Totu-i verde în jur, dar bugetul tău e pe roșu?

  Durata aproximativă de citire: 1 min
  Primăvara e anotimpul în care ești motivat să faci lucruri, să ajungi în locuri, dar cât de pregătit e bugetul tău pentru toate astea?
  Paștele îți pune bugetul la încercare
  Masă de Paște nu e una oarecare, așa că și bugetul trebuie să fie mai mare. La asta se adaugă cadourile de la iepuraș, decorațiunile de sezon și poate chiar niște haine noi, dacă tot ai ieșit la cumpărături.
  Mini-vacanță nu înseamnă și mini-buget
  În funcție de gradul tău de organizare, acum e momentul în care plănuiești mini-vacanța de 1 mai sau concediul de la vară. Oricare dintre ele presupune bani pentru transport, cazare, mâncare și cumpărături neplanificate.
  Anotimpul renovărilor
  S-ar putea să simți o dorința incontrolabilă de a renova casa. E foarte posibil să intri în bucătărie, să te uiți în ochiurile aragazului tău vechi și să-i zici: “Am nevoie de o schimbare”. La fel cum s-ar putea să te imaginezi pe tine la volanul unei mașini noi. Pentru că primăvară are acest efect asupra noastră: simțim nevoia să dăm restart și suntem puși pe planuri mari.
  Indiferent care sunt planurile tale pentru primăvara asta, poți să le duci la bun sfârșit cu un credit pe repede ‘nainte direct din ING Home’Bank.

  Cat de folositor ti-a fost acest continut?