header image

Cum accesați ING Business?

Accesați: https://business.ing.ro/

Pasul 1: Primiți pe SMS codul de Utilizator
Pasul 2: Primiți pe email Parola inițială, pe care vă recomandăm să o scrieți, nu să o copiați
Pasul 3: Primiți pe SMS codul unic de acces.

Parola initială va expira și va trebui să fie resetată dacă nu accesați ING Business în primele 5 zile de la primirea ei.

Descărcați din App Store/ Google Store aplicația ING Business, faceți prima logare in browserul telefonului/computerului, apoi activați aplicația de mobil, scanând qrcodul de pe computer sau introducând codul din browserul telefonului.

Șabloane de plăți din ING Business

În noua aplicație de Internet Banking ING Business, vor fi importate machetele de plăți salvate anterior în ING Home’Bank, in Favorite . Ele vor fi disponibile în Tranzacții și solicitări, -> Șabloane plăți. Veți putea oricând salva șabloane noi de plăți direct în ING Business. Găsiți și beneficiarii salvați în ING HomeBank, în Administrare si Unelte -> Baze de date -> Beneficiari plati in lei/valuta .

De asemenea, puteti folosi datele oricarei plati facuta in ultimele 3 luni pentru a efectua o noua plata.

Plăți salariale

În continuare veți putea încărca fișiere de plată pentru plățile salariale prin intermediul aplicației ING Business – se poate folosi formatul anterior din HomeBank se numește Home’Bank(Tab delimitat) sau Home’Bank(Excel)și se accesează din meniul Administrare și unelte -> Import/Export -> Șabloane import.

Ajutor în folosirea ING Business

Orice dreptunghi portocaliu vizibil cu un semn de întrebare este locul unde pot fi adresate întrebări legate de modulul respectiv. Dacă vreți să aflați mai multe despre ING Business, puteți accesa oricând ghidul de utilizator, disponibil in pagina de login.