Comunicat de presă
01.11.2021

ING Bank România dezvoltă parteneriatul cu NN România: creditele ipotecare ING Bank pot fi intermediate cu ajutorul NN

ING Bank România dezvoltă parteneriatul cu NN România pentru a acoperi și creditarea ipotecară pentru clienții care plănuiesc să își achiziționeze o locuință. Astfel persoanele care doresc să își cumpere o casă, pot apela și la NN România unde pot găsi atât sursa de finanțare, cât și protecția acesteia în cazul unor evenimente neprevăzute.

Roxana Cristea, Şef Departament Credite în cadrul ING Bank.

„Parteneriatul ING - NN este unul de lungă durată, ce vizează o varietate de produse și servicii pe care le oferim împreună, precum asigurări de sănătate sau fonduri mutuale disponibile 100% online din Home’Bank. Având în vedere că acestea funcționează cu succes, am văzut o oportunitate în extinderea parteneriatului și în zona de creditare. Astfel, suntem mai aproape de clienții noștri și le oferim un nou canal prin care pot obține mai multe informații despre creditul pentru locuința pe care și-o doresc.”

Gerke Witteveen, Chief Financial Officer la NN

„Prin extinderea portofoliului nostru de soluţii financiare ne propunem să simplificăm experiența clienților care sunt la momentul cumpărării unei locuințe și, în acelaşi timp, ne bucurăm că partenerii noştri pot beneficia de expertiza în vânzări a echipei noastre. Parteneriatul cu ING este unic din acest punct de vedere și creează multiple oportunităţi pentru noi toţi.”

Echipa ING Bank România își continuă obiectivul de a acoperi cât mai multe nevoi ale clienților prin produsele și serviciile oferite. Prin urmare, cei interesați să aplice pentru un credit ipotecar de la ING Bank, cu valoarea cuprinsă între 13.000 și 900.000 de lei pentru casa lor, pe o perioadă de la 3 până la 30 de ani, cu un avans de cel puțin 15%., pot contacta și specialiștii NN pentru a obține toate informațiile necesare.

Accesând ING Ipotecar, clienții pot opta pentru un credit cu dobândă fixă în primii 7 ani și apoi variabilă cu ING 7FIX, unde, pentru un credit de 400.000 lei pe 30 ani cu asigurare de viață, se bucură de o dobândă fixă de 4,59% pe an (în primii 7 ani) și DAE de 5,66% pe an. De asemenea, pot alege un credit cu dobândă variabilă, unde, pentru un credit de 400.000 lei pe 30 ani cu asigurare de viață, dobândă este de 3,57%, variabilă trimestrial, iar DAE este 4,59% pe an. Printre criteriile de eligibilitate pentru accesarea creditului ipotecar ING se enumeră: contract de muncă pe perioadă nedeterminată (venit lunar net minim - 1500 lei), minim 1 an vechime în muncă, maxim un codebitor, reședință unică în România, venit încasat în lei, maxim o locuință deținută deja în proprietate la momentul aplicației pentru credit.

Despre ING  
ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.  
Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice. ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking. 
Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.       

Share