Casa noua

Casă nouă?

Ce bine ar fi!

Dar...dacă se întâmplă ceva la job? Îmi mai rămân bani pentru amenajare? Oare e un moment bun să investesc într-o casă?...Mai că ți-am citit gândurile, nu-i așa? Marius și Ilona te vor ajuta să scapi de aceste temeri de casă nouă. Fiecare cu metoda lui, vezi tu care ți se potrivește.

#temerifinanciare

Dacă imi pierd jobul?

Stabilitatea jobului e importantă când e vorba de rate. Iar pierderea lui e un ditamai elefantul din cameră, o temere care nu te lasă să faci pasul cel mare. Corneliu Ionescu, consultant financiar, îi explică lui Marius de ce totuși pierderea jobului nu e un capăt de țară și ce e de făcut în caz că se întâmplă. Iar Ilona te ajută să scapi definitiv de această frică, printr-o distrugere ca la carte. Fie că vrei să discuți sau să distrugi, click acum.

icon-microfon

Ai și alte temeri de casă nouă?

Scrie-le să nu le uiți și salvează data de 11 martie în calendar, când vei putea să le vezi distruse live. Ilona și Marius abia așteaptă să vadă ce frici ai, ca să le facă praf.

Intrăm live în 11 martie 17:00

Diana Lupu

Psiholog, psihoterapeut în formare și colaborator cu Pagina de psihologie și AList Magazine, Diana vorbește despre latura emoțională a deciziei de cumparare a unei case și despre elefanții din cameră care apar la pachet. Diana analizează aceste frici mai ales din perspectiva relației de cuplu și explică cum poate o casă nouă să influențeze dinamica relației.

Corneliu Ionescu

Corneliu este consultant și trainer financiar în cadrul programului de educație financiară Banometru și vine cu o experiență de peste 20 de ani în business și consultanță. În discuțiile cu Marius Manole, Corneliu abordează teme sensibile legate de cumpărarea unei case, cum ar fi gestionarea finanțelor și soluții de avarie în cazul pierderii surselor de venit. Din fericire, vine cu soluții concrete, care vor liniști elefantul din cameră.

Alina Vâlcu

Arhitect, designer de interior și parte din echipa emisiunii Visuri la cheie, Alina vine acum să ne împărtășească din experiența ei și să ne liniștească fricile legate de amenajarea casei. Decorarea cu un buget prietenos și lista de lucruri la care trebuie să fii atent cînd îți cumperi o casă sunt temele de discuție pe care Marius Manole le abordează cu Alina. Astfel, elefantul din cameră rămâne un pur obiect decorativ, în timp ce fricile legate de amenajarea casei dispar.

icon-microfon

ING Ipotecar 7 Fix

Să-ți iei casă e o decizie importantă. Și e normal să ai tot felul de întrebări și temeri. Măcar știi că, în ceea ce privește ratele, lucrurile sunt clare și previzibile. Cu ING Ipotecar 7 Fix ai 7 ani de rate fixe și un cost foarte bun. Fă-ți chiar acum o simulare pentru toate costurile creditului tău.

Fă-ți un calcul

ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București Cod de Identificare Fiscală: RO 6151100, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/16100/1994 Număr de înregistrare în Registrul Instituțiilor de Credit RB-PJS-40 024/18.02.99 ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București este înscrisă în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal cu notificările nr. 1568, nr.10127, respectiv cu notificarea nr.30590 pentru scopul autentificării clienților băncii.