4 minute
Cu Home’Bank ai mai mult timp
de sărbătorit
4 minute
Cu Home’Bank
ai mai mult timp
de sărbătorit
Pentru bucuria celor dragi merită să dai un pic din coate şi să alergi de colo-colo în căutarea cadoului perfect. Dacă vrei să scoţi cei mai buni timpi şi să rămâi şi în siguranţă când faci cumpărăturile, iată câteva recomandări din Home’Bank de care poate nu ai aflat încă.
Transfer super-super rapid către prieteni sau furnizori?
Vrei să faci rapid o plată în timp ce te plimbi dintr-un magazin în altul în goana după cadouri?
Cu Home’Bank îţi ia doi timpi şi trei litere (cel puţin) să faci un transfer. Dacă i-ai mai trimis bani lui X sau dacă ai mai plătit furnizorul de servicii Y, e foarte uşor să faci un nou transfer către ei. Tastezi în bara de căutare primele trei litere din nume şi îti apar automat informaţiile de plată.
Mai simplu ca niciodată - plată automată.
Dacă tot ai o listă lungă de lucruri de făcut, măcar de plata facturilor de utilităţi să scapi.
În Home’Bank ai o listă predefinită cu majoritatea furnizorilor de utilităţi. Alege-i, completează o singură dată detaliile de plată şi ai scăpat de grija lor, căci ele se vor plăti automat, lună de lună.
Care-s paşii?
Închizi conturi, fără să vii la bancă.
Ca să ai succes cu banii în anul ce vine, e bine să te prindă noul an cu un Home’Bank curat. Ai un cont pe care nu îl mai foloseşti? Îl poţi închide direct din Home’Bank, fără niciun drum la sucursală. Efort minim, eficienţă maximă.
E simplu să faci asta.
5, 4, 3, 2, 1 - Plăţi şi mai în siguranţăăă!
Cadouri, ornamente, d’ale gurii - faci plăţi pe bandă rulantă. Fă-le în continuare, relaxat şi în siguranţă, cu Home’Bank.
Cum? Păi, de exemplu, poţi stabili uşor limite pentru tranzacţiile tale cu cardul la POS sau online şi astfel ai un control mai bun al sumelor care îţi ies din cont.
Află mai multe despre cum poţi face asta, dar şi despre alte opţiuni de securitate în Home’Bank.
Autentificarea biometrică - şi mai sigură, şi mai rapidă.
Chiar când trebuie să faci o plată, bagi din greşeală codul greşit, căci ai mâna plină cu pungi de cadouri. Na, şi echilibru, şi precizie… nu-i uşor.
Schimbă setările ca să intri în aplicaţie cu amprenta/Touch ID sau Face ID. Nu doar că este mult, mult mai rapid, dar e şi foarte sigur.
Prieteni la alte bănci? Cu AliasPay transferi rapid lei către ei.
Are multe calităţi, câteva defecte şi cont la altă bancă. E OK. Puteţi să luaţi un cadou la comun pentru cineva şi să vă şi transferaţi apoi banii foarte uşor, doar prin numărul de telefon. Cum vă puteţi înrola amândoi în Alias Pay, ca într-o frăţie a transferului de bani rapid?
Sperăm că ţi-am fost de ajutor şi că vei avea parte de nişte sărbători de pomină, de povestit peste ani şi ani.
Apropo de ani, ştiai că anul acesta Home’Bank a împlinit 15 ani? Dacă vrei să vezi istoria (ne)povestită a celei mai uşor de folosit aplicaţii de banking*, în interpretarea comico-fantastică a Ilonei Brezoianu, dă play mai jos.
*Studiu comparativ realizat de Kantar, August 2021, pe un eşantion reprezentativ de 900 de interviuri online.
Cât de folositor ți-a fost acest conținut?
Share