3 minute
Soluţii financiare
pentru navigare lină în ape tulburi
Traversăm o perioadă destul de furtunoasă economic la nivel mondial. E greu să găseşti un loc cu ape line în care să ancorezi. Aşa că ne-am gândit la câteva soluţii care te vor ajuta să navighezi mai uşor prin aceste ape tulburi.
Ai vânt din pupă pentru economiile noi
Îţi oferim o dobândă specială de 6,75% p.a.* pe o perioadă de 4 luni, dacă îţi deschizi Depozit Bonus cu sumele noi economisite şi ai venituri recurente în lei în contul ING.
Deschide Depozitul Bonus în Home’Bank din contul ING Economii.

*Dobânda este valabilă la data de 1 octombrie 2022.
Pune-ţi banii în depozite la termen
Alege una dintre opţiunile de depozite la termen şi primeşti dobânzi avantajoase, care să te ajute să mai reduci din efectele inflaţiei.
De exemplu:
  • Depozit cu scadenţă la 3 luni - Dobândă de 4,75% pe an;
  • Depozit cu scadenţă la 6 luni - Dobândă de 5,25% pe an;
  • Depozit cu scadenţă la 1 an - Dobândă de 6,75% pe an;
Dobânzile sunt valabile la data de 1 octombrie 2022.
Se văd în zare opţiuni pentru creditele tale
Dacă ai credite şi simţi că rata lunară ar putea deveni o problemă pentru bugetul tău, avem câteva opţiuni pentru tine:
  • Poţi refinanţa creditele de la alte bănci cu creditul de nevoi personale, ING Personal, cu o dobândă mai avantajoasă. Vezi aici mai multe detalii
  • Dacă ai un credit ipotecar cu dobândă variabilă legată la indicatorul ROBOR (care a avut creşteri mari în ultimele luni), îl poţi refinanţa cu un credit cu dobândă fixă în primii 5 ani; Află mai multe
  • Poţi refinanţa liniile de credit/descoperitul de card sau cardurile de credit de la alte bănci cu ING Credit Card în 18 rate cu 0% dobândă. Află mai multe aici.
  • Poţi rambursa oricând în avans din sumele împrumutate, dacă ai această posibilitate
Cu Round Up în echipaj, foloseşti cardul de debit şi eşti în avantaj
Round Up rotunjeşte prin adaos fiecare plată cu cardul de debit la POS sau online, până la următorul multiplu de 5. Tot ce e în plus se mută automat din contul tău curent în contul de economii. Pentru banii economisiţi astfel primeşti şi o dobândă de 2,5% p.a. Dacă optezi pentru un accelerator, suma poate creşte de două, cinci sau chiar de zece ori!
Activează opţiunea Round Up în Home’Bank
Fii căpitanul de încredere al fondurilor tale prin programul Banometru
Banometru este un program gratuit fondat de Asociaţia Educaţie pentru Viaţa Reală, alături de ARC România şi ING Bank, prin care un coach financiar independent te poate ajuta atunci când vrei să găseşti soluţii pentru a-ţi gestiona mai bine banii.
Acostează pe platforma „Cât ai spune leu” pentru idei, inspiraţie şi exerciţii practice
Iată un exerciţiu simplu care te ajută să îţi dai seama mai bine cât risipeşti şi cât economiseşti. Accesează fişa interactivă, introdu sumele cu aproximaţie şi hai să vezi cum ai putea să-ţi reduci cheltuielile
Dacă vrei să îţi planifici mai bine mesele pentru optimizarea cheltuielilor, foloseşte această fişă practică şi vei şti exact ce trebuie pus pe lista săptămânală de cumpărături