ING Home'Bank - legătura directă cu banca. De oriunde.
ING Home'Bank - legătura directă cu banca. De oriunde.

ING Home'Bank - legătura directă cu banca. De oriunde.

Fără să te coste în plus, primești și ING Home'Bank - cel mai prietenos serviciu de internet banking. Te conectezi, vezi tot ce se întâmplă și te folosești oricând ai nevoie de banii tăi.

* Nu ai conturi la altă banca sau ți-a fost notificată închiderea din inițiativa băncii respective.

** Valabil pentru venituri recurente și cel puțin o plata pe luna. Venituri recurente înseamnă salariu sau alte tipuri de încasări lunare, în valoare de minimum 700 lei: încasarea oricărui tip de venit recurent de la o companie sau PFA; încasări lunare de la o persoană fizică (de exemplu chirii, încasări de la rude etc.); depunere lunară a salariului în cont la bancomatul ING. Plata lunară se referă la o plată cu cardul în magazin sau online, plata unei facturi sau un transfer în lei din internet banking/Self’Bank către alte conturi decât cele proprii.

*** La retragerile în străinatate, unele bănci practică comisioane pentru folosirea bancomatelor (separat de retragerea de numerar). ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Înainte de a retrage banii, citește cu atenție mesajele care apar pe ecranul bancomatului. Dacă observi menționate alte comisioane, în afară celui de retragere, te sfătuim să mergi la bancomatul altei bănci.

ING Card Elementar îți este accesibil necondiționat de achiziția altor produse sau servicii ING. Dacă ai o sesizare cu privire la acest produs click aici