Serge Offers

  Serge Offers a preluat rolul de Head of Business Banking și Deputy CEO începând cu 1 februarie 2022, după ce a ocupat funcția de CFO al ING Bank România trei ani și jumătate. În această funcție, Serge este responsabil pentru dezvoltarea diviziei de Business Banking, ce răspunde nevoilor financiare ale antreprenorilor cu o cifră de afaceri anuală de maximum 100 de milioane de euro (450 de milioane de lei).

  Anterior, a ocupat mai multe roluri de management la sediul central al ING Group, printre care și conducerea echipelor de External & Regulatory Reporting, având o expertiză solidă în domeniul finanțelor și al reglementărilor. Pe lângă menținerea relației cu autoritățile de reglementare, Serge a făcut parte, ca reprezentant ING, din diverse asociații bancare la nivel național, european și global.
   
  În prezent, Serge este președinte al Camerei de Comerț Româno - Olandeză, în cadrul căreia, prin experiența personală și cunoștințele internaționale, susține și promovează interesele comunității de afaceri olandeze-române. De asemenea, este membru fondator și vicepreședinte al Camerei de Comerț pentru Diversitate din România.
   
  După relocarea în România, împreună cu soția sa Kim și cele trei pisici Maine Coon, Serge explorează cu plăcere tradițiile și cultura locală. În timpul liber, preferă să citească, să călătorească și practică mai multe sporturi.