Despre antreprenori

    Majoritatea companiilor românești sunt în expansiune sau la început de drum. Pentru construcția afacerii lor, antreprenorii se bazează pe argumente credibile și elemente care le asigură predictibilitate, stabilitate și soluții inteligente și interacțiuni la îndemână.

    Pentru că deja aveți o afacere stabilă, vă concentrați acum pe optimizarea afacerii dumneavoastră și profesionalizarea afacerii cu soluții rapide, simple şi accesibile pentru eficientizarea și controlul afacerii. La ING obțineți îndrumări personalizate și acces la informații și asistență rapidă și relevantă pentru dumneavoastră și afacerea dumneavoastră de la consilieri dedicați. 

    Afacerea dumneavoastră a evoluat și a căpătat multă experiență. În egală măsură, conducerea ei trebuie să se concentreze și pe evoluția viitoare. ING vă oferă instrumentele și sprijinul pentru a face acest lucru, astfel încât să puteți continua consolidarea afacerii într-un mod optim și eficient. Aveți acces la consiliere și asistență dedicate și informații personalizate pentru afacerea dumneavoastră.