin tragere la sorți unul din cele 5 premii a câte 1.000 euro dacă aduci minim 150 lei în contul de economii.Citește regulamentul promotiei Castigatoarea marelui premiu al campaniei „Economisesti si castigi”, in valoare de 5.000 de euro, este doamna Raluca Zagura, clienta a ING Office Gorjului

Câștigătorii celor 5 premii în valoare de 1.000 de euro fiecare sunt:

 • Ionuț Ianciof, client al ING Office Constanța Mircea cel Bătrân
 • Tudor Petre Marin, client al ING Office Aviației
 • Nicușor Laurențiu Zaharia, ING Office Giurgiului
 • Ruxandra Irina Ciocîrlan, ING Office Bălcescu
 • Alin Gabriel Popa, ING Office Pitești Petrochimistilor

Vino cu salariul la ING și primești 100 de lei în cont

100 de lei ajung la cei care înțeleg de ce e mai bine să-ți aduci salariul la ING. Dacă îți virezi salariul într-un cont ING în perioada 3 martie – 31 august 2014, iar contul curent este deschis până pe 18 mai 2014, primești un bonus de 100 de lei din partea noastră. Promoția se adresează exclusiv angajaților dintr-un număr limitat de companii și pensionarilor.

Vezi lista câștigătorilor.

Citește regulamentul promotiei.

Vacanță fără griji prin ING

Suntem convinși că dacă ai planuri să mergi la schi la început de an și vrei să te bucuri liniștit de vacanță, îți vei lua asigurarea ING Travel Protect și vinieta. Nu neapărat pentru că 50% din suma plătită pe vinieta ți se va întoarce înapoi în cont, dar este reconfortant să știi că te numeri printre cei 15% din românii care se protejează, atât pe el cât și familia, atunci când pleacă în străînătate.

Așadar, fă-ți vacanță de schi mai lipsită de griji. După ce ai achiziționat asigurarea ING Travel Protect și vinieta de maxim 30 de zile pentru România, categoria Autoturisme, sau Ungaria, categoría D1 – Autovehicule cu MTMA<=3,5 tone (inclusiv remorcă) direct din ING Home’Bank , 50% din prețul vinietei se întoarce la ține în cont în maxim 10 zile lucrătoare după sfârșitul campaniei.

Îți dorim distracție plăcută!

Regulamentul promoției.

Activezi un mandat Direct Debit sau faci două tranzacții cu ING Home’Bank și poți câstiga un smartphone

Faci minim două tranzacții pe lună sau activezi un mandat de direct debit în perioada 01.08.2013 - 31.12.2013 și poți câstiga lunar un smartphone Samsung Galaxy S4.

Vezi regulamentul promotiei.

Câștigători:

august  -  Manolescu Constantin Dănuț din București
septembrie - Predescu Marius Mirel din Timișoara
octombrie - Monea Daniel Valeriu, București
noiembrie - Tekse Barna, Târgu Mureș
decembrie - Nedieanu Saviana, București

Depune minim 300 de lei în ING Economii și poți câstiga bani pentru o excursie

Vezi aici cei 3 câștigători ai campaniei.

Plătește cu MasterCard și poți câstiga premii săptămânale.

Cum ar fi să câștigi în fiecare week-end din decembrie premii săptămânale sau marele premiu de 3.000 euro? Sigur ți-ar conveni. Câștigul e la îndemână, trebuie doar să scoți cardul tău MasterCard de la ING și să-l pui la treabă.

Citește regulamentul promoției.
Vezi lista câștigătorilor.

Premii lunare la reîncărcare

Câștigă o excursie cu doar 3 reîncarcari sau premii lunare super mega cool.

Orice reîncărcare a cartelei de mobil de la bancomatele ING sau din ING Home'Bank (desktop sau aplicația pentru mobil) cu o valoare de cel puțin 5 euro la oricare operator  pentru rudă, prieten, vecin, etc și intri automat în tragerea la sorți pentru premiile lunare.

Regulamentul promoției.
Vezi lista câștigătorilor.

Recomandă ING MasterCard Contactless și câștigi

Câștigă o excursie de vis la Disneyland® Paris pentru întreaga familie

Iarna asta, copilul tău poate aprinde bradul de Crăciun la Disneyland® Paris. Ia-ți un card ING MasterCard® Contactless sau Credit Card și poți câstiga trei zile de vis împreună cu familia ta, într-un loc plin de magie. Perioada promoției este 1 octombrie – 22 noiembrie 2013.

Citește regulamentul promoției.
Vezi lista câștigătorilor

Câștigă premii Disney cu ING MasterCard!

Vino la standul ING Bank din companía ta, completează formularul de deschidere relație și poți câstiga un cadou original Disney.

Citește regulamentul promotiei.

Dublează-ți economiile

Dacă economisești minimum 500 lei în ING Economii/Depozit Bonus în perioada 1 iulie - 15 iulie 2013 ai șansa să îți dublezi suma economisită. Promoția se adresează clienților ING care la data începerii promoției aveau în ING Economii/Depozit bonus sume mai mici de 500 lei.

Vezi lista câștigătorilor.

Citește regulamentul campaniei.

Ia-ți RCA de la noi și primești 10% înapoi!

Când eșți client ING nu-ți mai pierzi timpul cu achiziția RCA-ului. Stai frumos acasă și achiziționezi polița prin ING Home'Bank, simplu și rapid. Sau vii la orice ING Office cu buletinul și talonul mașinii și îți iei RCA-ul imediat. Nu te taxăm cu nimic în plus la achiziționarea poliței, ba chiar îți dăm 10% înapoi din suma plătită dacă închei asigurarea până pe 31.07.2013.

Durează cât ți-ai face un sandviș cu pâine prăjită, unt și cașcaval, în loc să dureze cât ai găti un curcan la cuptor, adică cel puțin două ore.

Citește regulamentul promoției.

Trăiește o experiență unică la concertul Beyonce cu MasterCard

Ia-ți un card ING MasterCard Contactless sau un ING Credit Card în perioada 26 martie – 3 mai 2013 și poți fi norocosul câștigător al unuia din cele 2 pachete VIP la concertul Beyonce de la Berlin din 24 mai.

Unde mai pui că acum emiterea cardului ING Credit Card este gratuită, iar ING MasterCard Contactless costă 20 lei în loc de 50 de lei.

Vezi lista câștigătorilor.

Citește regulamentul promoției.

Zboruri fără turbulențe pentru PFA-urile care aleg ING

Până pe 15.06.2014 îți poți lua ING Profesional fără să mai plătești:
•    Taxa deschidere cont - 0 RON
•    Taxa de administrare a contului ING Cont'ROL în primul an de activitate cu ING Bank - 0 RON

Oferta este valabilă între 07.04.2014 - 15.06.2014.
Oferta este valabilă numai în cazul în care reprezentantul legal al PFA-ului deține cel puțin un cont curent de persoană fizică la ING Bank la data achiziționării pachetului ING Profesional adresat PFA-urilor sau achiziționează contul curent cu card de debit atașat, ING Card Complet, destinat persoanelor fizice odată cu Pachetul ING Profesional adresat PFA-urilor.

Citește regulamentul promoției.

Consimtamant de utilizare cookies

Colectam anumite date in timp ce utilizezi website-ul ING, pentru a-i asigura functionarea corecta, pentru a-ti asigura siguranta in timpul navigarii si pentru a respecta reglementarile in vigoare.

De asemenea, avem nevoie de acordul tau in timp ce navighezi pe ING.ro pentru a:

 • studia modul în care utilizezi site-ul nostru si alte servicii pentru a le putea imbunatati
 • stabili care dintre produsele, serviciile si ofertele noastre pot fi relevante pentru tine
 • adapta mesajele de marketing pe care le vei vedea pe retelele sociale, in aplicatii si pe alte site-uri web

Selecteaza Sunt de acord daca este in regula sa folosim aceste cookies.

Selecteaza Setari cookies daca preferi sa alegi tipurile de module cookie pe care le folosim.

Iti poti modifica preferintele în orice moment. Trebuie doar sa faci clic pe link-ul "Setari Cookie" din partea de jos a oricarei pagini din site.