Bogdan Boteanu
Bogdan Boteanu

Bogdan Boteanu

Bogdan Boteanu are peste 22 ani de experiență în industria bancară, timp în care a îndeplinit mai multe roluri importante, toate în cadrul ING Bank.

Din anul 2010, Bogdan este Head of Business Banking, iar în aria sa de responsabilități intră conducerea și dezvoltarea strategiei pentru segmentul de clienți Mid Corporate și IMM. În acest rol, cele mai importante realizări sunt legate de dezvoltarea organică și implementarea unui model de afaceri inovator și solid pentru acest segment, precum și formarea unei echipe performante în București și rețeaua de vânzări. Anterior, Bogdan a deținut diverse roluri de conducere în cadrul ING Bank România: Director Clienți Wholesale Banking, Director Branch Network (implicând conducerea activității sucursalelor ING) și Director Produse Wholesale Banking.

Bogdan este membru al clubului „Romanian Business Leaders” din anul 2013, organizație care aduce împreună cei mai importanți antreprenori locali și lideri de business din țară, cu scopul de a implementa împreună proiecte pe direcțiile de Antreprenoriat, Educație și bună Guvernare, destinate să transforme România într-o țară mai bună pentru oameni și pentru mediul de afaceri.

Bogdan și soția sa, Simona, au doi băieți. În timpul liber, călătoresc și preferă excursiile la munte. Bogdan crede cu tărie în motto-ul (în viață și în afaceri): ”To dare is to do” („A îndrăzni înseamnă a face”).