Mihaela Ioniță

    Având peste 15 ani de experiență în consultanță de business, vânzări și resurse umane în cadrul unor companii prestigioase la nivel național și internațional, Mihaela Ioniță a preluat rolul de Director de Resurse Umane al ING Bank România în ianuarie 2023.

    Anterior, ea a ocupat poziția de Head of HR al Lidl România pentru aproape 2 ani, urmând pe parcursul carierei sale ariile de consultanță, apoi business și, în cele din urmă, resurse umane.

    Cariera ei a început în cadrul Deloitte și KPMG, alăturându-se apoi companiei Xerox România în 2008, unde a coordonând atât activități de vânzări, dar și procese operaționale. Din 2011 a devenit HR Director pentru aceeași companie, acoperind totodată 6 țări din Europa Centrală și de Est. În 2013 a acceptat o provocare internațională și a devenit People Services Manager pentru Coca Cola HBC Business Services Organisation (shared service center), relocându-se pentru 3 ani în Bulgaria. Ulterior a preluat poziția de Country HR Manager pentru România la Coca Cola HBC, până în februarie 2021. 

    Mihaela este absolventă a Facultății de Relații Economice din cadrul ASE București, deținând totodată și un MBA în economie la Central European University din Viena.

    Așa cum se descrie ea însăși, Mihaela este pasionată de dezvoltarea organizațiilor în parteneriat cu colegii din business și prin promovarea unei culturi deschise, colaborative, care stimulează înalta performanță.