POS-ul se racordează la viitorul complet mobil, folosind smartphone-ul și un dispozitiv conectat la acesta pentru a plăti precum la un POS obișnuit: mPOS. 

mPOS-ul este recomandat pentru încasări prin plata cu cardul, orice profesie liberală ai avea. Vine la pachet cu o aplicație accesibilă, pentru a îți ușura administrarea afacerilor tale. Fie că ai SRL, PFA, întreprindere individuală, întreprindere familială sau instituție de învățământ privat, acum poți încasa bani de la clienții tăi oriunde și oricând.

Plăți oriunde
Plăți oriunde

Plăți oriunde
  • Tranzacția este autorizată foarte rapid, la fel de rapid că Internetul de pe telefonul tău;
  • Toate tranzacțiile făcute cu orice tip de card se decontează în cel mult două zile calendaristice;
  • Terminalul se conectează cu banca prin tabletă sau telefonul tău mobil, atâta timp cât ești conectat la Internet.

Plata mobilă
Plata mobilă

Plata mobilă
  • Plata se poate face exclusiv cu prezentarea cardului de către posesor. N-ai nevoie decât de o aplicație pe telefonul mobil (pe care o primești de la noi) și de cititorul de card. Poți lăsa clientul să utilizeze cititorul astfel încât să se simtă în siguranță. De asemenea, îi poți trimite chitanță pe adresa de mail, dacă dorește.

Un plus în administrarea afacerii
Un plus în administrarea afacerii

Un plus în administrarea afacerii
  • Cu ajutorul aplicației, poți vedea tranzacțiile făcute de orice angajat în timp real, poți administra operatori de mPOS, poți scoate rapoarte, operațiuni de anulare și multe altele.
  • Aplicația este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android.