2 minute

Hai cu afacerea ta
pe la Stația cu Aliați

2 minute
Hai cu afacerea ta
pe la Stația cu Aliați
Copilotul de business
Gata! Am plecat la drum! Primul episod din seria “Copilotul de business” este aici. Rând pe rând, vom poposi pe la cele 4 stații de alimentare pentru antreprenori de pe platforma StartariumStația de Învățare, Stația de Practică, Stația cu Aliați și Stația pentru Finanțare – ca tu să vezi mai de-aproape resursele la care poți apela gratuit pentru o afacere bine-crescută.
Prima oprire: Stația cu Aliați
În acest prim episod, Vlad Craioveanu (co-fondator Impact Hub) și Alex Grecu (membru în comunitatea Startarium) au dezvăluit câteva informații care cu siguranță îți vor fi de folos. Află cât de important este să ai langă tine un antreprenor cu experiență care să te ajute să îți dezvolți ideea de business sau afacerea.
Urmărește episodul:
Despre Startarium
Startarium este cea mai complexă platformă pentru antreprenori la început de drum, creată la inițiativa Impact Hub și ING. Din 2016, Startarium oferă acces la o gamă variată de instrumente necesare pentru a lansa și crește o afacere de succes, complet gratuit.
Învățare
Aici ai parte de o experiență interactivă și atractivă de învățare, care te va ajuta să parcurgi mai ușor distanța de la idee la plan. Găsești cursuri ghidate, faci quiz-uri, pui întrebări consultanților și descoperi noțiuni esențiale de business.
Practică
După teorie, trecem la treabă! Ai la dispoziția ta instrumente și modele de lucru utile ca afacerea ta să meargă ca unsă.
Aliați
Aici o mulțime de specialiști în domeniu sunt pe poziții, pregătiți să te ajute să îți pui afacerea pe roate. Găsești o centralizare a posibililor aliați (mentori, consultanți, organizații și investitori români), de la care poți învăța și obține resurse.
Finanțare
Locul unde îți schimbi “cauciucurile” ca să îți duci business-ul în etapa următoare. Pe lângă produsele de finanțare proprii (crowdfunding, evenimente), găsești în fiecare lună oportunități noi de subvenționare a startup-ului tău.
Performanțele Startarium de până acum:
peste 600.000 de antreprenori existenți sau în devenire au trecut pe acolo;
5.000 de idei și-au găsit forma cu ajutorul instrumentelor disponibile;
evenimentele și webinariile au găzduit peste 6.000 de participanți;
finanțările oferite de Startarium au depășit 800.000 euro, doar prin instrumentele proprii;
~500 de materiale utile, cursuri, articole, quiz-uri, videouri și interviuri au ajutat direct peste 40.000 de utilizatori.
O inițiativă și
Cât de folositor ți-a fost acest conținut?
Share