5 minute

Cum să pornești
pe drumul antreprenoriatului

5 minute
Cum să pornești
pe drumul antreprenoriatului
Parcurge drumul către antreprenoriat cu un pic de ghidare de la cei care îl cunosc ceva mai bine și care îți pot povesti ce au învățat ei pe parcurs. Iată câteva discuții cu mentorii Startarium, care au ales să împărtășească din experiențele lor.
Pornim spre Stația cu Finanțare alături de Nicoleta Pițur, expert IMM, și Alex Grecu, gazda noastră. Nicoleta ne vorbește despre tipurile de finanțări și care este cea potrivită fiecărei situații. Aflăm despre Crowdfunding, Business Angels și Fondurile de Investiții.
Următoarea oprire este Stația de Practică, unde ajungem împreună cu Mirela Bucovicean, fondatoare Molecule F. Dintr-o discuție dinamică și savuroasă, aflăm că teoria în afaceri este indispensabilă, dar practica este cea care te ajută să te dezvolți. Discutăm despre Value Proposition, un Business Canvas, dar și alte subiecte.
La Stația de Învățare ne vorbește Alexandru Lăpușan, CEO și fondator Zitec. Avem o conversație substanțială despre lucruri care ar trebui luate în seamă de către cine vrea să devină antreprenor și despre ce înseamnă MVP în business.
Mai departe, Alex Grecu ne pune în discuție cu Vlad Craioveanu, în drum spre Stația cu Aliați. Vlad este membru și cofondator Impact Hub. Aflăm despre ce înseamnă să ajuți un antreprenor la început de drum, despre reticența multora de a cere ajutor, despre etica profesională și alte subiecte pe care te lăsăm să le descoperi tu.
Startarium este o platformă creată la inițiativa Impact Hub și ING, special pentru antreprenorii aflați la început de drum. Și, din 2016, aceasta le oferă o varietate de informații despre instrumentele necesare pentru a crește o afacere de succes, complet gratuit.
Cât de folositor ți-a fost acest conținut?
Share