Bugetul în doi și
inspirație vestimentară

pentru amândoi
Secretul unei relații fericite de cuplu constă în comunicare. Uneori, însă, mai are nevoie și de puțină provocare... vestimentară. Dacă moda e pasiunea voastră comună, atunci tocmai ai dat de articolul potrivit. Mai jos îți oferim ceva inspirație financiară și vestimentară, prietenoasă atât cu banii, cât și cu ținutele voastre. 
Te mai uiți și prin garderoba celuilalt
Cum faci loc în garderoba ta articolelor vestimentare noi? Simplu, nu faci loc, doar le împrumuți din... dulapul celuilalt. Și după ce le folosești, i le pui la loc, desigur. ;) Economisești nu doar bani, ci și spațiu, iar tu vei arăta ca și când ai avea o ținută nouă din cap până-n picioare.
Dacă vrei să împrumuți ceva din dulapul lui, atunci uită-te după:
Tricouri, care pot deveni tricourile tale supradimensionate.
Cămăși albe, care pot fi stilizate și pentru zi, dar și pentru seară.
Curele, care au atât rol estetic, cât și utilitar.
Pulovere largi, care pot fi purtate ca atare sau, de ce nu, ca rochii de zi.
Dacă vrei să împrumuți ceva din dulapul ei, atunci uită-te după:
Eșarfe sau bandane, care scot din banal o ținută.
Șosete colorate, ideale pentru ținute monocromatice (ei bine, dacă purtați și același număr... la capitolul ăsta sunteți chiar norocoși).
Jachete și veste din denim supradimensionate, care completează de minune orice ținută.
Hanorace supradimensionate, pe care le poți asorta și purta cu absolut orice.
Shopping-ul în cuplu: terapie sau ceartă?
Dacă pentru unii, o sesiune de shopping reprezintă o activitate plăcută de cuplu, pentru alții poate fi un motiv de ceartă. Dar hai să privim și partea plină a paharului – cearta poate fi și un lucru pozitiv. De ce? Ea poate întări legătura dintre voi pentru că vă va face să învățați și mai multe lucruri unul despre celălalt. Așadar, data viitoare când stabiliți următoarea întâlnire, luați în calcul și o sesiune de shopping în cuplu. Și gestionarea emoțiilor fiecăruia, desigur. :)
Cumpărături și provocări distractive
Vă plictisiți destul de repede când mergeți împreună la cumpărături? Uite o modalitate distractivă de a face lucrurile puțin altfel: provocări financiare la cumpărături de haine. Câteva idei, ca să vă inspirați:
Stabiliți împreună un buget fix în care să vă încadrați.
Încercați să găsiți o piesă vestimentară pentru celălalt, dar contratimp.
Stabiliți împreună un număr fix de magazine în care intrați.
Cumpărați fiecare câte un (sau mai multe, de ce nu) obiect(e) vestimentar(e)... unul pentru celălalt.
Dacă aveți deja un buget comun stabilit...
Dacă partea vestimentară a relației voastre se întreține din bugetul comun, atunci ar fi bine să stabiliți de la bun început câteva reguli. Știți cum e, mai bine adevăr acum, decât provocare mai târziu. Poate luna asta creați împreună o listă cu obiecte de maximă necesitate pe care trebuie să le cumpărați, iar luna viitoare cumpărați amândoi câte o piesă vestimentară pe care o doreați de mult timp. Ca bugetul comun să nu fie afectat, e important să găsiți împreună un echilibru și să îl mențineți, tot împreună.
Spor la cumpărături!