ING Home'Bank - legatura directa cu banca. De oriunde.
ING Home'Bank - legatura directa cu banca. De oriunde.

ING Home'Bank - legatura directa cu banca. De oriunde.

Fara sa te coste in plus, primesti si ING Home'Bank - cel mai prietenos serviciu de internet banking. Te conectezi, vezi tot ce se intampla si te folosesti oricand ai nevoie de banii tai.

* Nu ai conturi la alta banca sau ti-a fost notificata inchiderea din initiativa bancii respective.

** Valabil pentru venituri recurente si cel putin o plata pe luna. Venituri recurente inseamna salariu sau alte tipuri de incasari lunare, in valoare de minimum 700 lei: incasarea oricarui tip de venit recurent de la o companie sau PFA; incasari lunare de la o persoana fizica (de exemplu chirii, incasari de la rude etc.); depunere lunara a salariului in cont la bancomatul ING. Plata lunara se refera la o plata cu cardul in magazin sau online, plata unei facturi sau un transfer in lei din internet banking/Self’Bank catre alte conturi decat cele proprii.

*** La retragerile in strainatate, unele banci practica comisioane pentru folosirea bancomatelor (separat de retragerea de numerar). ING nu are niciun control asupra acestui tip de taxe. Inainte de a retrage banii, citeste cu atentie mesajele care apar pe ecranul bancomatului. Daca observi mentionate alte comisioane, in afara celui de retragere, te sfatuim sa mergi la bancomatul altei banci.

ING Card Elementar iti este accesibil neconditionat de achizitia altor produse sau servicii ING. Daca ai o sesizare cu privire la acest produs click aici