3 minute

Tu cum ai grijă și de bucurii,
și de economii?

Când cheltuim, cum economisim?

Acum avem tot mai multă grijă de banii noștri. Ne gândim de două ori înainte de a cumpăra ceva și de mai multe ori la cum să facem să punem bani deoparte. Obiceiurile de consum ne-au cam fost date peste cap – nu prea mai ieșim în oraș, gătim mai mult acasă, comandăm mai puțin de la restaurante, prioritizăm cheltuielile în funcție de noile nevoi și stilul de viață.

Conform unui studiu realizat de ING la nivel european, 44% dintre respondenți cheltuie mai puțin în contextul pandemiei, în timp ce 30% dintre ei spun că economisesc mai mult.

Pune deoparte și bani, și oferte speciale

Acum ai și mai multe moduri în care poți economisi, în timp ce continui să faci lucrurile care îți aduc bucurie. În ING Bazar poți face shopping de reduceri fără să iei ceva chiar atunci. Rezervă-ți oferta la magazinul dorit și o folosești la prima ocazie. S-ar putea să și uiți de ea, dar noi nu uităm. O să ai o surpriză plăcută în portofelul electronic, după ce faci plata cu cardul ING.

Uite care sunt avantajele tale cu ING Bazar:
Primești oferte personalizate
Ai oferte atât pentru magazine fizice, cât și online
Economisești în timp ce faci cumpărături

În ING Bazar găsești supermarketuri, magazine de electronice, magazine de fashion, sport, magazine pentru copii, cărți, magazine care să te ajute să îți dezvolți pasiunile, magazine cu decorațiuni pentru casă.

Ai reduceri la brandurile tale preferate
Uite câteva branduri care te așteaptă chiar acum în ING Bazar: Lidl, Mol, Cora, Flanco, Yves Rocher, Hervis, Decathlon online, Otter, Cărturești online, elefant, answear.
Te-am convins?

Urmărește pașii de mai jos și vezi cum te bucuri de reducerile pe care ți le dorești.
3. La secțiunea Bazar, întră în Rezervă reducerile
4. Rezervă oferta preferată din magazine sau cumpără direct de pe site-ul comerciantului prin selectarea butonului „Vreau oferta”
5. Gata, ai rezervat oferta de care ai nevoie. Tot ce mai trebuie să faci e să plătești cu cardul ING și reducerea se întoarce în portofelul tău electronic din Home Bank.
Cât de folositor ți-a fost acest conținut?
Share