var _vwo_code=(function(){ var account_id=67512, settings_tolerance=2000, library_tolerance=2500, use_existing_jquery=false, // DO NOT EDIT BELOW THIS LINE f=false,d=document;return{use_existing_jquery:function(){return use_existing_jquery;},library_tolerance:function(){return library_tolerance;},finish:function(){if(!f){f=true;var a=d.getElementById('_vis_opt_path_hides');if(a)a.parentNode.removeChild(a);}},finished:function(){return f;},load:function(a){var b=d.createElement('script');b.src=a;b.type='text/javascript';b.innerText;b.onerror=function(){_vwo_code.finish();};d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(b);},init:function(){settings_timer=setTimeout('_vwo_code.finish()',settings_tolerance);this.load('//dev.visualwebsiteoptimizer.com/j.php?a='+account_id+'&u='+encodeURIComponent(d.URL)+'&r='+Math.random());var a=d.createElement('style'),b='body{opacity:0 !important;filter:alpha(opacity=0) !important;background:none !important;}',h=d.getElementsByTagName('head')[0];a.setAttribute('id','_vis_opt_path_hides');a.setAttribute('type','text/css');if(a.styleSheet)a.styleSheet.cssText=b;else a.appendChild(d.createTextNode(b));h.appendChild(a);return settings_timer;}};}());_vwo_settings_timer=_vwo_code.init();

Finanțează-ți calea spre independență energetică cu ING Credit Card

Aplică pentru ING Credit Card

Configurează-ți propriul sistem fotovoltaic și plătește cu ING Credit Card in 60 de rate lunare fără dobândăIndependență energetică

Generezi energie dintr-o sursă nelimitată și gratuită și poți deveni prosumator, adică primești bani pentru energia în exces, returnată în rețea. Alege soluția la cheie E.ON ca să beneficiezi de oferta ING Credit Card.

Plătește în 60 de rate cu dobândă zero

Cu ING Credit Card plătești în 60 de rate fără dobândă contribuția proprie la sistemul fotovoltaic pe care l-ai configurat împreună cu un specialist E.ON.

Primești cardul de credit cu banii pe loc

Intră în Home’Bank, secțiunea Produse->Credite->ING Credit Card și ia-ți cardul de credit 100% online! Sau vino în orice ING Office cu actul de identitate și, similar, poți primi cardul cu limita de credit pe loc.

Ai deja un card de credit ING?

Poți plăti cu el automat în 60 de rate fără dobândă la E.ON. Iar dacă vrei sa îți mărești limita de credit, completeaza formularul ca să stabilim o vizită în office.

Dacă ai prins loc în programul
AFM Casa Verde Fotovoltaice 2023

Prioritizează-ți instalarea si poți beneficia de oferta ING Credit Card dacă alegi soluția E.ON Energie România

  1. Programează instalarea sistemului fotovoltaic
  2. Configurează-ți propriul sistem fotovoltaic conform nevoilor si dorințelor tale
  3. Finanțează contribuția proprie cu ING Credit Card in 60 de rate fără dobândă

Vezi detaliile ofertei E.ON

Înainte să aplici,
verifică două chestii mici

Ca să îți faci ING Credit Card, trebuie îndeplinești următoarele condiții minime:

  • Ai cel puțin un an vechime în muncă și minimum 6 luni la actualul angajator.
  • Venitul tău lunar este cel puțin egal cu venitul minim net pe economie.

Ești client ING?

Ia-ți cardul de credit pe loc2, direct din Home’Bank. 100% online, fără niciun drum la bancă.

Intră în Home’Bank

Nu ești client ING?

Lasă-ne datele tale. Un consultant ING te va contacta să îți ofere mai multe detalii despre ING Credit Card și te va ajuta să devii client.

Aplică acum

Dacă nu te încadrezi în limita de credit pentru ING Credit Card, aplică pentru un credit de nevoi personale și beneficiezi de dobândă redusă la achiziția de panouri fotovoltaice

Shoppingul e și mai și la partenerii ING

summer-well
6 rate6
 
f64
24 rate
 
istyle
18 rate
 
altex
6 rate
 
flanco
12 rate
 
media-galaxy
6 rate
 
yellow-store
12 rate
 
pc-garage
6 rate
 
miele
12 rate
 
emag
6 rate4
 
min 500 Ron

Casa Verde Fotovoltaice 2023 este Programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională, derulat de AFM şi finanţat din Fondul pentru mediu.